Consimțământ Cookie-uri

Cu ajutorul aparatului versatil de îngrijire corporală de la Braun poți obține aspectul pe care îl dorești.

Poate că știi cum se simt pieptul cu păr tuns sau axilele rase, dar ce poți spune despre zonele tale intime? Aparatul de tuns corporal îți conferă în câteva fracțiuni de secundă un aspect curat al zonei intime. Un aspect curat al zonei intime nu mai este doar o problemă specifică fetelor – așa că este momentul să-ți îmbunătățești aptitudinile!

Pasul 1

Utilizează întâi aparatul de tuns corporal pentru a tunde părul din zona pubiană la lungimea dorită. Acest lucru, pe lângă faptul că îți asigură un aspect mai curat al zonei inghinale, facilitează rasul ulterior al oricăror porțiuni, în cazul în care vrei să ai o piele perfect fină. Și nu trebuie să te temi de îndepărtarea părului din zonele intime, cu pieptenele pentru zonele sensibile ale aparatului de tuns corporal cele mai delicate zone ale tale sunt pe mâini sigure!

Tunde părul din zona intimă cu aparatul de tuns corporal Braun

Pasul 2

Acum fă un duș, pentru a înmuia părul și a deschide porii. Aplică niște cremă de ras pentru piele sensibilă. Cu lamele Gillette Fusion, care asigură un bărbierit extrem de fin și sigur, nu există nicio restricție pentru îndepărtarea părului din zonele intime, indiferent de partea zonei inghinale pe care vrei să o bărbierești fin. Pur și simplu întinde pielea și efectuează mișcări scurte și ușoare.

Aparat de tuns corporal Braun cu lame Gillette Fusion

Pasul 3

Pentru ca zona inghinală să fie mai curată și mai sexy, este o idee bună să îndepărtezi părul de pe abdomenul inferior. În plus, este și un mod plăcut de a-ți face abdomenul să pară mai tonifiat și mai bine definit, deci ar fi bine să încerci acest stil. Utilizează aparatul de tuns corporal pentru a rade zona în același timp, și aspectul tău seducător este definit.

Tunde părul de pe abdomenul inferior cu aparatul de tuns corporal Braun

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Aparat pentru îngrijirea bărbii

Aparat pentru îngrijirea bărbii

Precizie fără efort pentru stilul tău.

Aparat de tuns de precizie

Aparat de tuns de precizie

Aparatul de tuns mustața pentru margini și contururi precise