Cum să obţii un bărbierit mai fin

Cum să obţii un bărbierit mai fin

Ştiai?

Atunci când treci de la un aparat de ras cu cap rotativ la unul manual, poate dura chiar şi o lună până când pielea ta se va obişnui cu noua metodă de bărbierit. Este la fel ca şi în cazul unei coafuri: îţi ia ceva timp ca să treci de la o cărare laterală la una pe mijloc. Aşa că ai răbdare.

Pasul 1
Asigură-te că aparatul de ras este încărcat şi gata de utilizare.
Pasul 2
Încearcă să te bărbiereşti înainte de a te spăla pe faţă, deoarece pielea este uşor inflamată după spălare.
Pasul 3
După câteva zile în care nu te-ai bărbierit, de exemplu după weekend, este bine să îţi tunzi barba înainte de a te bărbieri.
Pasul 4
Acum porneşte aparatul de ras Braun. Întinde pielea cu mâna liberă înainte de a bărbieri zonele foarte sensibile sau pe cele care necesită un contact mai mare cu pielea. Aceasta asigură o alunecare lină pe piele.
Pasul 5
Ţine aparatul de ras la unghiul potrivit (90°) faţă de piele şi rade în sens invers direcţiei de creştere a părului. Nu uita că dacă treci de mai puţine ori prin acelaşi loc reduci riscul iritării pielii.
Pasul 6
Aplică presiune constantă pentru cel mai bun bărbierit posibil. Nu trebuie să apeşi atât de tare cum apeşi pe un aparat de ras manual.
Pasul 7
Curăţă regulat aparatul de ras. În funcţie de model, ai putea folosi staţia de curăţare Braun, care curăţă şi lubrifiază automat aparatul de ras la simpla apăsare a unui buton.

În sfârşit,

îţi recomandăm să schimbi piesele de tăiere la 18 luni, deoarece acestea sunt supuse uzurii. Nu aplica o presiune prea mare şi perseverează!

Află mai multe

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Aparate de ras electrice

Aparate de ras electrice

Găsește-ți aparatul de ras electric de la Braun.

Descoperă Braun Seria 9 Pro

Descoperă Braun Seria 9 Pro

Cel mai bun aparat de ras Braun, reinventat cu un capăt ProHead. Eficient și delicat la fiecare trecere, indiferent dacă e vorba de o barbă de 1, 3 sau 7 zile.

Consimțământ Cookie-uri