Oferă pielii tale un antrenament

Oferă pielii tale un antrenament

De ce este frumoasă pielea?

Pielea noastră este interfața către lume. Netezimea, fermitatea, culoarea trandafirie a pielii transmit semnale de sănătate și tinerețe - majoritatea dintre noi consideră că pielea frumoasă trebuie să aibă aceste caracteristici.

Problema pielii netonifiate și terne

Pielea îmbătrânește odată cu noi. Și spune multe despre noi: vârsta și stilul de viață, o sarcină sau scăderea bruscă în greutate. Toate acestea pot cauza o piele netonifiată și cu aspect tern. Pielea este cel mai mare organ al nostru și trebuie să avem grijă de ea din interior și din exterior. Recomandările clasice pentru îmbunătățirea aspectului pielii sunt hidratarea intensă, alimentația sănătoasă și somnul suficient. Puteți încerca și îmbunătățiri fizice din exterior, cum ar fi o circulație a sângelui îmbunătățită prin masaje și cu ajutorul cremelor, serurilor sau uleiurilor.

O piele mai fermă printr-o circulație a sângelui mai bună.

Să ne concentrăm asupra a ceea ce se întâmplă sub suprafață și să descoperim cum putem ajuta pielea și ce se întâmplă acolo. Una dintre cele mai eficiente metode de a îmbunătăți circulația sângelui este masajul. Puteți vedea efectul aici.

O piele mai fermă printr-o circulație a sângelui mai bună.

Capul de revitalizare a pielii asigură un masaj delicat pentru o piele cu aspect mai tânăr.

Circulația sângelui poate fi îmbunătățită într-un mod delicat utilizând Braun FaceSpa Pro cu capul de revitalizare a pielii. Subtilă dar eficientă, aceasta vă conferă senzația de piele „curată ca după o vizită la salonul de cosmetică”.

Capul de revitalizare a pielii asigură un masaj delicat pentru o piele cu aspect mai tânăr.

Capul pentru masaj profund ajută la îmbunătățirea aspectului pielii.

Braun SkinSpa oferă o inovație de excepție în tehnologia înfrumusețării: capul pentru masaj profund. Acesta vă masează pielea cu mii de micro-vibrații, substanțial mai ferm decât o perie corporală standard și vă oferă ocazia să vă bucurați de o senzație proaspătă de „piele antrenată” după utilizare. Îmbunătățirea circulației sângelui ajută la îmbunătățirea vizibilă a aspectului pielii.

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Braun Silk-épil Beauty Set

Setul Braun Silk-épil Beauty

Pielea netedă perfect din cap până în picioare.

Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro

Descoperă primul dispozitiv din lume multifuncțional.

Consimțământ Cookie-uri