Consimțământ Cookie-uri

Mini aparat pentru îndepărtarea părului facial FS1000, alb

  • Piele fină: rade părul curat și aproape de piele, pentru o aplicare mai ușoară a machiajului
  • Delicat și discret: conceput pentru îndepărtarea eficientă și delicată părului, pentru femei
  • Rapid și ușor: design de dimensiuni reduse pentru portabilitate—îndepărtare eficientă a părului facial, oricând, oriunde
  • Precis: identifică și izolează firele de păr cu ajutorul sistemului de luminare inteligentă încorporat în aparatul pentru îndepărtarea părului facial
  • Versatil: acest aparat de ras facial, pentru femei, este ușor de folosit în zonele dificile ale feței"
Sistemul de luminare inteligentă

Sistemul de luminare inteligentă

Un sistem de luminare inteligentă este încorporat pentru identificarea și îndepărtarea chiar și a pufului. Pentru o îndepărtare a părului ce duce la o piele fină și uniformă.

Utilizare facilă în zonele dificile

Utilizare facilă în zonele dificile

Îndepărtează cu ușurință părul facial din zone precum buza superioară, bărbia și obrajii. Designul rotativ al acestui aparat pentru îndepărtarea părului se adaptează contururilor pielii tale, lucrând rapid și eficient chiar și în cazul celor mai dificile unghiuri.

Delicat cu pielea

Delicat cu pielea

Îndepărtează părul cu grijă și în siguranță, cu ajutorul sistemului de tăiere rotativ și al lamei de protecție, pentru mai mult confort la nivelul pielii.

Machiaj mai ușor de realizat

Machiaj mai ușor de realizat

Acest aparat pentru îndepărtarea părului facial tunde părul aproape de piele, netezindu-ți pielea și pregătind terenul pentru aplicarea unui machiaj perfect. Pentru aplicarea uniformă și cu aceeași textură a machiajului.

Surprinzător de mic, cu rezultate surprinzătoare

Surprinzător de mic, cu rezultate surprinzătoare

Dimensiuni reduse pentru folosirea în deplasare și portabilitate. Păstrează-l în geantă sau poșetă și folosește-l oricând și oriunde.

Design discret

Design discret

Forma compactă a Mini aparatului pentru îndepărtarea părului permite utilizarea simplă și discretă, oricând ai nevoie de o retușare rapidă.

Proiectat în Germania

Proiectat în Germania

Peste 50 de ani de experiență germană în îndepărtarea părului. Proiectat pentru îndepărtarea eficientă și delicată a părului facial.

Conţinutul cutiei

Mini aparat pentru îndepărtarea părului facial

Mini aparat pentru îndepărtarea părului facial

Perie de curățare

Perie de curățare

Baterie AA

Baterie AA

Întreținere

Piese de schimb

Găsește piese de schimb

Instrucțiuni de utilizare

Descărcare instrucțiuni de utilizare

Evaluări și recenzii

Acest câmp permite consumatorilor ca tine să-și exprime propriile opinii și comentarii. Braun nu reprezintă sau nu garantează acuratețea niciunei declarații sau revendicări despre produse făcute aici și nici nu susține orice opinie exprimată în cadrul acestei secțiuni.