Salon de înfrumusețare acasă

Salon de înfrumusețare acasă

Nu este ușor întotdeauna să găsești timp pentru salonul de înfrumusețare.

Acum nu mai trebuie să te stresezi, cu aparatele și produsele adecvate poți avea un salon de înfrumusețare acasă. Iată câteva recomandări pentru o piele mătăsoasă și strălucind de frumusețe fără a trebui să ajungi la salonul de înfrumusețare.

Braun Silk-épil SkinSpa - obține acasă o piele fină ca la saloanele de înfrumusețare

Tratamentul tenului este doar începutul. Răsfață-ți întregul corp în confortul de acasă. Folosește epilatorul Braun Silk-épil SkinSpa sub duș și integrează-l în rutina ta zilnică de îngrijire a pielii, pentru o experiență completă ca la salon la tine acasă. Exfoliază, epilează, rade, tunde și masează; diferitele accesorii îți vor asigura o piele fină ca mătasea și fără păr.Poți utiliza placa pentru masaj profund și periile corporale cu o gamă largă de creme exfoliante, creme hidratante și uleiuri de masaj, în funcțiile de nevoile tale. Iată câteva dintre produsele pe care le recomandăm pentru o experiență SkinSpa completă acasă:

Braun Silk-épil SkinSpa

Produse de utilizat cu capul pentru masaj profund

La duș, folosește un ulei de masaj sau o cremă exfoliantă
Folosirea capului pentru masaj profund sub duș ajută la stimularea circulației sângelui.
După duș, folosește înainte de a aplica o cremă de tonifiere sau anticelulită
Capul pentru masaj profund este util pentru un masaj delicat care poate fi eficient în combinație cu o cremă anticelulită cu efect de netezire.
După duș, folosește cu un ulei de masaj
Răsfață-te cu adevărat cu capul pentru masaj profund, folosind un ulei natural de masaj, pentru o experiență relaxantă de spa la tine acasă.

Produse de utilizat cu capul pentru masaj profund

Produse de utilizat cu periile pentru exfolierea corpului

Bucură-te de o sesiune scurtă de răsfăț la tine acasă, pentru a obține o piele fină ca la saloanele de înfrumusețare. După epilare, folosește peria pentru exfoliere delicată sau profundă, pentru a îndepărta celulele moarte și a preveni creșterea firelor de păr sub piele. Exfolierea ajută pielea să absoarbă mai eficient loțiunile revitalizante sau hidratante.
La duș, folosește cu gelul de duș sau exfoliant obișnuit. Toate periile Silk-épil SkinSpa pot fi folosite în cadă sau la duș, cu orice gel de duș sau exfoliant. Peria pentru exfoliere profundă este proiectată să elimine firele crescute sub piele – folosește-o cu o cremă exfoliantă pentru acel efect de exfoliere mai în profunzime. Peria delicată este pentru acele zone mai sensibile. Folosește-o cu gelul de duș preferat pentru a obține o piele deosebit de fină.

Produse de utilizat cu periile pentru exfolierea corpului

Braun FaceSpa Pro - tratamentul tenului acasă

Braun FaceSpa Pro este opțiunea excelentă pentru toate nevoile tale de îngrijire de acasă. Iată câteva recomandări de la Braun pentru produse pe care să le utilizezi cu aparatul Braun FaceSpa Pro.

Braun FaceSpa Pro tratamentul tenului acasă

Utilizează peria facială ca parte a rutinei tal standard de curățare a tenului

Utilizează diferitele perii de curățare și exfoliere cu crema ta exfoliantă preferată sau produse de exfoliere facială ca parte a rutinei tale zilnice. De asemenea, poți alege diferite tipuri de perii, în funcție de nevoile pielii tale:

Curățare zilnică

Curățare zilnică

Pentru curățarea zilnică, alege între periile pentru piele sensibilă sau cele normale în funcție de sensibilitatea pielii tale.

Curățare în profunzime a porilor

Curățare în profunzime a porilor

Pentru o curățare săptămânală în profunzime a porilor, utilizează peria de exfoliere. Utilizează peria de exfoliere cu un gel de exfoliere specific, în funcție de tipul tău de piele.

Îmbunătățește absorbția cremelor pentru ten

După curățare, utilizează capul de revitalizare a pielii pentru a îmbunătăți absorbția cremei și rutina ta zilnică de îngrijire. Capul de revitalizare a pielii asigură un efect ușor de peeling, astfel încât pielea ta să fie pregătită pentru absorbția mai bună a cremelor sau serurilor preferate. Utilizează-l înainte de a aplica cremele pentru a beneficia la maxim de tratamentele pentru îngrijirea pielii.
Recomandare de la Braun - încearcă să utilizezi capul de revitalizare a pielii împreună cu crema Olay Regenerist Micro-Sculpting - perfect adecvate pentru tratamentul tău de îngrijire a pielii. Sau utilizează doar capul de revitalizare, pentru o piele mai fină după doar trei tratamente.

Îmbunătățește absorbția cremelor pentru ten

Aplicare fină și uniformă a fardului

Buretele de înfrumusețare Braun FaceSpa poate fi utilizat cu toate fardurile tale obișnuite pentru a obține un finisaj perfect. Încearcă-l cu orice fond de ten lichid, inclusiv cu BB Cream sau CC Cream pe care le folosești de obicei pentru o piele perfectă.
Poți aplica fondul de ten sau fardul direct pe buretele de înfrumusețare sau pe față, pentru a le amesteca apoi. Marginile buretelui de înfrumusețare sunt excelente pentru contururile din jurul zonelor delicate cum ar fi pomeții sau ochii. Clătește buretele după fiecare utilizare pentru a-l păstra în cea mai bună stare.

Aplicare fină și uniformă a fardului

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Braun Silk-épil Beauty Set

Setul Braun Silk-épil Beauty

Pielea netedă perfect din cap până în picioare.

Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro

Descoperă primul dispozitiv din lume multifuncțional.

Consimțământ Cookie-uri