Silk-expert Pro 5 PL5160 IPL cu 2 accesorii: cap de precizie, săculeț moale

  • Până la 6 luni de piele fină ca la saloanele de înfrumusețare acasă. Reducere permanentă a părului în doar 4 săptămâni.¹

  • Putere optimă pentru fiecare parte a corpului cu tehnologia SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)— ca de saloanele de înfrumusețare, care se adaptează automat și continuu la culoarea pielii tale.

  •  Cel mai rapid aparat IPL de la Braun pentru cât mai puține zone omise. Până la 125 de impulsuri pe minut pentru un tratament fără efort și o acoperire mai bună a pielii.

  • Delicat cu pielea datorită celor două moduri sensibile care reduc intensitatea luminoasă pentru un tratament mai delicat în zonele sensibile precum fața, zona axilară sau zona inghinală.

  • Capete multiple pentru tratamentul din cap până în picioare. Cap standard pentru axile și gambe și un cap de precizie pentru față și zona inghinală.

Silk-expert Pro 5

Până la 6 luni de piele fină ca la saloanele de înfrumusețare¹

pentru întregul corp.

Silk-expert Pro 5
SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)

SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)²

Culoarea pielii variază de-a lungul corpului, astfel că senzorul SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) (cu filtru UV) detectează continuu pielea și adaptează automat puterea fiecărui impuls în funcție de diferitele zone ale corpului.

Rezultate vizibile timp de până la 6 luni

Rezultate vizibile timp de până la 6 luni

Cea mai bună putere din clasa sa pentru o reducere vizibilă a părului în doar 4 săptămâni, care durează până la 6 luni1. Utilizează acest dispozitiv o dată pe săptămână timp de 1 lună pentru a vedea primele rezultate și pentru a obține o piele fină pentru mult timp. Alternativă pentru îndepărtarea părului cu laser.

Puternic, dar delicat

Puternic, dar delicat

Senzorul SkinPro 2.0 detectează în mod continuu culoarea pielii tale – de 80 de ori pe secundă – și reglează automat nivelul de intensitate pentru a asigura echilibrul perfect între rezultatele rapide și acțiunea delicată asupra pielii.

Precizie și minuțiozitate din cap până în picioare

Precizie și minuțiozitate din cap până în picioare

Acest IPL vine cu capăt de precizie pentru zonele mici, sensibile precum față și zona intimă (inclusiv muntele lui Venus, labiile mari, perineu și zona din jurul anusului)și un cap standard pentru zona de subraț.

Piele fină, chiar și în zonele delicate

Piele fină, chiar și în zonele delicate

La simpla atingere a unui buton, 2 moduri pentru piele sensibilă adaptează intensitatea luminoasă pentru o piele fină de durată, chiar și în zonele sensibile și delicate. De asemenea, este ideal pentru utilizatorii începători.

Mai puține zone ratate

Mai puține zone ratate

Silk-expert Pro 5 este cel mai rapid aparat Braun IPL, cu o aprindere intermitentă de până la 0,5 secunde. Blițurile continue, de mare viteză, permit o alunecare fără efort și mai puține zone omise.

10 niveluri de intensitate

10 niveluri de intensitate

Cu 10 niveluri de intensitate, SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) detectează cu precizie chiar și cele mai mici variații de culoare a pielii pe corp. Acest lucru îți oferă echilibrul perfect de putere pentru rezultate de durată la domiciliu.

Conceput să dureze

Conceput să dureze

Silk-expert Pro 5 este prevăzut cu 400.000 de impulsuri luminoase care asigură echivalentul a 22 de ani de tratamente corporale complete³. Oferă un nivel de putere de până la 6j/cm² - modul rapid de a obține o reducere vizibilă și permanentă a părului.

Află dacă IPL este potrivit pentru tine

Află dacă IPL este potrivit pentru tine

Braun IPL este adecvat pentru o gamă largă de tonuri ale pielii, de la cele deschise la cele de culoare închisă medie, cu un păr de la blond natural până la cel maro închis sau negru. Aparatul IPL este cel mai puțin eficient pe părul foarte blond, roșcat, gri sau alb, unde există mai puțină melanină pentru a absorbi lumina.

¹Reducere cu 74% a părului după 12 tratamente săptămânale (valoare combinată pentru zona inghinală, picioare, axilă). Rezultatele individuale pot varia.
²Tehnologie împărtășită cu Cyden.
³Aceasta nu este o garanție pe toată durata de viață a dispozitivului.

Conţinutul cutiei

expand and collapse icon

Evaluări și recenzii

Consimțământ Cookie-uri