Cum să îți aranjezi barba nerasă

Cum să îți aranjezi barba nerasă

Cum să îți aranjezi barba nerasă

Nu există nu stil de barbă mai simplu de atât. Rapid, elegant și ușor de întreținut, look-ul de barbă nerasă, cunoscut și ca „barba de 3 zile”, este un stil de barbă excelent pentru orice bărbat, orice ocazie și orice formă a feței. Barba nerasă poate, de asemenea, conferi maturitate unei fețe tinerești. În ciuda faptului că nu necesită efort, este important să obții un aspect natural, bine îngrijit și să nu pari că ai uitat să te bărbierești. Aici intervine subtilitatea în stilizare asigurată de Braun. Așadar, iată ce trebuie să știi ca să stăpânești acest aspect elegant, simplu, ușor de realizat, cât ai bate din palme.

Pasul 1. Alege lungimea bărbii nerase

Recomandare: Tunde treptat barba pentru a afla ce stil barbă nerasă ți se potrivește cel mai bine

În primul rând , atașează pieptenele de 1-10 mm și folosește rotița de precizie de pe aparatul pentru îngrijirea bărbii Braun pentru a alege lungimea bărbii. Dacă nu ești sigur care este lungimea potrivită pentru fața ta, începe cu o setare mai mare, de 3 mm și redu lungimea treptat. Redu în trepte de 0,5 mm, pentru ca barba ta să ajungă la lungimea care îți place. Ai grijă totuși, pentru că orice lungime alegi va trebui să fie constantă pe toată suprafața bărbii.

Pasul 2. Tunde barba cu accesoriul de precizie pentru tuns, mergând în sens opus creșterii firelor de păr

Recomandare: O barbă nerasă elegantă are de obicei între 1 mm și 3 mm

Odată ce ai selectat o lungime, nivelarea bărbii pe toată fața va asigura acel stil elegant de barbă nerasă. Tunde toată fața folosind aparatul pentru îngrijirea bărbii și pieptenele, în sensul opus creșterii firelor de păr. E bine să verifici din când în când, ca să te asiguri că ai acoperit fiecare centimetru. Nu te preocupa încă de obținerea acelui contur perfect, în această etapă este vorba de obținerea lungimii potrivite pe toată fața. Ar fi bine să te asigură că cele două părți ale bărbii inițiale sunt uniforme și că nu există porțiuni de păr facial cu o lungime diferită.

Pasul 3. Conturează-ți barba nerasă

Recomandare: Linia părului trebuie să se termine între partea superioară și cea inferioară a mărului lui Adam

Acum că barba nerasă este uniformă, e momentul să cizelezi și zone gâtului. Mai întâi, scoate pieptenele de la aparatul pentru îngrijirea bărbii și tunde treptat de la baza gâtului în sus. Linia părului arată cel mai bine când se termină undeva între partea superioară și cea inferioară a mărului lui Adam. Folosește treceri continue, atent și încet. Dacă tunzi în sensul opus liniei părului vei evita să strici accidental forma bărbii și vei obține o linie dreaptă, simplă și estetică, ideală pentru zona de sub bărbie și maxilar.

Pasul 4. Bărbierește fin pentru un look mai îngrijit

Recomandare: Pentru un bărbierit extrem de fin, folosește aparatul de ras Gillette inclus

Apoi, e momentul să bărbierești fin în jurul bărbii nerase. Pentru un bărbierit ușor și fin, poți folosi aparatul de ras Gillette, furnizat împreună cu aparatul pentru îngrijirea bărbii Braun. Pregătește pielea umezind-o cu apă caldă și aplică o spumă de ras. Bărbierește în sensul opus creșterii firelor de păr cu treceri individuale, continue, până când pielea din afara zonei bărbii este netedă și fină. Fii atent la marginile bărbii, pe obraji și buza superioară.

Asigură-te că verifici zonele mai greu accesibile de sub bărbie, unde maxilarul se unește cu gâtul și sub buza inferioară, pentru ca suprafața de-a lungul liniei bărbii nerase să fie complet netedă și fără păr. Noua ta barbă nerasă e gata să impresioneze.

Pasul 5. Hidratează și întreține barba nerasă

Recomandare: Trebuie să o refaci cam la 3 zile

Acum că ai obținut barba nerasă ideală, tot ce trebuie să faci e să o aranjezi la fiecare două sau trei zile pentru a menține acel stil sculptat cu precizie - nu degeaba i se spune „barba de 3 zile”! De asemenea, nu uita să hidratezi după aceea. Pentru a preveni uscarea pielii după bărbierit, ajută să folosești un produs de hidratare fără alcool.
Și asta e tot - cel mai simplu mod de a obține un look îngrijit fără a-ți ocupa prea mult timp pe care ai vrea să-l petreci făcând altceva.

Fii îngrijit. Fii nonșalant.

Alte stiluri de barbă

Uită-te cum pot fi aranjate aceste alte look-uri clasice cu barbă

Mustață

Îndrăzneață, puternică și distinctă, mustața este o declarație mare pentru o barbă mică.

Mustață

Chin strap

Un stil unic care îți accentuează trăsăturile și conferă multă personalitate feței.

Chin strap

Barbișon

Compromisul perfect și simplu între o barbă plină și o mustață.

Barbișon

Descoperă gama de aparate de
tuns Braun pentru obținerea
unui look perfect

Consimțământ Cookie-uri