Silk-expert Pro 5 PL5129 IPL cu 4 accesorii: cap de precizie, aparat de ras mini facial, aparat de ras Venus Extra Smooth, săculeț de toaletă.

  • Cel mai sigur, rapid, eficient și sistem IPL¹ Braun. Reducere permanentă și vizibilă a părului de acasă—în 4 săptămâni².

  • Sistem IPL sigur pentru îndepărtarea părului pentru femei și bărbați: acreditat clinic de către Skin Health Alliance

  • Dispozitiv inteligent de îndepărtare a părului: Senzorul de recunoaștere a pielii, SensoAdapt, se adaptează automat și continuu în funcție de culoarea pielii tale

  • Tratament complet: include un aparat de ras mini facial și un aparat de ras Venus pentru îndepărtarea pufului înainte de tratamentul IPL

  • Design compact: Cu 15% mai mic și cu 25% mai ușor în comparație cu generația anterioară. 400.000 de impulsuri luminoase garantează o reducere vizibilă și permanentă a părului

¹Eficiență bazată pe o combinație între dimensiunea, energia și viteza de deplasare a fasciculului. Tehnologie de siguranță comună cu Cyden

²Dacă este utilizat pentru regimul recomandat, rezultatele individuale pot varia

Braun Silk-expert Pro 5

Cel mai sigur IPL Braun datorită tehnologiei SensoAdapt™.³
Culoarea pielii variază de-a lungul corpului, așadar senzorul SensoAdapt (cu protecție UV) citește continuu culoarea pielii dumneavoastră și adaptează pulsațiile luminoase pentru cea mai sigură și mai eficientă îndepărtare vizibilă și permanentă a părului

³Tehnologie împărtășită cu Cyden

Braun Silk-expert Pro 5
Recomandat de Skin Health Alliance

Recomandat de Skin Health Alliance

Certificat dermatologic ca fiind sigur pentru piele de către Skin Health Alliance, care lucrează cu doctori dermatologi și oameni de știință⁴.

⁴JUL07 de Licența anuală regională Skin Health Alliance, 2021

Sigur și eficient

Îndepărtare precisă a părului

Îndepărtare precisă și minuțioasă a părului de pe fiecare zonă a corpului. Acest aparat IPL vine cu un cap de precizie care îți permite să îndepărtezi părul din zonele mai mici și sensibile ale corpului, precum fața și zona inghinală.

Tratament complet pentru corp și față

Tratament complet pentru corp și față

Pregătește pielea prin îndepărtarea părului înainte de tratamentul cu aparatul IPL. Utilizează aparatul de ras mini facial pentru a îndepărta puful de pe față sau aparatul de ras Venus pentru a îndepărta părul de pe corp înainte de a utiliza Braun Silk expert Pro 5.

Fără păr timp de 4 săptămâni

Fără păr timp de 4 săptămâni

Testat clinic pentru reducerea vizibilă a părului în doar 4 săptămâni. Utilizați acest dispozitiv o dată pe săptămână timp de 1 lună pentru a vedea primele rezultate și pentru a obține o piele fină în permanență.

Află dacă IPL este potrivit pentru tine

Află dacă IPL este potrivit pentru tine

Braun IPL este adecvat pentru o gamă largă de tonuri ale pielii, de la cele deschise la cele de culoare închisă medie, cu un păr de la blond natural până la cel maro închis sau negru. Aparatul IPL este cel mai puțin eficient pe părul foarte blond, roșcat, gri sau alb, unde există mai puțină melanină pentru a absorbi lumina.

10 niveluri de intensitate

10 niveluri de intensitate

Cele 10 niveluri de intensitate IPL oferă certitudinea că intensitatea luminii este potrivită pentru tonul pielii tale. Utilizează-l pentru eficacitate optimă și siguranță profesională, ca la salonul de înfrumusețare.

Îndepărtare a părului într-o clipită

Îndepărtare a părului într-o clipită

Silk-expert Pro 5 este cel mai rapid aparat IPL de pe piață-—până la 125 de impulsuri luminoase pe minut. Impulsurile luminoase continue și de mare viteză permit un tratament eficient și fără efort.

Reducere a părului cu putere constantă

Reducere a părului cu putere constantă

Aparat IPL cu până la 400.000 de impulsuri luminoase: pentru îndepărtarea părului de pe corpul și fața ta, pentru aproximative 22 de ani, fără schimbarea lămpii.

3 moduri delicate

3 moduri delicate

Setări pentru modurile normal, delicat sau foarte delicat. Reduce cu ușurință nivelurile de putere ale dispozitivului în timp ce tratează zonele sensibile.

Conţinutul cutiei

expand and collapse icon

Evaluări și recenzii

Consimțământ Cookie-uri