Consimțământ Cookie-uri

Series 8 8345s cu sistem de utilizare în mediul umed şi uscat cu suport de alimentare și trusă de voiaj, negru / albastru

Aparatul electric de ras Braun Series 8 oferă un contact mai ferm și un confort sporit pentru piele. Capul de precizie captează firele de păr chiar și în cele mai dense zone, pentru rezultate finale perfecte. Tehnologia Sonic oferă micro-vibrații astfel încât capul aparatului de ras electric să poată aluneca pe piele în timpul bărbieritului. Acest aparat de ras cu sită este potrivit pentru bărbieritul într-un mediu umed sau uscat. Acum cu 20% mai multă baterie vs. aparatul de ras Series 7 și include un afișaj Pro cu meniu de performanță. Toate aparatele Series 8 sunt fabricate în Germania și create pentru a rezista 7 ani.

Puncte de atracție

4 elemente sincronizate pentru bărbierit

Aparat de tuns specializat

Aparat de tuns specializat

Captează firele de păr care stau lipite de piele din zonele dificile.

Protecție pentru piele

Protecție pentru piele

Protejează pielea la fiecare trecere

2x OptiFoil™

2x OptiFoil™

Protejează pielea. Ajunge chiar și la ultimul fir de păr pentru un bărbierit perfect.

Performanță

Cap 8D flexibil

Cap 8D flexibil

Capul de ras flexibil pivotant în 8 direcții urmărește chiar și cele mai dificile contururi. Cu site și aparat de tuns care se flexează independent, montate pe un cap pivotant. Se apropie de piele până la 0,05 mm.

Cip avansat de 32 de biți

Cip avansat de 32 de biți

Ajustează puterea aparatului de ras la barba ta pentru a bărbieri chiar și cea mai densă barbă în mod eficient.

Ajustare densitate barbă

Ajustare densitate barbă

Detectează barba și își ajustează puterea în consecință.

Tehnologie SyncroSonic™ cu 30.000 de acțiuni de tăiere pe minut.

Tehnologie SyncroSonic™ cu 30.000 de acțiuni de tăiere pe minut.

Îmbunătățit cu tehnologia Sonic. Tehnologia SyncroSonic™ patentată de Braun analizează și se adaptează bărbii.

Afișaj Pro

Afișaj Pro

Un afișaj care conține toate informațiile necesare pentru a-ți păstra aparatul de ras nou nouț.

Caracteristici

Accesoriu pentru tuns eficient

Accesoriu pentru tuns eficient

Dispozitivul integrat pentru tuns delicat și de precizie poate fi glisat din partea din spate a aparatului de ras pentru trasarea simplă și precisă a formei perciunilor.

Sistem de blocare a capului de precizie

Sistem de blocare a capului de precizie

Sistemul ușor de accesat de blocare a capului de precizie blochează capul complet flexibil de ras în cinci poziții pentru a asigura o precizie mai mare a bărbieritului. Acest lucru este deosebit de util atunci când te bărbierești în zonele greu accesibile, cum ar fi zona de sub mandibulă sau de sub nas.

Baterie Li-Ion+

Baterie Li-Ion+

Cea mai avansată baterie Li-lon a noatră. Acum durează mai mult cu 20%. O singură încărcare – o lună de bărbierit.1 Încărcare rapidă pentru un singur bărbierit în doar 5 minute.

1 Noul S9 vs modelul anterior S9

Sistem de utilizare în mediul umed și uscat

Sistem de utilizare în mediul umed și uscat

Bărbierește-te într-un mediu uscat sau folosește apă, spumă sau gel pentru o alunecare mai ușoară și o senzație de piele mai fină.

100% rezistent la apă

100% rezistent la apă

Curăță aparatul de ras cu ușurință sub apă.

Adaptare automată a tensiunii

Adaptare automată a tensiunii

Bărbierit fără fir

Trusă de voiaj

Conţinutul cutiei

Aparat de ras Series 8 negru / albastru

Aparat de ras Series 8 negru / albastru

Suport de alimentare

Suport de alimentare

Trusă de voiaj rigidă din material textil

Trusă de voiaj rigidă din material textil

Perie de curățare

Perie de curățare

Cablu de alimentare

Încărcător Smartplug

Întreținere

Site și blocuri de lame de înaltă performanță

Obține performanțe maxime la bărbierit

Caută sitele și capetele de tăiere potrivite

Piese de schimb

Găsiți piese de schimb

Instrucțiuni de utilizare

Descărcare instrucțiuni de utilizare

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente despre Braun Series 8

Care este diferența între aparatele de ras cu sită și cele rotative?

Aparatele de ras rotative sunt proiectate să funcționeze cu mișcări ciclice, iar aparatele Braun cu sită sunt proiectate să funcționeze cu mișcări longitudinale eficiente, oferind control și precizie maxime. Sitele protejează pielea împotriva iritației și sunt proiectate special pentru a oferi cel mai complet și confortabil bărbierit pe care îl poate oferi un aparat Braun.

Am deja un centru de curățare de la aparatul de ras Braun anterior (Pulsonic sau Synchro). Pot să îl utilizez cu noul aparat de ras Series 8?

Nu, centrul de curățare Series 8 este cel mai recent model din linia de curățare și încărcare de la Braun și nu poate fi utilizat la modelele anterioare. Cea mai recentă stație de curățare îți oferă cea mai bună tehnologie disponibilă într-o stație de curățare.

Există recomandări pentru bărbieritul cu un aparat de ras electric cu sită?

Noi îți recomandăm să te bărbierești înainte de a face duș. Întinde-ți pielea și bărbierește-te contrar sensului de creștere a părului. Ține în permanență aparatul de ras în unghi drept (90°) în raport cu pielea. Menține presiunea constantă pentru a beneficia de cel mai eficient și confortabil bărbierit de la Braun. Pentru tunderea perciunilor, a mustății sau a bărbii, aparatele Series 8 sunt dotate cu un accesoriu de precizie pentru tuns, cu performanțe de tăiere superioare. Pentru a utiliza acest dispozitiv confortabil și precis nu trebuie decât să îl glisezi în sus.

Cum curăț aparatul de ras?

Toate aparatele de ras Series 8 sunt rezistente la apă până la o adâncime de 5 m și permit spălarea completă.

Cât de des trebuie să schimb capul de ras?

Noi recomandăm schimbarea tuturor pieselor de tăiere la 18 luni. Am inclus pe afișaj un indicator pentru piese de schimb, pentru ca tu să știi când trebuie să schimbi piesele de tăiere și pentru a beneficia de performanțe maxime în orice moment.

Bateria are un efect de memorie, așa cum este cazul telefoanelor celulare sau al laptopurilor?

Nu, aparatele de ras Series 8 sunt dotate cu o baterie Li-Ion fără efect de memorie. Poți reîncărca bateria oricând, iar descărcarea este extrem de lentă (spre deosebire de bateriile NiMh). De aceea, bateriile Li-Ion sunt cele mai puternice și mai durabile baterii disponibile pentru aparatele de ras Braun.

Unde este fabricat aparatul de ras Series 8?

Asemeni tuturor aparatelor de ras Braun din clasa premium, Series 8 este proiectat și fabricat în Germania pentru a garanta cea mai înaltă calitate și fiabilitate. Toate aparatele noastre de ras sunt proiectate și testate pentru o durată de funcționare de 7 ani, oferindu-ți garanția unei experiențe unice Series 9 îndelungate.

Evaluări și recenzii

Acest câmp permite consumatorilor ca tine să-și exprime propriile opinii și comentarii. Braun nu reprezintă sau nu garantează acuratețea niciunei declarații sau revendicări despre produse făcute aici și nici nu susține orice opinie exprimată în cadrul acestei secțiuni.