Cum să îndepărtezi părul facial

Cum să îndepărtezi părul facial

Părul facial este o problemă mare, fără a exagera.

Oamenii se uită în primul rând la fața noastră. Și majoritatea ne dorim să fim văzute fără păr facial. Nu întâmplător există multe metode de a îndepărta părul facial: îl poți îndepărta cu epilatorul, cu penseta, cu ceară, cu zahăr, cu un fir de ață, îl poți arde, rade sau decolora; poți utiliza creme, laser, IPL, electroliza sau machiajul. Metodele de îndepărtare superficială, cum ar fi rasul sunt rapide și simple, dar firele de păr aspre cresc înapoi repede. Metodele de îndepărtare de la rădăcină, cum ar fi epilarea cu ceară au rezultate de durată, dar procedura cu ceară este greu de efectuat acasă, iar epilatoarele sunt ușor de utilizat dar de multe ori voluminoase, ceea ce nu este convenabil pentru retușurile rapide. Deci ce să facem?

1. Curăță-ți întotdeauna tenul înainte de îndepărtarea părului pentru a evita colmatarea porilor

1. Curăță-ți întotdeauna tenul înainte de îndepărtarea părului pentru a evita colmatarea porilor

2. Recomandări pentru alegerea metodei adecvate.

Ras:
Îndepărtează părul și lasă pielea fină, dar are efect doar pentru 1 - 2 zile. Acest lucru înseamnă că trebuie să fii gata pentru o întreținere constantă, mai ales că după ras cresc fire aspre.
Recomandare:
rade în sensul de creștere a părului pentru a evita iritațiile.

Epilarea cu ceară
Are efect de lungă durată (până la 4 săptămâni!) dar firele de păr trebuie să aibă o lungime de minim 0,5 mm pentru a putea fi înglobate în ceară. Astfel că din păcate trebuie să aștepți câteva săptămâni pentru a-ți crește părul înainte de a-l epila cu ceară.
Recomandare:
dacă este pentru prima oară, ai grijă să testezi ceara înainte de a o aplica pe față pe o suprafață mare.

Epilare
Îndepărtează părul de la rădăcină și are de asemenea efect de lungă durată (la fel ca epilarea cu ceară, până la 4 săptămâni) dar vestea bună este că nu trebuie să aștepți atât de mult pentru a-ți crește părul! Te poți epila atunci când firele de păr sunt mai scurte, de 0,02 mm! În plus, este mai rapidă decât pensatul.
Recomandare:
ține pielea întinsă în timpul epilării pentru o experiență mai confortabilă.

Tundere
Tundere a îndepărtează firele de păr de deasupra suprafeței pielii, prin tăiere. Astfel, este cea mai bună metodă pentru mici retușuri și o metodă excelentă pentru conturarea sprâncenelor pentru a obține o arcuire perfectă.
Recomandare:
nu toată lumea are sprâncene dese! Conturează perfect și apoi umple cu fard pentru un aspect de excepție.

3. Recomandarea noastră: control absolut și epilare facială de precizie cu Braun FaceSpa Pro.

Capul său de precizie este mai rapid decât penseta, mai ușor de utilizat decât ceara și prinde fire de păr mai scurte decât ceara – până la 0,02 mm. Este excelent pentru:îndepărtarea firelor de păr din zone delicate cum ar fi bărbia, buza superioară și fruntea sau între sprâncene.

3. Recomandarea noastră

Cum să scapi de părul facial - pentru până la 4 săptămâni de piele fină.

Sprâncene împreunate:
îndepărtează firele de păr în sens contrar direcției de creștere. Datorită rotației automate a aparatului Braun poți face acest lucru printr-o mișcare delicată, în sens ascendent. Pentru a efectua ajustări cu ușurință schimbă mâna sau sensul de rotație.

Porțiuni ale feței: Buza superioară
Deplasează încet, printr-o mișcare delicată, peste buza superioară.

Porțiuni ale feței: perciuni și puf, în alte zone
Mai întâi tunde scurt firele de păr, epilarea este mai puțin dureroasă.

Conturarea sprâncenelor
Epilatorul facial nu este adecvat pentru conturarea în detaliu a sprâncenelor. Pentru a contura și stiliza arcul sprâncenelor, utilizează Braun Face.

Cum să scapi de părul facial - pentru până la 4 săptămâni de piele fină.

Mai rapid și eficient – mai bun decât penseta

Cu cele 12.000 de mișcări de smulgere pe minut, acesta este mult mai eficient și mai rapid decât o pensetă. Prinde fire de păr de 4 ori mai scurte decât ceara. Și cel mai bun aspect: deoarece îndepărtează părul de la rădăcină îți asigură o piele fără păr, fină și frumoasă timp de până la 4 săptămâni.

Mai rapid și eficient – mai bun decât penseta

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro

Descoperă primul dispozitiv din lume multifuncțional.

Epilatoare Braun Silk-épil

Epilatoare Braun Silk-épil

Cea mai rapidă și precisă epilare pentru o piele fină ca la saloanele de înfrumusețare timp de până la 4 săptămâni.

Consimțământ Cookie-uri