Cum să te aranjezi și să ai o înfățișare perfectă

Cum să te aranjezi și să ai o înfățișare perfectă

Aparatul Braun pentru îngrijirea bărbii este instrumentul perfect pentru a obține un aspect modern și îngrijit.

Pe lângă tunsul bărbii dese, păstrarea aspectului de barbă de câteva zile sau conturarea oricărui alt stil, aparatul pentru îngrijirea bărbii Braun este ideal pentru obținerea unui aspect modern și îngrijit. Combină un cap ras cu o barbă de o zi și tunde-o în fiecare zi.

Pasul 1

Pentru a menține acest stil după obținerea unei bărbi atrăgătoare, de o zi, setează aparatul pentru îngrijirea bărbii la lungimea minimă. Tunde-ți părul în fiecare zi pentru a preveni creșterea unei bărbi dese. Nu uita să folosești funcția de stilizare a aparatului pentru îngrijirea bărbii pentru a-ți contura precis barba și a-ți păstra un aspect îngrijit.

Pasul 2

Acum fă un duș, pentru a înmuia părul și a deschide porii. Aplică niște cremă de ras pentru piele sensibilă. Cu lamele Gillette Fusion, care asigură un bărbierit extrem de fin și sigur, nu există nicio restricție pentru îndepărtarea părului din zonele intime, indiferent de partea zonei inghinale pe care vrei să o bărbierești fin. Pur și simplu întinde pielea și efectuează mișcări scurte și ușoare.

Pasul 3

Fiind o combinație perfectă între o ușoară urmă de păr facial și o coafură tunsă scurt, acest aspect se potrivește perfect pentru numeroase stiluri diferite, în funcție de cum este purtat. De la necizelat la rafinat sau atrăgător, această combinație atrăgătoare creează un aspect ușor de realizat, care te va ajuta să îți exprimi personalitatea.

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Trusă de îngrijire multifuncțională

Trusă de îngrijire multifuncțională

Îngrijire completă din cap până în picioare. 100% fără efort.

Aparat de tuns barba

Aparate profesioniste de tuns barba

Precizie profesionistă și control 100%.

Consimțământ Cookie-uri