Epilator Silk-épil 5-620 Wet & Dry cu 5 accesorii, inclusiv cap de ras.

  • Blând: Epilator pentru femei, perfect pentru începători, cu o setare de viteză pentru îndepărtarea foarte delicată a părului.

  • Precis: Tehnologia Micro-Grip cu pensete (28 de pensete) pentru îndepărtarea părului care este la fel de scurt precum un fir de nisip.

  • Piele fină: Rade, tunde și epilează, pentru o piele fină de durată.

  • Mai puțină durere: Capac de masaj cu frecvență ridicată, cu vibrații active pulsatile, care reduce senzația de durere.

  • Eficient: Se adaptează fiecărui contur, asigurând o epilare eficientă, chiar și în zonele dificile precum genunchi și axilă.

  • Înregistrați-vă produsul și beneficiați de o garanție de 5 ani.

Epilator Braun Silk-épil 5

Epilatorul perfect pentru începători

Epilatorul perfect pentru începători
Pentru o epilare foarte delicată

Pentru o epilare foarte delicată

Epilatorul Silk-épil 5 este prevăzut cu o setare pentru îndepărtarea blândă a părului. Datorită prizei antialunecare, te poți epila în cadă sau sub duș, beneficiind de o experiență practic fără dureri la utilizarea frecventă în apă, epilatorul fiind ideal pentru femeile care nu s-au mai epilat anterior.

Epilare dintr-o singură trecere

Epilare dintr-o singură trecere

Scapă de păr mai rapid și mai mult timp. Tehnologia Micro-Grip are 28 de pensete mai late, mai lungi și mai adânci, pentru a crește șansele de a prinde părul printr-o singură trecere.

Mișcări delicate

Mișcări delicate

Utilizează cu gel/spumă de ras pentru ca aparatul să alunece ușor pe piele. Epilarea în apă caldă relaxează pielea, oferindu-ți o experiență și mai delicată.

Spune adio zilelor de așteptare

Spune adio zilelor de așteptare

Nu mai trebuie să aştepţi să crească părul pentru a-l putea îndepărta cu ceară. Tehnologia Micro-Grip îndepărtează părul pe care ceara nu îl poate prinde.

Axile catifelate

Axile catifelate

Poartă-ți maioul preferat, având o încredere deplină în pielea netedă și catifelată a axilelor tale. Pentru zonele foarte sensibile, recomandăm utilizarea capului de ras inclus în set.

Capac de masaj cu frecvență ridicată

Capac de masaj cu frecvență ridicată

Epilatorul Silk-épil 5 este prevăzut cu un capac de masaj, pentru o epilare mai confortabilă și mai delicată.

Ras și tuns

Ras și tuns

Capul de ras transformă epilatorul într-un aparat de ras complet funcțional, în timp ce capacul de tuns îți permite să tunzi părul, dacă preferi.

Sistem de utilizare în mediu umed și uscat

Sistem de utilizare în mediu umed și uscat

100% rezistent la apă, te poți epila în cadă sau sub duș, datorită prizei antialunecare. Epilarea devine practic nedureroasă, dacă utilizezi frecvent în apă.

2 setări pentru viteză

2 setări pentru viteză

Este prevăzut cu 2 setări pentru viteză, viteza 1 pentru epilare foarte delicată și viteza 2 pentru epilare foarte eficientă.

Conţinutul cutiei

expand and collapse icon

Întreținere

expand and collapse icon

Piese de schimb

Găsiți piese de schimb

Instrucțiuni de utilizare

Descărcare instrucțiuni de utilizare

Evaluări și recenzii

Consimțământ Cookie-uri