Silk-expert Pro 5 PL5387 IPL cu 5 accesorii: cap lat, 2 capete de precizie, aparat de ras Venus, săculeț moale

  • 1 an de piele fină. Rezultate vizibile în doar 3 săptămâni.¹

  • Putere optimă pentru fiecare parte a corpului cu tehnologia SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)— ca de saloanele de înfrumusețare, care se adaptează automat și continuu la culoarea pielii tale.

  • Cel mai rapid aparat IPL de la Braun pentru cât mai puține zone omise. Până la 125 de impulsuri pe minut pentru un tratament fără efort și o acoperire mai bună a pielii.

  • Delicat cu pielea datorită celor două moduri sensibile care reduc intensitatea luminoasă pentru un tratament mai delicat în zonele sensibile precum fața, zona axilară sau zona inghinală.

  • Cap standard, de precizie și lat pentru tratament din cap până în picioare - de la picioare, brațe, piept și spate până la față, axilă și zona inghinală.

  • Înregistrați-vă produsul și beneficiați de o garanție de 5 ani.

Silk-expert Pro 5

1 an de piele fină acasă¹

pentru întregul corp.

Silk-expert Pro 5
SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)

SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)²

Culoarea pielii variază de-a lungul corpului, astfel că senzorul SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) (cu filtru UV) detectează continuu pielea și adaptează automat puterea fiecărui impuls în funcție de diferitele zone ale corpului.

Rezultate vizibile timp de până la 6 luni

Rezultate vizibile în doar 3 săptămâni¹​

Durează 1 an.¹ Utilizați dispozitivul o dată pe săptămână timp de 3 săptămâni pentru a vedea primele rezultate.

Puternic, dar delicat

Puternic, dar delicat

Senzorul SkinPro 2.0 detectează în mod continuu culoarea pielii tale – de 80 de ori pe secundă – și reglează automat nivelul de intensitate pentru a asigura echilibrul perfect între rezultatele rapide și acțiunea delicată asupra pielii.

Precizie și minuțiozitate din cap până în picioare

Precizie și minuțiozitate din cap până în picioare

Epilatorul Braun IPL Pro 5 este prevăzut cu două capete de precizie pentru zone mai mici, sensibile, cum ar fi fața și zonele pubiene (inclusiv muntele lui Venus, labiile mari, perineu și zona din jurul anusului), un cap standard pentru axile și un cap lat pentru zonele mai mari ale corpului, cum ar fi pieptul sau picioarele.

Piele fină, chiar și în zonele delicate

Piele fină, chiar și în zonele delicate

La simpla atingere a unui buton, 2 moduri pentru piele sensibilă adaptează intensitatea luminoasă pentru o piele fină de durată, chiar și în zonele sensibile și delicate. De asemenea, este ideal pentru utilizatorii începători.

Mai puține zone ratate

Mai puține zone ratate

Silk-expert Pro 5 este cel mai rapid aparat Braun IPL, cu o aprindere intermitentă de până la 0,5 secunde. Blițurile continue, de mare viteză, permit o alunecare fără efort și mai puține zone omise.

10 niveluri de intensitate

10 niveluri de intensitate

Cu 10 niveluri de intensitate, SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) detectează cu precizie chiar și cele mai mici variații de culoare a pielii pe corp. Acest lucru îți oferă echilibrul perfect de putere pentru rezultate de durată la domiciliu.

Conceput să dureze

Conceput să dureze

Silk-expert Pro 5 este prevăzut cu 400.000 de impulsuri luminoase care asigură echivalentul a 22 de ani de tratamente corporale complete³.

Află dacă IPL este potrivit pentru tine

Află dacă IPL este potrivit pentru tine

Braun IPL este adecvat pentru o gamă largă de tonuri ale pielii, de la cele deschise la cele de culoare închisă medie, cu un păr de la blond natural până la cel maro închis sau negru. Aparatul IPL este cel mai puțin eficient pe părul foarte blond, roșcat, gri sau alb, unde există mai puțină melanină pentru a absorbi lumina.

¹Urmând tratamentul. Rezultatele individuale pot varia.
²Tehnologie împărtășită cu Cyden.
³Aceasta nu este o garanție pe toată durata de viață a dispozitivului.

Conţinutul cutiei

expand and collapse icon

Evaluări și recenzii

Consimțământ Cookie-uri