Silk-expert Pro 3 PL3139 IPL cu 4 accesorii: cap de precizie, Mini aparat de îndepărtare a părului facial, aparat de ras Venus, săculeț cu fermoar

  • 1 an de piele fină. Rezultate vizibile în doar 4 săptămâni.¹

  • Putere optimă pentru fiecare parte a corpului cu tehnologia SkinPro (SensoAdapt™)—ca la saloanele de înfrumusețare, care se adaptează automat și continuu la culoarea pielii tale.

  • Până la 100 de impulsuri pe minut pentru un tratament fără efort, cu mai puține pete omise.

  • Delicat cu pielea datorită unui mod sensibil care reduce intensitatea luminoasă pentru un tratament mai delicat în zonele sensibile precum fața, axilele sau zona inghinală.

  • Capete multiple pentru tratamentul din cap până în picioare. Cap standard pentru axile și gambe și un cap de precizie pentru față și zona inghinală

Silk-expert Pro 3

1 an de piele fină acasă.¹

Rapid, precis și delicat.

Silk-expert Pro 3
Piele mereu fină datorită tehnologiei SkinPro (SensoAdapt™)

1 an de piele fină¹ datorită tehnologiei SkinPro (SensoAdapt™)²

Culoarea pielii diferă de la o zonă la alta a corpului la alta, astfel încât senzorul SkinPro (SensoAdapt™) (cu filtru UV) îți detectează pielea în mod continuu și adaptează automat puterea fiecărui impuls în funcție de diferitele zone ale corpului.

Puternic, dar delicat

Puternic, dar delicat

Senzorul SkinPro (SensoAdapt™) detectează continuu culoarea pielii tale de 80 de ori pe secundă și ajustează automat nivelul de intensitate pentru a asigura echilibrul perfect între rezultatele rapide și acțiunea delicată asupra pielii.

Pielea ta este pe mâini bune

Pielea ta este pe mâini bune

Datorită tehnologiei SkinPro (SensoAdapt™) și filtrului UV integrat, te poți bucura acasă de o sesiune IPL confortabilă și practic nedureroasă. Alternativă pentru îndepărtarea părului cu laser.

Piele mereu fină din cap până în picioare

1 an de piele fină¹

Precis și minuțios, aparatul Silk-expert Pro 3 este prevăzut cu un cap de precizie care îți permite să abordezi zonele mici și dificile.

Piele fină, chiar și în zonele delicate

Piele fină, chiar și în zonele delicate

La simpla atingere a unui buton, modul pentru pielea sensibilă adaptează intensitatea luminoasă pentru o piele fină de durată chiar și în zonele sensibile și delicate. De asemenea, este ideal pentru utilizatorii începători.

Mai puține zone ratate

Mai puține zone ratate

Silk-expert Pro 3 este unul dintre cele mai rapide aparate IPL de pe piață² - aprindere intermitentă până la fiecare 0,6 secunde. Blițurile continue, de mare viteză, permit o alunecare fără efort și mai puține pete omise.

3 niveluri de intensitate

3 niveluri de intensitate

Cele 3 niveluri de intensitate oferă certitudinea că intensitatea luminii este potrivită pentru tonul pielii tale.

Conceput să dureze

Conceput să dureze

Silk-expert Pro 3 este conceput să dureze aproximativ 16 ani, asigurând până la 300.000 de impulsuri luminoase, fără a fi nevoie să înlocuiești becul³.

Află dacă IPL este potrivit pentru tine

Află dacă IPL este potrivit pentru tine

Braun IPL este adecvat pentru o gamă largă de tonuri de piele, de la tonuri de piele deschise până la mediu-închis, cu un păr de la blond natural până la maro închis sau negru. Aparatul IPL este cel mai puțin potrivit pe părul foarte blond, roșu, gri sau alb, unde există mai puțină melanină pentru a absorbi lumina.

¹Urmând tratamentul. Rezultatele individuale pot varia.
²Tehnologie împărtășită cu Cyden.
³Aceasta nu este o garanție pe toată durata de viață a dispozitivului.

Conţinutul cutiei

expand and collapse icon

Evaluări și recenzii

Consimțământ Cookie-uri