Cum să îţi aranjezi mustaţa şi perciunii
How to fine-tune your mustache and sideburns

Cum să îți aranjezi mustața și perciunii

Cu aparatul de tuns de precizie Braun atingi perfecțiunea pentru orice tip de barbă.

Indiferent de detaliile părului facial pe care vrei să le cizelezi, aparatul de tuns de precizie îți permite să perfecționezi orice stil. De exemplu, cu aparatul de tuns de precizie îți poți aranja mustața sau perciunii în doar câteva minute.

Ai putea crede că aranjarea părului facial și a mustății este un moft și nu este neapărat necesară. Totuși, aranjarea detaliilor precise ale stilului tău poate face diferența între o barbă cu aspect grosolan și un aspect extrem de elegant, perfecționat la maxim!

Modul de utilizare a aparatului de tuns de precizie

Pasul 1

Piaptănă perciunii în jos, apoi începe să îi tunzi la lungimea dorită, urmărind întotdeauna linia urechii. Ține aparatul de tuns de precizie în poziție verticală și tunde perciunii cu mișcări în jos.

Aparat de tuns de precizie Braun − cum să îți aranjezi mustața și perciunii

Pasul 2

O mustață îngrijită se potrivește perfect cu un barbișon sau cu o barbă stil muscă. Aparatul de tuns de precizie este ideal pentru a face ca mustața să aibă o linie precisă, elegantă și nu un aspect demodat, pleoștit.

Pasul 3

Trebuie totuși să îți tunzi mustața la câteva zile, pentru a-i da un aspect îngrijit și o formă bine definită. Și de ce să nu încerci din când în când ceva extravagant? Aparatul de tuns de precizie este perfect pentru un stil rebel, cu o barbă tunsă scurt cu linii îndrăznețe: dă-ți frâu liber imaginației!

Aparatul de tuns mustața pentru margini și contururi precise