Barbă la modă, top 5 Wikibeardia
Barbă la modă, top 5 Wikibeardia

Barbă la modă, top 5 Wikibeardia

Shave your style lansează Wikibeardia, ghidul complet pentru părul facial.

David Glover prezintă primele cinci stiluri preferate din Wikibeardia pentru sezonul de primăvară –şi ne arată cum să le realizăm.

Shave your style (Bărbiereşte-te în stilul tău) lansează Wikibeardia: Hollywood

Hollywood

Această formă de mustaţă i se potriveşte bine lui Brendan pentru că are o gură destul de mică. Lăţimea mustăţii deasupra buzei îi proporţionează mai bine forma feţei. Adăugarea unei umbre în jurul obrajilor şi a buzei inferioare contribuie la definirea şi accentuarea bărbiei şi a maxilarului.

Shave your style (Bărbiereşte-te în stilul tău) lansează Wikibeardia: Hollywood

Încearcă stilul

Atunci când îţi laşi mustaţa să crească, menţine obrajii, bărbia şi gâtul cu o barbă de a doua zi. Apoi bărbiereşte-te începând de sus, curăţă liniile mustăţii care depăşesc colţurile gurii. Tunde şi îndreaptă liniile de-a lungul buzei superioare pentru a definitiva forma.

Shave your style (Bărbiereşte-te în stilul tău) lansează Wikibeardia: Vânătorul

Vânătorul

Deşi barba lui Derek arată foarte neîngrijită, aceasta a fost de fapt aranjată cu foarte multă atenţie pentru a crea acest aspect. Lungimea perciunilor de pe obraji şi lipsa unui contur clar sub bărbie întregesc aspectul necizelat, dar conturarea din jurul gurii şi a bărbiei sunt o dovadă a atenţiei pentru detalii.

Shave your style launches Wikibeardia: Hunter

Încearcă stilul

Lasă să crească o barbă deasă. Bărbiereşte începând de sus, aranjează liniile din partea de sus a obrajilor şi mustaţa. Apoi tunde sub mustaţă, de-a lungul buzei de sus până la colţurile gurii. Bărbiereşte sub buza de jos, de la colţul gurii până în centru şi în jos spre bărbie. Repetă pe ambele părţi, lăsând o fâşie în mijloc de la buză până la bărbi

Shave your style (Bărbiereşte-te în stilul tău) lansează Wikibeardia: Barbă ducktail

Barbă ducktail

Aceasta este o înfăţişare extrem de atrăgătoare. Este potrivită deoarece Reginald are puţin păr pe obraji şi în jurul gurii şi mai mult pe linia maxilarelor. De aceea, el poate alege lungimi diferite, care cresc treptat către zona bărbiei, unde toate liniile se unesc într-o barbă ducktail.

Shave your style launches Wikibeardia: Ducktail

Încearcă stilul

Lasă barba să crească (acest lucru ar putea dura câteva săptămâni). Tunde-ţi părul de pe obraji şi de pe buzele superioară şi inferioară la o lungime mică. Păstrează lungimea părului de pe bărbie ca referinţă şi începând cu o dimensiune mică la perciuni, creşte gradual dimensiunea coborând în jos către bărbie. La final rade-te sub bărbie şi pe gât.

Bărbierit neîngrijit

Pavel şi-a definit cu atenţie liniile bărbii în jurul buzei superioare pentru a nu accentua buzele pline şi forma alungită a feţei. Efectul general este de impact, iar barba sa se evidenţiază, dându-i aspectul unui om care controlează situaţia.

Shave your style launches Wikibeardia: Dirty Shave

Încearcă stilul

Mai întâi lasă-ţi barba să crească. Rade fin barba de pe gât, până la nivelul bărbiei. Apoi, rade o linie concavă în părţile laterale ale buzei superioare, care porneşte din centru, de sub nas şi se continuă până la colţurile gurii. La pasul următor, rade o linie care porneşte de la marginile mustăţii, se continuă pe obraji şi pe marginea internă a perciunilor. La final, rade zona din jurul gurii, a buzei superioare şi lasă o fâşie centrală care începe pe sub buza inferioară şi se continuă pe bărbie.

Hollywood Mo

Aceasta este cea mai recentă creaţie în materie de mustaţă şi a devenit extrem de populară acum, odată cu evoluţia culturii hipster. Pentru a face trimitere la imaginile anilor 1800, îţi recomandăm puţină ceară pentru mustaţă, cu care vei păstra forma perfectă a colţurilor ridicate.

Shave your style (Bărbiereşte-te în stilul tău) lansează Wikibeardia: Hollywood Mo

Încearcă stilul

Lasă-ţi să crească o mustaţă bogată şi piaptăn-o către colţurile gurii. Lasă colţurile să crească şi tunde firele de păr rebele, începând din centrul buzei superioare şi avansând către colţurile gurii. Rade-ţi din părul de pe obraji, bărbie şi gât şi lasă să crească numai părul din zonele dorite, la lungimea aleasă de tine. Foloseşte ceară pentru mustaţă pentru a răsuci colţurile mustaţei şi a le da o formă care se prelungeşte de la colţuri.

Uşor de folosit, pentru un aspect perfect de fiecare dată