Tapotare pentru ritualul de înfrumusețare - inspirat din practicile de îngrijire a pielii din cultura japoneză

Tapotare pentru ritualul de înfrumusețare - inspirat din practicile de îngrijire a pielii din cultura japoneză

Inspirat din practicile de îngrijire a pielii din cultura japoneză

Inspirat de practicile de îngrijire a pielii din cultura japoneză, în care delicatețea este la baza rutinei zilnice, capul cu MicroVibrații neabsorbant asigură un efect de micro-vibrație pe piele și o tapotare delicată. Este conceput pentru a fi folosit cu cremele și serurile tale zilnice. Capul cu MicroVibrații ajută la o aplicare mai bună a produselor tale și contribuie la îmbunătățirea aspectului pielii.

MicroVibrații pentru aspect îmbunătățit al pielii1

Noul cap cu MicroVibrații asigură o pulsație extrem de delicată, la viteze mari și se adaptează la contururile feței. Are două moduri de intensitate pentru nevoi diferite și poate fi folosit chiar dacă aparatul este oprit, pentru o senzație plăcută de răcorire pe piele.

1pentru o aplicare mai bună a produselor de îngrijire a pielii .

Braun FaceSpa Pro este un aparat de îngrijire a feței 3 în 1 conceput pentru înfrumusețare acasă ca la salon, cu o combinație de beneficii.

Capul cu MicroVibrații este un cap metalic subțire de tonifiere, conceput pentru o mai bună aplicare a cremelor și serurilor tale. Obține o piele fină, strălucitoare, cu un aspect îmbunătățit. Capul de tonifiere din metal neabsorbant te ajută să aplici cremele și serurile fără a risipi produsele tale valoroase.

Piele strălucitoare
Piele fină
Aspect îmbunătățit al pielii

Epilarea de precizie îndepărtează fire de păr de 4 ori mai scurte decât ceara.

Curățare delicată, testată dermatologic.

Tapotare extrem de delicată pentru o mai bună aplicare a produsului tău de îngrijire a pielii.

Mișcări de tapotare extrem de delicate concepute pentru a revitaliza pielea.

BÎncepe prin a tapota bărbia, folosind delicat aparatul. Cu Braun FaceSpa Pro, mișcările de tapotare extrem de delicate, la viteze mari sunt concepute pentru a revitaliza pielea. Cu 25 de mișcări pe secundă, Braun FaceSpa Pro este mult mai rapid decât tapotarea manuală. Cele 4 setări personalizate îți permit să ajustezi intensitatea și viteza.