Series X XT5200 cu sistem de utilizare în mediu umed şi uscat, multifuncțional, cu 6 accesorii și săculeț de călătorie negru/gri metalizat.

  • Bărbierește, tunde și conturează cu un singur instrument: aparat electric de ras și aparat pentru îngrijirea bărbii multifuncțional pentru bărbați. Ușor, rapid și confortabil la fiecare trecere. Pentru față (piepteni de 1, 2, 3, 5 mm) și corp (piepteni de 0,3 mm).

  • Tehnologia 4D-Blade: o lamă cu 4 elemente de tăiere, formată din 2 aparate de tuns laterale și 2 zone centrale de bărbierit, care efectuează 450 de mișcări pe secundă. Bărbierește suficient de aproape pentru a arăta minunat, rămânând în același timp delicat cu pielea.

  • Construit pentru a rezista mai mult: acest aparat de tuns și ras din oțel inoxidabil 4D-Blade rămâne ascuțit pentru o perioadă de până la 6 luni¹.

  • Protecția pielii: acest aparat de tuns și ras include un pieptene SkinGuard pentru a-ți proteja pielea chiar și în zonele delicate — de la piept, axilă sau zona inghinală până la față, gât sau sprâncene.

  • Conceput pentru precizie şi control: tunde în sus și în jos cu pieptenele cu două sensuri. Bărbierit în siguranță și îndepărtarea părului de pe corp în mediu umed sau uscat datorită mânerului anti-alunecare, cauciucat.

Series X.
Precizie fără efort pentru stilul tău.

Precizie fără efort pentru stilul tău
Ușor, rapid și confortabil – datorită tehnologiei 4D-Blade

Ușor, rapid și confortabil – datorită tehnologiei 4D-Blade

Tehnologia inovatoare 4D-Blade are două zone centrale de bărbierit și două aparate de tuns laterale. Pieptenele SkinGuard protejează pielea de lamă – pentru un bărbierit confortabil, suficient de aproape pentru a arăta minunat, rămânând în același timp delicat cu pielea.

Obține rapid o tundere uniformă

Obține rapid o tundere uniformă

Tunde în sus și în jos datorită pieptenelui cu două sensuri. Această mișcare ușoară înseamnă că poți să te tunzi rapid și în modul care ți se potrivește cel mai bine.

Conturează ușor, dar cu precizie

Conturează ușor, dar cu precizie

Adaugă precizie rutinei tale de îngrijire cu ajutorul tehnologiei 4D-Blade și mânerului anti-alunecare, din cauciuc. Face conturarea precisă și controlată – oferindu-ți încredere la orice nivel de competență.

Ușor, rapid și confortabil la fiecare trecere

Ușor, rapid și confortabil la fiecare trecere

Indiferent de nivelul abilităților tale, bucură-te de un bărbierit confortabil, care nu impune un contact ferm cu pielea. Acest lucru se datorează tehnologiei 4D-Blade complet activată, fiind alcătuită din patru elemente de tăiere puternice, care realizează 450 de mișcări pe secundă.

Îngrijire corporală confortabilă

Îngrijire corporală confortabilă

Atașează SkinGuard pentru a îngriji în siguranță zonele sensibile precum zona inghinală, pieptul și axila. Protecția îți protejează pielea pentru o experiență delicată a bărbieritului, lăsându-ți pielea mai fină.

Control în zonele dificile

Control în zonele dificile

Obține rezultate rapide și precise cu capul flexibil pivotant, care se adaptează la contururile feței tale – extrem de util în zonele dificile. Bărbierește-te în mod intuitiv: sus, jos, înapoi sau înainte.

Durabilitate de 6 luni

Durabilitate de 6 luni

Lama 4D-Blade durabilă este concepută să dureze. Este fabricată din 100% oțel inoxidabil și oferă o performanță constantă de până la 6 luni¹.

Complet rezistent la apă

Complet rezistent la apă

Aparatele Series X pot fi utilizate cu spumă sau gel, la chiuvetă sau sub duș. Curăță-l cu ușurință sub jet de apă, după propriile standarde de igienă.

Alege lungimea preferată

Alege lungimea preferată

Obține cu ușurință lungimea dorită cu ajutorul pieptenilor fixați prin clic – lungimi disponibile de 1, 2, 3 și 5 mm pentru față; și 3 mm, și 0 mm (SkinGuard) pentru corp.

¹Au fost luate în calcul 2 utilizări complete pe săptămână, rezultatele reale pot varia

Conţinutul cutiei

expand and collapse icon

Evaluări și recenzii

Consimțământ Cookie-uri