Braun FaceSpa

Braun FaceSpa

Primul aparat din lume pentru epilare facială, curățare și revitalizare, pentru o frumusețe desăvârșită.

Mod de utilizare a aparatului Braun FaceSpa.
Urmărește videoclipul
6 tratamente. 1 aparat.
Epilare facială precisă și curățarea porilor în profunzime.

Cu epilatoarele faciale Braun FaceSpa beneficiezi de până la șase tratamente cu un singur aparat - trebuie doar să schimbi accesoriile. Îndepărtează de la rădăcină părul facial cu ajutorul epilatorului facial și curăță porii în profunzime cu peria facială. Bucură-te de o piele fină și cu aspect tânăr, cu o frumusețe naturală strălucitoare.

Îndepărtează cu delicatețe părul facial nedorit.
Atât de ușor, ești gata cât ai clipi.
10 microorificii

Capul ultrasubțire are 10 microorificii care captează cele mai fine fire de păr, cu circumferința până la 0,02 mm.

Curățare zilnică de șase ori mai eficientă decât cea manuală.

Redă tenului puritatea și strălucirea naturală prin îndepărtarea machiajului și a impurităților. Exfolierea regulată poate fi extrem de eficientă și pentru a evita neplăcutele puncte negre. Cu sute de micro-oscilații, peria de exfoliere Braun FaceSpa este de 6 ori mai eficientă decât în cazul curățării manuale. Aceasta îți exfoliază și netezește pielea cu delicatețe în timpul rutinei zilnice de curățare a pielii. Și este pregătirea perfectă pentru ca pielea ta să absoarbă cremele și să poată fi hidratată mai bine.

Acest set de perii de înfrumusețare
este tot ce îți trebuie pentru o piele strălucitor de frumoasă.

Poți face lucruri uimitoare pentru ca pielea ta să se simtă fantastic și să aibă o frumusețe naturală. Braun a creat un set complet de înfrumusețare facială pentru a răspunde nevoilor pielii tale: Perie de exfoliere, perie pentru piele foarte sensibilă, perie normală, burete de înfrumusețare și noul cap de revitalizare a pielii.

Cap de revitalizare a pielii
pentru masaj facial.

Capul unic de revitalizare a pielii asigură un masaj facial blând pentru stimularea circulației sângelui și ajută la îmbunătățirea aspectului pielii. Împreună cu peeling-ul blând, asigură o piele mai fină și cu aspect mai tânăr după doar 3 tratamente.

Perie pentru piele foarte sensibilă
pentru un plus de delicatețe.

Peria pentru piele foarte sensibilă este testată dermatologic. Are peri mai lungi, mai deși și mai fini, pentru o senzație extrem de delicată.

Peria de exfoliere
îndepărtează celulele moarte ale pielii.

The Peria pentru exfoliere indepărtează în mod eficient pielea moartă și uscată, aducând în prim plan celule epiteliale proaspete, cu o strălucire naturală. Prezintă două tipuri de peri dispuși sub formă de cupă, care păstrează cremele de peeling la interior în timpul utilizării.

Aplică uniform fardurile și crema
cu buretele de înfrumusețare.

Pielea netedă este o piele frumoasă. Astfel, dacă vrei să aplici fard sau cremă după curățare, atașezi pur și simplu buretele de înfrumusețare la aparatul Braun FaceSpa pentru o aplicare perfect uniformă a anticearcănului sau a fondului de ten. Pentru un ten irezistibil de frumos și cu aspect natural.

Încape în geantă.

Se potrivește perfect în viața ta.

Elegant și deosebit de practic, epilatorul facial cu capac de protecție este atât de discret încât îl poți lua cu tine oriunde și oricând.

Ce conține cutia?
Modelele individuale includ un număr variat de accesorii.
Accesează pagina de comparare pentru a găsi varianta ideală pentru tine.

Caracteristici pe scurt

10 microorificii
Curăță porii în adâncime
Perie cu utilizare în mediu umed și uscat
Baterie care poate fi schimbată
S-ar putea să îți placă și asta.