Cum să efectuezi exfolierea facială

Cum să efectuezi exfolierea facială

Este ușor să îi redai pielii strălucirea.

Menținerea unui ten delicat necesită multe îngrijiri speciale. Fiecare tip de ten poate beneficia de exfolierea facială - o soluție perfectă pentru un ten curat și strălucitor.

Ce este exfolierea?

Exfolierea reprezintă îndepărtarea celulelor moarte ale pielii. Îndepărtarea celulelor moarte ale pielii scoate la iveală o piele fină și cu aspect tânăr, care radiază de frumusețe irezistibilă. Exfolierea stimulează, de asemenea, regenerarea naturală a pielii.

Cum să efectuezi exfolierea facială - mini-ghidul final

Mișcare circulară: stimulează pielea prin mișcări circulare delicate.

Nu apăsa prea tare

Tratează cu delicatețe fața, în special zona din jurul ochilor. Pentru aceasta este recomandat să utilizezi un produs mai delicat sau o perie mai moale.

Utilizează produsul preferat sau periază pentru a exfolia.

După curățare aplică o loțiune hidratantă.

Nu uita: hidratează pielea întotdeauna.

Cum poți avea mai ușor o piele fină.

Urmărește videoclipul

Exfoliază-ți tenul și fă-l să strălucească de frumusețe.

Îndepărtează celulele moarte cu delicatețe și eficiență în zonele fine ale feței pentru a conferi tenului un aspect proaspăt și tineresc. Braun FaceSpa Pro oferă un set de capete diferite pentru a răspunde tuturor necesităților: perie de exfoliere, perie pentru piele foarte sensibilă, perie normală, burete de înfrumusețare și noul cap de revitalizare a pielii.

Perii speciale pentru diferite tipuri de piele.

Redă cu delicatețe strălucirea naturală a tenului și îndepărtează urmele de farduri, celulele moarte și impuritățile cu gama largă de dispozitive de exfoliere de la Braun.

Peria pentru piele foarte sensibilă este testată dermatologic și are peri extrem de fini.

Peria pentru exfoliere este foarte eficientă în îndepărtarea celulelor moarte. Combinația perfectă dintre perii delicați și rotunjiți face ca aplicarea gelului de curățare să fie și mai eficientă.