Tuns, bărbierit sau ambele. Care metodă de bărbierit este cea mai potrivită pentru faţa ta?
Fundal negru

Tuns, bărbierit sau ambele. Care metodă de bărbierit este cea mai potrivită pentru fața ta?

Cu gama de aparate de ras și de aranjare de la Braun, nu vei duce lipsă de opțiuni.

Indiferent dacă îți dorești o barbă tunsă sau un aspect proaspăt ras, alege metoda de îndepărtare a părului care ți se potrivește cel mai bine.

Utilizarea aparatului de ras Series de la Braun

Bărbierit fin

Această metodă asigură un bărbierit fin, care reprezintă modul cel mai rapid de a avea un aspect îngrijit în fiecare zi. În acest caz, nu este vorba despre părul facial sau stilul acestuia, ci despre un bărbierit perfect, care îți lasă o senzație de prospețime și confort. Braun oferă o gamă foarte largă de aparate de ras de la cele cu performanțe optime din Series 9, la dispozitivele din gama Mobile, ușor de utilizat și comode pentru călătorii. Există, de asemenea, dispozitive speciale disponibile pentru experiențe noi de bărbierit, precum aparatele de ras CoolTec și WaterFlex. Indiferent ce cauți, există un aparat de ras Braun pentru tine.

Utilizarea aparatelor pentru tuns barba de la Braun

Tundere

Barba este din ce în ce mai în vogă! Pentru a afla ce ți se potrivește cel mai bine, consultă pagina noastră „Conturul feței″, în care vei găsi câteva surse de inspirație. Indiferent dacă vrei să îți lași barba să crească sau să o întreții, va trebui să o tunzi și vei avea nevoie de un instrument adecvat pentru acest lucru. Am creat aparate pentru îngrijirea bărbii dedicate care asigură o precizie extraordinară. Toate îți vor oferi stilul pe care ți-l dorești.

Tundere cu aparatul de tuns multifuncțional Braun

Tuns și bărbierit

Dacă nu te-ai mai bărbierit de mult timp, este recomandat ca mai întâi să îți tunzi barba. Bărbieritul va fi mult mai delicat dacă îți tunzi mai întâi barba. Pentru aceasta îți recomandăm aparatul de tuns multifuncțional Braun pentru tuns și apoi un aparat de ras Braun Series.

Trimming with the Braun multi groomer

Pentru toate metodele de mai sus, nu uita ca la final să clătești zona bărbierită și aparatul de ras sau de tuns folosit.

Găsește aparatul de ras Braun care ți se potrivește

*Produsul din poză s-ar putea să nu fie disponibil în țara ta.