Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro
Primul dispozitiv din lume multifuncțional

pentru epilare, curățare și tonifierea pielii1

1pentru o aplicare mai bună a produsului tău de îngrijire a pielii

Urmărește videoclipul

Urmărește videoclipul

Cum să folosești Braun FaceSpa Pro pentru rezultate ca la salonul de înfrumusețare acasă.
7 tratamente. 1 aparat. Epilare facială precisă și curățarea porilor în profunzime.

Cu epilatoarele faciale Braun FaceSpa Pro beneficiezi de până la șapte tratamente cu un singur aparat - trebuie doar să schimbi accesoriile. Îndepărtează de la rădăcină părul facial cu ajutorul epilatorului facial și curăță porii în profunzime cu peria facială. Bucură-te de o piele fină și cu aspect tânăr, cu o frumusețe naturală strălucitoare.

Îndepărtează cu delicatețe părul facial nedorit.
Atât de ușor, ești gata cât ai clipi.
10 microorificii

Capul ultrasubțire are 10 microorificii care captează chiar și cele mai fine fire de păr, cu circumferința de până la 0,02 mm.

Cap cu MicroVibrațiipentru aspect îmbunătățit al pielii2

Inspirat de practicile japoneze de îngrijire a pielii, capul cu MicroVibrații de tonifiere din metal neabsorbant asigură un efect de microvibrație pe piele, o tapotare ușoară pentru o mai bună aplicare a cremelor și serurilor. Mișcarea ultra-delicată de tapotare la viteze mari poate fi ajustată prin setările rapid și încet.

Capul cu MicroVibrațiieste realizat din metal neted neabsorbant și poate fi folosit și fără să îl pornești, pentru o senzație plăcută de răcorire.

2pentru o aplicare mai bună a produsului tău de îngrijire a pielii

Mai eficient față de simpla aplicare a produsului cu vârfurile degetelor.

Mult mai rapid decât tapotarea manuală.
Capul cu MicroVibrații asigură o pulsație extrem de delicată, la viteze mari, cu 25 de contacte cu pielea pe secundă.

Cap pivotant pentru o adaptare optimizată la contururile feței. Realizat din metal fin pentru o senzație de răcorire a pielii, are un design ergonomic ce se adaptează la contururile feței pentru o aplicare foarte fină.

Curățare zilnică de șase ori mai eficientă decât cea manuală.

Redă tenului strălucirea naturală prin îndepărtarea machiajului. Cu sute de micro-oscilații, peria de exfoliere Braun FaceSpa este de 6 ori mai eficientă decât în cazul curățării manuale. Exfoliază și curăță delicat pielea în timpul rutinei zilnice de curățare și reprezintă pregătirea perfectă pentru ca pielea ta să poată absorbi mai bine cremele și produsele de hidratare.

Acest set de perii de înfrumusețare este tot ce îți trebuie pentru a avea o piele strălucitor de frumoasă.

Poți face lucruri uimitoare pentru ca pielea ta să se simtă fantastic și să aibă o frumusețe naturală. Braun a creat un set complet de înfrumusețare facială pentru a răspunde nevoilor pielii tale: Perie de exfoliere, perie pentru piele foarte sensibilă, perie normală, burete de înfrumusețare și noul cap de revitalizare a pielii.

Capul unic de revitalizare a pielii asigură un masaj facial blând pentru stimularea circulației sângelui și ajută la îmbunătățirea aspectului pielii. Împreună cu peeling-ul blând, asigură o piele mai fină și cu aspect mai tânăr după doar 3 tratamente.

Peria pentru piele foarte sensibilă este testată dermatologic. Are peri mai lungi, mai deși și mai fini, pentru o senzație extrem de delicată.

Peria pentru exfoliere îndepărtează în mod eficient pielea moartă și uscată, aducând în prim plan celule epiteliale proaspete, cu o strălucire naturală. Prezintă două tipuri de peri dispuși sub formă de cupă, care păstrează cremele de peeling la interior în timpul utilizării.

Pielea netedă este o piele frumoasă. Astfel, dacă vrei să aplici machiaj sau cremă după curățare, atașezi pur și simplu buretele de înfrumusețare la aparatul Braun FaceSpa Pro pentru o aplicare perfect uniformă a anticearcănului sau a fondului de ten. Pentru un ten irezistibil de frumos și cu aspect natural.

Încape în geantă.
Reîncărcabil

Pentru performanțe optime, încarcă FaceSpa Pro complet în doar 1 oră, în timp ce te relaxezi.

Se potrivește perfect în viața ta.

Elegant și deosebit de practic, epilatorul facial cu capac de protecție este atât de discret încât îl poți lua cu tine oriunde și oricând.

Fiecare model include un număr variat de accesorii. Accesează pagina de comparare pentru a găsi varianta ideală pentru tine.

Caracteristici pe scurt

10 microorificii

Temporizator de tratament

Detectare inteligentă a capului

Curăță porii în profunzime

Reîncărcabil

Perie cu utilizare în mediu umed și uscat

S-ar putea să îți placă și: