Cum să îţi îngrijeşti pielea

Cum să îţi îngrijeşti pielea

Sfaturi pentru frumuseţe

Pielea strălucitoare îţi va crea o imagine nouă, care îţi va creşte încrederea de sine şi te va pregăti pentru orice situaţie: o pereche nouă de bikini, o fustă mini în ringul de dans sau o fustă sexi până la genunchi la birou. Află cum poţi profita la maximum de noul aspect al picioarelor tale.

De ce ar trebui să apelez la exfoliere?

După epilare, exfolierea te ajută să îţi reîmprospătezi suprafaţa pielii prin îndepărtarea celulelor moarte pentru a scoate în evidenţă pielea fină din profunzime. De asemenea, împiedică obturarea foliculilor piloşi şi te ajută şi împiedici creşterea firelor de păr sub piele. Pentru rezultate optime la exfoliere, foloseşte Braun Silk-épil SkinSpa, care combină un epilator şi un dispozitiv de exfoliere în acelaşi aparat. Peria de exfoliere îndepărtează celulele de piele moarte cu peste 3.000 de microvibraţii pe minut pentru rezultate mult mai eficiente şi uniforme decât în cazul exfolierii manuale.

De ce ar trebui să apelez la exfoliere?

Sfaturi pentru bronzare

Obţine un bronz natural, treptat şi sigur, protejându-ţi pielea cu o cremă de protecţie solară cu factor de protecţie ridicat. Poţi totuşi să trişezi puţin cu un autobronzant. Alege o cremă de corp hidratantă cu ingrediente autobronzante pentru a evita aplicarea neuniformă a unei creme autobronzante. Crema noastră îţi va asigura un bronz delicat, progresiv şi hidratarea de care are nevoie pielea ta vara pentru a avea un aspect arămiu perfect. Vara, epilarea cu epilatorul este o opţiune mai bună decât epilarea cu ceară, deoarece are un impact redus asupra pielii şi protejează bronzul picioarelor tale delicate.

Sfaturi pentru bronzare

Sfaturi pentru hidratare

Make-up artistul de top Patricia O’Neill spune: „La toate şedinţele foto aplic pe picioarele modelelor o loţiune de corp hidratantă. Aceasta asigură o piele delicată şi strălucitoare şi oferă un aspect ultraperfect. În plus, adaugă strălucire, care este accentuată de luminile fotografului sau de lumina naturală a soarelui.” Aplică un ulei de corp pentru a păstra hidratarea pielii. Aplică la maximum 5 minute după ce ieşi de la duş. Uleiul nu doar că îţi va menţine pielea hidratată, dar îi va da şi o strălucire formidabilă.

Sfaturi pentru hidratare

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Braun Silk-épil Beauty Set

Setul Braun Silk-épil Beauty

Pielea netedă perfect din cap până în picioare.

Braun FaceSpa Pro

Braun FaceSpa Pro

Descoperă primul dispozitiv din lume multifuncțional.

Consimțământ Cookie-uri