Utilizarea tehnologiei IPL - Kitul Braun Silk-expert Pro pentru începători

Utilizarea tehnologiei IPL - Kitul Braun Silk-expert Pro pentru începători

Braun Silk-expert Pro este singurul aparat IPL echipat cu tehnologie SensoAdapt™

Un senzor de culoare a pielii de ultimă generație scanează în permanență culoarea pielii și adaptează automat intensitatea luminoasă.

Braun Silk-expert Pro este singurul aparat IPL echipat cu tehnologie SensoAdapt™

Modul de utilizare a aparatului Braun Silk-expert Pro în câțiva pași simpli.

Pasul 1: Îndepărtează tot părul vizibil din zona pe care dorești să o tratezi cu metoda preferată de îndepărtare a părului. Asigură-te că nu a mai rămas păr la suprafața pielii. Apoi șterge ușor pielea, pentru a fi perfect uscată.

Modul de utilizare a aparatului Braun Silk-expert Pro în câțiva pași simpli.

Pasul 2: Alege capul standard sau capul de precizie în funcție de dimensiunea zonei pe care dorești să o tratezi. Conectează aparatul Braun Silk-expert Pro la o priză.
Pasul 3: Pune capul epilator în contact perfect cu pielea pentru a te asigura că produsul funcționează corect. În cazul în care contactul cu pielea nu este corespunzător, dispozitivul nu va funcționa.
Pasul 4: Pentru zonele mai întinse, utilizează modul Alunecare: ține apăsat butonul și tratează pielea. Pentru zonele mai mici, apasă și eliberează butonul. Pentru zonele mai sensibile (sau dacă utilizezi aparatul pentru prima dată), poți utiliza modul Delicat sau Foarte delicat.

Modul de utilizare a aparatului Braun Silk-expert Pro în câțiva pași simpli.

Pasul 5: Este important să cureți capul epilator după fiecare utilizare.
Pasul 6: În prima fază a tratamentului, tratează zona dorită o dată pe săptămână, timp de 4 - 12 săptămâni. Apoi reia tratamentul în funcție de necesități (de ex. la fiecare 1-2 luni). Rezultatul este îndepărtarea definitivă a părului nedorit.

Braun Silk-expert Pro - Cele mai frecvente întrebări pentru fiecare pas.

Braun Silk-expert Pro - Cele mai frecvente întrebări pentru fiecare pas.

1. Pregătirea - Tot ce trebuie să știi înainte de a începe tratamentul.

1. Pregătirea - Tot ce trebuie să știi înainte de a începe tratamentul.

Culori ale pielii și părului

Am părul roșcat, pot utiliza un dispozitiv IPL?

IPL nu este potrivit pentru toată lumea. Este cel mai eficient pentru persoanele cu culori deschise până la medii ale pielii și culori naturale ale părului de la blond la castaniu închis sau brunet. Aparatul nu este eficient pentru păr blond deschis, roșcat, cenușiu sau cărunt, deoarece cantitatea mai mică de melanină nu absoarbe energia luminoasă.

Diagrama de culori ale pielii și culori ale părului corporal:

Diagrama de culori ale pielii și culori ale părului corporal

De ce nu este aparatul IPL adecvat pentru culori mai închise ale pielii?

Deoarece pielea de culoare închisă conține mai multă melanină, poate absorbi o cantitate de energie luminoasă mai mare decât cea sigură, recomandată, și acest lucru poate crea disconfort.

Trebuie să evit expunerea la soare înainte de a utiliza IPL?

Dacă pielea ta are o culoare mai închisă din cauza bronzului natural sau artificial și nu are nicio iritație, poți utiliza aparatul Braun Silk-expert Pro, deoarece acesta își adaptează automat energia emisă la nivelul cel mai sigur și mai eficient și, de asemenea, te va informa în cazul în care culoarea pielii tale este prea închisă pentru tratament.

Este adecvat pentru a fi utilizat de bărbați?

Bărbații pot utiliza Braun Silk-expert Pro de la umeri în jos (pe piept, spate, brațe, abdomen și picioare). Aparatul nu trebuie utilizat pe față, pe gât sau în zona genitală. Utilizarea pentru barbă sau păr facial poate conduce la rezultate neuniforme.

2. Începerea tratamentului - Cum să utilizezi cel mai bine Silk-expert Pro

Începerea tratamentului

Aparatul IPL este adecvat pentru zonele intime?

Tehnologia IPL poate fi utilizată în siguranță în zona inghinală, dar nu este adecvată pentru zona genitală, deoarece pielea poate avea o culoare mai închisă și există o densitate mai mare a părului, care poate absorbi o cantitate mai mare de energie luminoasă și cauza disconfort.

Pot să folosesc tehnologia IPL pe față?

Aparatul Braun Silk-expert Pro poate fi utilizat în siguranță pe față, sub pomeți. Nu trebuie utilizat în apropierea ochilor sau de-a lungul frunții. Are acțiune eficientă pe buza superioară, bărbie și linia maxilarului. Îți recomandăm să faci un test pe o zonă mică a pielii înainte de utilizare.

3. După tratament

După tratament

Cât durează până voi vedea rezultatele?

Ciclul caracteristic de creștere a părului variază de la persoană la persoană și poate dura până la 18-24 de luni, în funcție de zona corpului (pentru subraț, gambă și zona inghinală poate fi necesar un timp mai îndelungat). Deoarece doar părul în faza de creștere este sensibil la tratamentul cu lumină, este important să se efectueze tratamente multiple pentru obținerea pielii permanent netede. Din acest motiv, recomandăm o fază de început de 4-12 tratamente săptămânale pentru obținerea rezultatelor optime. În cazul în care observi că nu mai crește părul, nu este nevoie să efectuezi setul complet de 12 tratamente săptămânale. Poți trece la tratamente de întreținere.

Cât de des trebuie să efectuez tratamentul pentru a menține rezultatul îndepărtării firelor de păr?

După ce ai efectuat faza inițială, poți continua să tratezi conform necesităților tale. Repetă tratamentul în funcție de necesitate.

Cum să îmi îngrijesc pielea după tratamentul cu IPL?

Vă recomandăm să evitați expunerea la surse de lumină artificială, cum ar fi cabinele de bronzat sau solariile. Evitați orice activități sau produse pentru piele care vă pot irita pielea timp de 24 de ore după tratament. Printre acestea se numără băile fierbinți, sauna, purtarea de îmbrăcăminte strâmtă, folosirea cremelor de decolorare, a produselor parfumate sau a produselor de exfoliere a pielii. Cele de mai sus pot provoca iritație, precum mâncărime și roșeață, în zonele tratate.

Trebuie să evit expunerea la soare după ce am utilizat IPL?

După tratament, îți recomandăm să folosești loțiune de protecție solară cu factor de protecție SPF 15 ori de câte ori zonele tratate pot fi expuse la soare.

Silk-expert Pro poate fi utilizat pentru femei însărcinate sau adolescente?

Având în vedere că produsul nu a fost testat pentru aceste grupe, nu trebuie să fie utilizat.

Trebuie să folosesc geluri sau să cumpăr lămpi de schimb?

Braun Silk-expert Pro funcționează fără a fi necesare loțiuni sau geluri suplimentare și nu este necesar să cumperi lămpi de schimb sau alte dispozitive.

Este necesar să port ochelari de protecție?

Nu este necesar să porți ochelari de protecție când utilizezi Silk-expert Pro. Senzorii de contact cu pielea asigură declanșarea dispozitivului doar în momentul în care acesta este în contact cu pielea, iar lumina vizibilă din timpul tratamentului nu prezintă absolut niciun pericol.

Consimțământ Cookie-uri