Cum să îţi tunzi barbişonul
Cum să îți tunzi barbișonul

Cum să îți tunzi barbișonul

Cu aparatul de tuns multifuncțional versatil Braun poți rade, stiliza și tunde astfel încât să obții barbișonul perfect

Nu trebuie decât să alegi unul din numeroasele stiluri existente. Un barbișon elegant, în stil clasic, este extrem de ușor de realizat cu aparatul de tuns multifuncțional Braun.

Cum să-ți îngrijești barba

Pasul 1

Începe prin a bărbieri complet părțile laterale ale feței și gâtul, sub bărbie. Astfel fața are un aspect curat permițând barbișonului să iasă în evidență

Cum să realizezi un barbișon cu aparatul de tuns multifuncțional

Pasul 2

În continuare, tunde-ți barbișonul la lungimea dorită cu accesoriul de tuns ajustabil al aparatului de tuns multifuncțional, aceasta fiind în totalitate la alegerea ta! Fă acest lucru o dată pe săptămână pentru a păstra un aspect îngrijit și atrăgător. Dacă îți lași barba să crească prea mult, aceasta tinde să arate ușor neglijentă, așa că nu te lenevi.

Află cum poți crea stiluri de barbă la modă cu aparatele pentru îngrijirea bărbii Braun

Pasul 3

La final, aranjează detaliile barbișonului, conturând unghiuri ascuțite acolo unde părțile laterale ale barbișonului se întâlnesc cu linia orizontală de sub bărbie. Aceasta asigură un aspect mai bine definit, făcând barba să iasă și mai mult în evidență. Și asta e tot! Un barbișon atrăgător în doar câteva minute.

Mai târziu:

Nu uita niciodată că atunci când porți barbișon trebuie să ai grija ca dimensiunile acestuia să nu îți acapareze toată fața. Nu poți să îți lași barbișonul să se întindă haotic pe toată fața. Trebuie să ai grijă cât îl lași de lat. Cu cât barbișonul este mai lat, cu atât fața îți va părea mai plină. În plus, va apărea ca un element de acoperire, nu ca un element care îți completează stilul și impactul său va fi redus.

Secretul este să nu lași niciodată barba să îți depășească irisul ochilor. Astfel, fața va părea mai îngustă și va avea un aspect simetric. Dacă respecți această regulă, poți face orice vrei cu restul bărbii.

Aparatul tău de ras universal pentru o barbă deosebită, cu margini bine definite