7 motive pentru a utiliza tehnologia IPL acasă, cu dispozitivul Braun

7 motive pentru a utiliza tehnologia IPL acasă, cu dispozitivul Braun

7 motive pentru a utiliza tehnologia IPL acasă, cu dispozitivul Braun

Aparat Braun Silk-expert IPL

1. Îndepărtarea permanentă a părului vizibil

În timp ce alte metode îndepărtează doar temporar firele de păr de pe corp și le poți vedea cum cresc înapoi, dispozitivul Braun Silk-expert IPL elimină problema de la rădăcină: după ce părul a fost întâi ras, acesta dezactivează foliculii piloși și întrerupe ciclul de creștere a firelor de păr. Rezultatul este îndepărtarea permanentă vizibilă a părului și o piele cu aspect minunat.

Sigur și adaptat pentru pielea ta

2. Sigur și adaptat pentru pielea ta

Braun Silk-expert este singurul aparat IPL echipat cu tehnologie SensoAdapt™. Un senzor de culoare a pielii de ultimă oră care scanează în permanență culoarea pielii și adaptează automat intensitatea luminoasă. Este emisă cantitatea ideală de lumină prin fiecare pulsație, pentru o utilizare sigură și eficientă.

O soluție eficientă de utilizat acasă

3. O soluție eficientă de utilizat acasă

Braun Silk-expert s-a inspirat din tehnologia IPL profesională de ultimă oră utilizată în saloanele de înfrumusețare și clinicile dermatologice. Braun a adaptat această tehnologie pentru o utilizare sigură și eficientă în confortul casei tale.

Tratamente rapide

4. Tratamente rapide

Modul prin alunecare permite efectuarea de tratamente rapide și eficiente și este recomandat pentru suprafețe extinse ale corpului, cum ar fi picioarele sau brațele. Tehnologie IPL rapidă la domiciliu la un nivel înalt de energie luminoasă. Zona inferioară a piciorului poate fi tratată în doar 7 minute.

Delicat și practic fără durere

5. Delicat și practic fără durere

Braun Silk-expert IPL emite o lumină caldă, iar nivelul de disconfort este minim. Este disponibil chiar și un mod delicat și un mod foarte delicat pentru utilizatori fără experiență sau pentru zone sensibile, de exemplu fața sau zona inghinală.

Confortabil

6. Confortabil

La fel ca în cazul unui dispozitiv cu fir de alimentare, beneficiezi de un tratament neîntrerupt la putere maximă. Nu mai este necesară reîncărcarea dispozitivului în timpul unui tratament.

Bani investiți bine

7. Bani investiți bine

Comparând cu costurile metodelor de epilare de la saloanele de înfrumusețare, vei vedea în curând avantajele acestui aparat IPL destinat utilizării acasă.

Determină în mod continuu culoarea pielii tale și adaptează intensitatea luminoasă, pentru un tratament sigur, de eficiență maximă.