Știi că îi va plăcea.

Știi că îi va plăcea.

Cel mai eficient aparat de ras din lume*. Incredibil de blând.
Bărbieritul tău perfect. Cea mai inovatoare tehnologie sonică.
Performanță maximă.
Confort desăvârșit al pielii
Un bărbierit fin și confortabil pentru piele. Mai rapid ca niciodată.
Primul aparat de ras din lume cu tehnologie de răcire activă
Poate fi folosit cu spumă.
Pentru un bărbierit fin, fără concurență.
Precizie extraordinară,
lame ultra-ascuțite pe viață.
Bărbierește, tunde și aranjează cu un singur aparat.

Ce își doresc bărbații

Își doresc să arate și să se simtă grozav, indiferent de vârstă. Să fie în cea mai bună formă, fie că sunt acasă, la muncă, la facultate sau la școală. Acesta este motivul pentru care aparatele electrice de ras ajung în fiecare an pe lista cu lucrurile dorite a milioane de bărbați din întreaga lume. Oferă un aparat de ras cuiva apropiat ție, precum soțul sau fiul. Cuiva care știi că îl va aprecia și se va bucura de el în fiecare dimineață pentru câțiva ani.

Ce diferențiază aparatele de
ras Braun de altele?


Eficiența dintr-o singură mișcare.

Să începem cu direcția de bărbierit. Aparatele de ras Braun acționează în linie dreaptă și nu în cerc. Considerăm că această direcție de bărbierit este mai intuitivă întrucât bărbații nu vor trece de două ori peste același loc, reducând în mod semnificativ riscul de a irita pielea.

Tehnologie de ras de ultimă oră


Cu fiecare aparat de ras Braun, alegi tehnologie de ras de ultimă oră. În primul și în primul rând Series 9 este cel mai eficient și confortabil aparat de ras atestat de un institut de testare independent.*

Tehnologie premium concepută, proiectată și fabricată în Germania.


Și în cele din urmă, Braun se mândrește să conceapă și să producă „Fabricat în Germania” cu o foarte mare atenție la detalii. Aparatele de ras Braun din clasa premium sunt concepute să dureze minim 7 ani, astfel că te poți baza că se va bucura de cadoul de la tine pentru mii de utilizări.

*Braun Series 9 în comparație cu produse de top din aceeași clasă. Testat pe bărbi de 3 zile / Detalii: www.braun.com/study-results