Braun FaceSpa Pro Primul dispozitiv din lume multifuncțional pentru epilare, curățare și tonifierea pielii. ¹

Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro

Nu esti sigur ce model ți se potrivește cel mai bine?

Compară toate modelele

Cum să folosești Braun FaceSpa Pro pentru rezultate ca la salonul de înfrumusețare acasă.

Cum să folosești Braun FaceSpa Pro pentru rezultate ca la salonul de înfrumusețare acasă.

7 tratamente. 1 aparat. Epilare facială precisă și curățarea porilor în profunzime.

Cu epilatoarele faciale Braun FaceSpa Pro beneficiezi de până la șapte tratamente cu un singur aparat - trebuie doar să schimbi accesoriile. Îndepărtează de la rădăcină părul facial cu ajutorul epilatorului facial și curăță porii în profunzime cu peria facială. Bucură-te de o piele fină și cu aspect tânăr, cu o frumusețe naturală strălucitoare.

7 tratamente Braun FaceSpa Pro. 1 aparat.
So gentle

Îndepărtează cu delicatețe părul facial nedorit.

Capul ultrasubțire are 10 microorificii care captează chiar și cele mai fine fire de păr, cu circumferința de până la 0,02 mm.

Braun îndepărtează cu delicatețe părul facial nedorit.

Cap cu MicroVibrații pentru aspect îmbunătățit al pielii²

Inspirat de practicile japoneze de îngrijire a pielii, capul cu MicroVibrații de tonifiere din metal neabsorbant asigură un efect de microvibrație pe piele, o tapotare ușoară pentru o mai bună aplicare a cremelor și serurilor. Mișcarea ultra-delicată de tapotare la viteze mari poate fi ajustată prin setările rapid și încet.Capul cu MicroVibrațiieste realizat din metal neted neabsorbant și poate fi folosit și fără să îl pornești, pentru o senzație plăcută de răcorire.

Cap cu MicroVibrații Braun pentru aspect îmbunătățit al pielii

Mai eficient față de simpla aplicare a produsului cu vârfurile degetelor.

Mult mai rapid decât tapotarea manuală.

Mult mai rapid decât tapotarea manuală.

Capul cu MicroVibrații asigură o pulsație extrem de delicată, la viteze mari, cu 25 de contacte cu pielea pe secundă.

Cap pivotant pentru o adaptare optimizată la contururile feței.

Cap pivotant pentru o adaptare optimizată la contururile feței.

Realizat din metal fin pentru o senzație de răcorire a pielii, are un design ergonomic ce se adaptează la contururile feței pentru o aplicare foarte fină.

Curățare zilnică de șase ori mai eficientă decât cea manuală.

Redă tenului strălucirea naturală prin îndepărtarea machiajului. Cu sute de micro-oscilații, peria de exfoliere Braun FaceSpa este de 6 ori mai eficientă decât în cazul curățării manuale. Exfoliază și curăță delicat pielea în timpul rutinei zilnice de curățare și reprezintă pregătirea perfectă pentru ca pielea ta să poată absorbi mai bine cremele și produsele de hidratare.

Curățare zilnică Braun FaceSpa Pro de șase ori mai eficientă decât cea manuală.

Acest set de perii de înfrumusețare este tot ce îți trebuie pentru a avea o piele strălucitor de frumoasă.

Poți face lucruri uimitoare pentru ca pielea ta să se simtă fantastic și să aibă o frumusețe naturală. Braun a creat un set complet de înfrumusețare facială pentru a răspunde nevoilor pielii tale: Perie de exfoliere, perie pentru piele foarte sensibilă, perie normală, burete de înfrumusețare și capul de revitalizare a pielii.

Cap de revitalizare a pielii

Capul unic de revitalizare a pielii asigură un masaj facial blând pentru stimularea circulației sângelui și ajută la îmbunătățirea aspectului pielii. Împreună cu peeling-ul blând, asigură o piele mai fină și cu aspect mai tânăr după doar 3 tratamente.

Perie pentru piele foarte sensibilă

Peria pentru piele foarte sensibilă este testată dermatologic. Are peri mai lungi, mai deși și mai fini, pentru o senzație extrem de delicată.

Perie pentru exfoliere

Peria pentru exfoliere îndepărtează în mod eficient pielea moartă și uscată, aducând în prim plan celule epiteliale proaspete, cu o strălucire naturală. Prezintă două tipuri de peri dispuși sub formă de cupă, care păstrează cremele de peeling la interior în timpul utilizării.

Burete pentru înfrumusețare

Pielea netedă este o piele frumoasă. Astfel, dacă vrei să aplici machiaj sau cremă după curățare, atașezi pur și simplu buretele de înfrumusețare la aparatul Braun FaceSpa Pro pentru o aplicare perfect uniformă a anticearcănului sau a fondului de ten. Pentru un ten irezistibil de frumos și cu aspect natural.

Încape în geantă.

Aparatul Braun FaceSpa Pro încape în geantă

Reîncărcabil

Pentru performanțe optime, încarcă FaceSpa Pro complet în doar 1 oră, în timp ce te relaxezi. Verifică starea bateriei de la LED.

Pentru performanțe optime, încarcă FaceSpa Pro complet în doar 1 oră, în timp ce te relaxezi. Verifică starea bateriei de la LED.

Se potrivește perfect în viața ta.

Elegant și deosebit de practic, epilatorul facial cu capac de protecție este atât de discret încât îl poți lua cu tine oriunde și oricând.

Se potrivește perfect în viața ta.
Ce conține cutia Braun FaceSpa Pro?

¹Fiecare model include un număr variat de accesorii. Accesează pagina de comparare pentru a găsi varianta ideală pentru tine.
²pentru o aplicare mai bună a produsului tău de îngrijire a pielii.

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Pielea netedă perfect din cap până în picioare.

Braun Silk-épil Beauty Set

Pielea netedă perfect din cap până în picioare.

Totul despre curățarea pielii

Totul despre îngrijirea pielii

Scapă de impuritățile de pe piele. 6 Motive pentru utilizarea unei perii de curățare.

Consimțământ Cookie-uri