Consimțământ Cookie-uri

Silk-expert Pro 5 PL5139 IPL cu 4 accesorii: cap de precizie, aparat de ras mini facial, aparat de ras Venus Swirl, săculeț de toaletă premium.

  • Cel mai sigur, rapid, eficient și sistem IPL¹ Braun. Reducere permanentă și vizibilă a părului de acasă—în 4 săptămâni².
  • Sistem IPL sigur pentru îndepărtarea părului pentru femei și bărbați: acreditat clinic de către Skin Health Alliance
  • Dispozitiv inteligent de îndepărtare a părului: Senzorul de recunoaștere a pielii, SensoAdapt, se adaptează automat și continuu în funcție de culoarea pielii tale
  • Tratament complet: include un aparat de ras mini facial și un aparat de ras Venus pentru îndepărtarea pufului înainte de tratamentul IPL
  • Design compact: Cu 15% mai mic și cu 25% mai ușor în comparație cu generația anterioară. 400.000 de impulsuri luminoase garantează o reducere vizibilă și permanentă a părului


¹Eficiență bazată pe o combinație între dimensiunea, energia și viteza de deplasare a fasciculului. Tehnologie de siguranță comună cu Cyden
²Dacă este utilizat pentru regimul recomandat, rezultatele individuale pot varia

Recomandat de Skin Health Alliance

Recomandat de Skin Health Alliance

Certificat dermatologic ca fiind sigur pentru piele de către Skin Health Alliance, care lucrează cu doctori dermatologi și oameni de știință⁴.

⁴JUL07 de Licența anuală regională Skin Health Alliance, 2021

Sigur și eficient

Îndepărtare precisă a părului

Îndepărtare precisă și minuțioasă a părului de pe fiecare zonă a corpului. Acest aparat IPL vine cu un cap de precizie care îți permite să îndepărtezi părul din zonele mai mici și sensibile ale corpului, precum fața și zona inghinală.

Tratament complet pentru corp și față

Tratament complet pentru corp și față

Pregătește pielea prin îndepărtarea părului înainte de tratamentul cu aparatul IPL. Utilizează aparatul de ras mini facial pentru a îndepărta puful de pe față sau aparatul de ras Venus pentru a îndepărta părul de pe corp înainte de a utiliza Braun Silk expert Pro 5.

Fără păr timp de 4 săptămâni

Fără păr timp de 4 săptămâni

Testat clinic pentru reducerea vizibilă a părului în doar 4 săptămâni. Utilizați acest dispozitiv o dată pe săptămână timp de 1 lună pentru a vedea primele rezultate și pentru a obține o piele fină în permanență.

Aflați de ce IPL este potrivit pentru dumneavoastră

Aflați de ce IPL este potrivit pentru dumneavoastră

Este eficient pentru persoanele cu tonuri deschise până la medii ale pielii și culori naturale ale părului de la blond la castaniu închis sau negru. Sistemul IPL este cel mai puțin eficient pe părul foarte blond, roșu, gri sau alb, unde există mai puțină melanină pentru a absorbi lumina.

10 niveluri de intensitate

10 niveluri de intensitate

Cele 10 niveluri de intensitate IPL oferă certitudinea că intensitatea luminii este potrivită pentru tonul pielii tale. Utilizează-l pentru eficacitate optimă și siguranță profesională, ca la salonul de înfrumusețare.

Îndepărtare a părului într-o clipită

Îndepărtare a părului într-o clipită

Silk-expert Pro 5 este cel mai rapid aparat IPL de pe piață-—până la 125 de impulsuri luminoase pe minut. Impulsurile luminoase continue și de mare viteză permit un tratament eficient și fără efort.

Reducere a părului cu putere constantă

Reducere a părului cu putere constantă

Aparat IPL cu până la 400.000 de impulsuri luminoase: pentru îndepărtarea părului de pe corpul și fața ta, pentru aproximative 22 de ani, fără schimbarea lămpii.

3 moduri delicate

3 moduri delicate

Setări pentru modurile normal, delicat sau foarte delicat. Reduce cu ușurință nivelurile de putere ale dispozitivului în timp ce tratează zonele sensibile.

Conţinutul cutiei

Silk-expert Pro 5

Silk-expert Pro 5

Cap de precizie

Cap de precizie

Mini aparat pentru îndepărtarea părului facial

Mini aparat pentru îndepărtarea părului facial

Aparat de ras Gillette Venus Swirl™

Aparat de ras Venus Extra Smooth Swirl

Transformator cu cablu de alimentare și ștecăr

Transformator cu cablu de alimentare și ștecăr

Husă de toaletă imprimată

Husă de toaletă imprimată

Evaluări și recenzii

Acest câmp permite consumatorilor ca tine să-și exprime propriile opinii și comentarii. Braun nu reprezintă sau nu garantează acuratețea niciunei declarații sau revendicări despre produse făcute aici și nici nu susține orice opinie exprimată în cadrul acestei secțiuni.