De ce Braun este cea mai bună alegere pentru o piele sensibilă

De ce Braun este cea mai bună alegere pentru o piele sensibilă.

Evitarea iritării pielii este una din problemele cu care te-ai putea confrunta la un moment dat. Nu intra în panică! Ținând cont de câteva sfaturi simple în rutina ta zilnică poți reduce riscul apariției de arsuri după ras.

cu Stație Curățare și Încărcare și trusă de voiaj
cu Stație Curățare și Încărcare și trusă de voiaj
cu stație de curățare și încărcare
Motivul 1

Cel mai bun aparat de ras pentru pielea ta

Selectarea aparatului de ras potrivit și utilizarea tehnicii adecvate joacă un rol important în prevenirea creșterii firelor sub piele și în reducerea iritației. Unele aparate de ras electrice se încing spre cap, determinând inflamarea și iritarea pielii. Braun îți oferă o experiență de bărbierit de cel mai înalt nivel, aparatul de ras potrivit pentru nevoile pielii tale cu o performanță fiabilă:

Alege Braun Seria 9. Cel mai eficient aparat de ras din lume.*Incredibil de blând.

Tehnologie și performanță inovatoare într-o clasă proprie – un aparat de ras care elimină părul atât de eficient, încât pielea ta este aproape lipsită de iritație.
Aparat de ras Braun Series 9

Sau ai putea să alegi o experiență de bărbierit electric cu totul diferită: aparatele de ras Braun Series 3 ProSkin.

Aparatul electric de ras Braun Series 3 ProSkin reîncărcabil, cu sită, asigură un bărbierit mai rapid și un confort* de excepție al pielii. Cele 3 elemente pentru bărbierit sensibile la presiune se adaptează la toate contururile feței și tehnologia specială Micro Grip asigură captarea mai multor fire de păr la prima trecere*.
Braun Series 3 ProSkin

*comparativ cu Braun Series 3. Testat pe bărbi de 3 zile.

Sau ai putea să alegi o experiență de bărbierit cu totul diferită: aparatele de ras Braun WaterFlex.

Concepute special pentru a funcționa cu spumă sau gel. Modul delicat de maximizare a contactului cu pielea, fără a aplica o presiune excesivă. Rezistență mai mică și confort crescut.
Braun WaterFlex

Motivul 2

Mediu umed sau uscat - alegerea îți aparține

S-a demonstrat că folosirea spumei sau a gelului înmoaie semnificativ pielea și, prin urmare, scade riscul de iritare în timpul bărbieririi. Totuși, dacă preferi bărbieritul uscat, fără spumă, îți recomandăm să nu te speli pe față înainte de a te bărbieri, deoarece pielea este puțin inflamată după spălare. În ambele cazuri, nu uita că trebuie să menții presiunea, dar nu să apeși prea tare, deoarece acest lucru poate crește probabilitatea de apariție a arsurii după bărbierit.

Motivul 3

Tehnologie avansată – minuțiozitate și inteligență

Prima caracteristică evidentă: toate aparatele de ras Braun acționează în linie dreaptă și nu în cerc, așa cum probabil ai observat la aparatele de ras rotative. Considerăm că această direcție de bărbierit este mai intuitivă și mai eficientă. În urma testării de către un institut independent s-a dovedit, de exemplu, că aparatele Series 9 prind mai mult păr la o singură trecere decât oricare alt aparat de ras*.

Mai mult, aparatele Braun Series 9 și Series 7 sunt singurele aparate de ras din lume echipate cu tehnologie intelligent Sonic, care analizează de 160 de ori pe minut și se adaptează în mod automat densității bărbii. Aparatul de ras asigură mai multă forță exact acolo unde este nevoie, pentru mai puține treceri și un bărbierit mai personalizat.

Înveliș din titan

Tehnologie Intelligent Sonic

Motivul 4

Contact ferm și blândețe fără compromisuri

Numărul mai mic de treceri reduce pur și simplu riscul iritării pielii. De aceea, mulți bărbați cu pielea sensibilă aleg eficiența unui aparat de ras electric Braun.

Pentru o protecție maximă a pielii, Braun a prevăzut o sită ultrasubțire între piele și lamele extrem de ascuțite. Fiecare sită este prevăzută cu un model unic cu 1.064 de găuri ergonomice care prind fiecare fir de păr într-un unghi perfect. Astfel, beneficiezi de eficiența de durată pe care ți-o dorești, fără ca pielea ta să intre în contact direct cu lamele.

*Braun Series 9 în comparație cu produse de top din aceeași clasă. Testat pe bărbi de 3 zile / Detalii: www.braun.com/study-results