Consimțământ Cookie-uri

Ştiai?

Atunci când treci de la un aparat de ras cu cap rotativ la unul manual, poate dura chiar şi o lună până când pielea ta se va obişnui cu noua metodă de bărbierit. Este la fel ca şi în cazul unei coafuri: îţi ia ceva timp ca să treci de la o cărare laterală la una pe mijloc. Aşa că ai răbdare.

Pasul 1
Asigură-te că aparatul de ras este încărcat şi gata de utilizare.
Pasul 2
Încearcă să te bărbiereşti înainte de a te spăla pe faţă, deoarece pielea este uşor inflamată după spălare.
Pasul 3
După câteva zile în care nu te-ai bărbierit, de exemplu după weekend, este bine să îţi tunzi barba înainte de a te bărbieri.
Pasul 4
Acum porneşte aparatul de ras Braun. Întinde pielea cu mâna liberă înainte de a bărbieri zonele foarte sensibile sau pe cele care necesită un contact mai mare cu pielea. Aceasta asigură o alunecare lină pe piele.
Pasul 5
Ţine aparatul de ras la unghiul potrivit (90°) faţă de piele şi rade în sens invers direcţiei de creştere a părului. Nu uita că dacă treci de mai puţine ori prin acelaşi loc reduci riscul iritării pielii.
Pasul 6
Aplică presiune constantă pentru cel mai bun bărbierit posibil. Nu trebuie să apeşi atât de tare cum apeşi pe un aparat de ras manual.
Pasul 7
Curăţă regulat aparatul de ras. În funcţie de model, ai putea folosi staţia de curăţare Braun, care curăţă şi lubrifiază automat aparatul de ras la simpla apăsare a unui buton.

În sfârşit,

îţi recomandăm să schimbi piesele de tăiere la 18 luni, deoarece acestea sunt supuse uzurii. Nu aplica o presiune prea mare şi perseverează!

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Aparate de ras electrice

Aparate de ras electrice

Găsește-ți aparatul de ras electric de la Braun.

Braun Series 9

Descoperă Braun Seria 9

Cel mai bun aparat de ras Braun¹. Incredibil de blând. Îmbunătățit cu dispozitiv de tuns cu înveliș din titan. ¹Testat pe bărbi de 3 zile, în comparație cu produsele de top din categoria premium. / www.braun.com/study-results