Cum să îți cureți și să îți îngrijești aparatul de ras

Aparat de ras Braun

Descoperă ghidul Braun pas cu pas și află cum îți poți îngriji aparatul de ras folosind Braun SmartCare Center. Află cum îl poți curăța profesional chiar tu!

1. Curățare profesională O nouă senzație la bărbierit prin simpla apăsare a unui buton

Unele modele de aparate Braun Series sunt dotate cu stație Curățare și Încărcare. Nu trebuie decât să apeși un buton și aceasta curăță, usucă și reîncarcă aparatul de ras în mod automat. Este simplu și absolut igienic.

Află mai multe
Cum să cureți aparatul de ras

2. Curățare manuală Clătire sub jet de apă caldă

Aproape orice aparat de ras Braun poate fi clătit rapid și ușor sub jet de apă caldă. Efectul de curățare poate fi îmbunătățit utilizând puțin săpun lichid obișnuit. Şi încă un sfat: pentru o îngrijire optimă a aparatului de ras, îți recomandăm să pui din când în când o picătură de ulei pe blocul de lame.

Îngrijește-ți aparatul de ras
Curățarea cu peria

Curățarea cu peria

După îndepărtarea capului de tăiere, blocul de lame este ușor de curățat cu peria. După ce ai terminat, pornește aparatul de ras pentru două sau trei secunde. Atenție: nu curăța niciodată sita cu peria.

Curățarea cu spray-ul de curățare

Curățarea cu spray-ul de curățare

Spray-ul de curățare te ajută să cureți bine aparatul de ras, îndepărtând orice urmă de sebum. După ce ai pulverizat ambele componente de tăiere, reziduurile înmuiate sunt ușor de curățat.

3. Întreținere Pentru performanțe maxime, schimbă toate piesele de tăiere la 18 luni

După 18 luni, ai bărbierit tot atâtea fire de păr câte fire de iarbă sunt pe un teren de fotbal! Prin urmare, este timpul să înlocuiești componentele de tăiere pentru ca aparatul tău de ras să aibă din nou performanțe maxime. Deoarece sita și capul de tăiere funcționează ca cele două brațe ale unei foarfece, acestea se vor uza inevitabil după o utilizare atât de intensă.

Componente de tăiere ale aparatului de ras Braun

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Descoperă Braun Seria 9 Pro

Descoperă Braun Seria 9 Pro

Cel mai bun aparat de ras Braun, reinventat cu un capăt ProHead. Eficient și delicat la fiecare trecere, indiferent dacă e vorba de o barbă de 1, 3 sau 7 zile.

Piese de schimb Braun

Piese de schimb Braun

Redă-i aparatului tău de ras performanţa de 100%

Consimțământ Cookie-uri