Consimțământ Cookie-uri

Carcasă de alimentare – prima carcasă din lume pentru încărcarea unui aparat de ras mobil, compatibilă cu aparatul electric de ras Braun Series 9, 8.

  • Carcasă de alimentare Braun: până la 6 săptămâni de bărbierit fără fir, fără reîncărcare. Prima carcasă din lume pentru încărcarea unui aparat de ras mobil.
  • Până la 90 de minute de bărbierit fără reîncărcare: Carcasa de alimentare asigură cu 50% mai mult timp de funcționare datorită bateriei Li-Ion puternice încorporate.
  • Îți protejează aparatul de ras: Carcasa de alimentare este fabricată din materiale premium. Este construită să ofere o protecție completă împotriva loviturilor, zgârieturilor, scurgerilor și prafului.
  • Complet compatibilă cu aparatele electrice de ras pentru bărbați Braun Series 9 Pro și Series 9.
 Îngrijire personalizată

Îngrijire personalizată

Aparatul selectează inteligent intensitatea de curățare pentru a asigura o curățare suficientă cu cât mai puțin lichid posibil.

Menține performanța aparatului de ras

Menține performanța aparatului de ras

Lubrifianții de mare putere ajută la menținerea performanței maxime a aparatului de ras.

Uscare completă

Uscare completă

Aparatul tău de ras este uscat intensiv și pregătit după 45 de minute.

Evaluări și recenzii

Acest câmp permite consumatorilor ca tine să-și exprime propriile opinii și comentarii. Braun nu reprezintă sau nu garantează acuratețea niciunei declarații sau revendicări despre produse făcute aici și nici nu susține orice opinie exprimată în cadrul acestei secțiuni.