Consimțământ Cookie-uri

Pentru un bărbierit perfect în fiecare zi.

Braun recomandă schimbarea lamei &şi a capătului de tăiere la 18 luni, pentru a păstra performanţele maxime ale aparatului de ras.

În 18 luni, aparatul tău de ras Braun va tăia aproximativ 6.000.000 fire de păr. Pentru a îndeplini această sarcină dificilă, piesele de tăiere se vor uza treptat, iar bărbieritul va deveni din ce în ce mai puţin fin şi plăcut.

Piese de schimb pentru aparatele de ras Braun

Piese de schimb pentru Series 9

Piese de schimb pentru Series 9

Piese de schimb pentru Series 8

Piese de schimb pentru Series 8

Replacement parts Series 7 70

Piese de schimb pentru Series 7 70

Piese de schimb pentru Series 7

Piese de schimb pentru Series 7

Piese de schimb pentru Series 5 50, Series 6 60

Piese de schimb pentru Series 5 50, Series 6 60

Piese de schimb pentru Series 5

Piese de schimb pentru Series 5

Piese de schimb pentru Series 5*, ContourPro 360° Complete, Activator

Piese de schimb pentru Series 5*, ContourPro 360° Complete, Activator

Piese de schimb pentru S3 ProSkin, cruZer pentru bărbierit fin

Piese de schimb pentru S3 ProSkin, cruZer pentru bărbierit fin

Piese de schimb pentru Series 3*, Contour, Flex

Piese de schimb pentru Series 3*, Contour, Flex

Series 3, Series 1, SmartControl

Piese de schimb pentru Series 3, Series 1, SmartControl

Piese de schimb pentru Series 3

Piese de schimb pentru Series 3

Piese de schimb Braun pentru modelele Series 1 130 şi 150

Piese de schimb Braun pentru modelele Series 1 130 şi 150

Series X

Piese de schimb pentru Series X

Reîncărcări Clean & Charge

Braun Clean & Renew refill cartridges  CCR - 5+1 Pack

Pachet 5+1 cartuşe Clean & Renew

sunt compatibile cu orice unitate a Stațiilor SmartCare

Braun Clean & Renew refill cartridges  CCR - 2 Pack

Pachet de 2 cartuşe Clean & Renew

sunt compatibile cu orice unitate a Stațiilor SmartCare

Întrebări frecvente

Care este diferenţa între produsele cu lamă şi dispozitiv de tăiere, casete şi lamă simplă?

În general, când discutăm despre componente de înaltă performanţă, avem în vedere lama şi dispozitivul de tăiere al aparatului de ras. Cele două componente lucrează împreună şi sunt supuse uzurii. Braun recomandă schimbarea lamei şi a dispozitivului de tăiere pentru restabilirea performanţei de 100%. Singura excepţie o constituie cazurile rare în care doriţi să schimbaţi numai lama, deoarece a fost deteriorată. Unele dintre liniile noastre noi de aparate de ras au deja casete, în care lama şi dispozitivul de tăiere sunt integrate într-o singură componentă. Astfel, ambele componente lucrează perfect împreună.

De unde pot afla ce lamă şi dispozitiv de tăiere se potrivesc pentru aparatul meu de ras?

Foloseşte secţiunea de căutare a pieselor de înaltă performanţă de mai sus. Selectează-ţi aparatul de ras după imagine sau după nume şi dă clic pe el pentru a vedea piesele de schimb ale acestuia. Dacă această metodă nu funcţionează pentru că ai o conexiune la internet cu viteză redusă, dă clic pe legătura de prezentare sau descarcă un fişier pdf cu piesele de înaltă performanţă după model.Dacă nu găseşti modelul tău de aparat de ras, probabil că acest lucru se datorează faptului că noi nu includem decât cele mai populare modele din ultimii ani. În acest caz, poţi să accesezi site-ul de service Braun, unde poţi găsi şi modelele mai vechi.

Cât pot folosi un sistem cu lamă şi dispozitiv de tăiere?

Acestea sunt piese de precizie, care se uzează în timp. Această uzură depinde de metoda de bărbierit şi de tipul de barbă. Lamele trebuie inspectate vizual înainte de fiecare utilizare pentru a identifica dacă sunt ciobite, rupte sau uzate. Blocurile de lame nu se ascut automat şi se vor uza în timp. Pentru a păstra performanţele optime de bărbierit, aceste piese trebuie schimbate când se uzează. În mod normal, dacă aparatul este curăţat corect şi frecvenţa de bărbierit este normală, Braun recomandă schimbarea blocului de lame la 18 luni.

De ce nu pot schimba între ele modele diferite?

Unele modele se potrivesc pentru mai multe aparate de ras, iar altele au caracteristici tehnice diferite. De aceea, nu recomandăm schimbarea modelelor între ele. Această schimbare poate avaria aparatul de ras.

Piesele recomandate diferă de cele montate pe aparatul meu. Sigur sunt corecte?

Componentele de înaltă performanţă ale unor modele au fost modificate pe durata de viaţă a unui aparat de ras. De exemplu, aparatele de ras Series 7 utilizează acum OptiFoil™, cea mai avansată lamă a noastră, deşi modelele anterioare utilizează Smart Foil™. Nu îţi face griji. Noi oferim doar componente de înaltă performanţă, pentru care garantăm compatibilitatea, ceea ce înseamnă că poţi să le cumperi în siguranţă şi, în unele cazuri, vei obţine performanţe mai înalte decât cele iniţiale ale aparatului tău de ras!

Cum schimb componentele de înaltă performanţă?

Schimbarea capului de ras este extrem de simplă. Urmăreşte videoclipul de mai sus pentru a afla cât de uşor se schimbă caseta pentru Series 7. Pentru modelele mai vechi, care au lama şi blocul de lame separate, trebuie să schimbi piesele în doi paşi: Îndepărtează mai întâi lama, fie apăsând pe butonul de eliberare (dacă există la aparatul tău de ras), fie trăgând de lamă. Acum, roteşte blocul de lame la 90 de grade şi trage-l afară, ţinându-l de capete, pentru a evita să atingi lamele. Pentru a monta piese noi, urmează procedura în sens invers.