Cunoștințe de bază despre îndepărtarea părului și epilare

Cunoștințe de bază despre îndepărtarea părului și epilare

Despre îndepărtarea părului și epilare

Epilatoarele sunt aparate electrice care sunt folosite pentru îndepărtarea temporară a părului de pe corp direct din folicul. Pensetele electronice sunt utilizate pentru îndepărtarea părului de pe picioare, brațe, de la subraț, din zona inghinală, de pe față sau alte zone ale corpului. La fel ca ceara sau pensarea, părul este îndepărtat de la rădăcină, pentru rezultate de durată.

Ce are special noua tehnologie SensoSmart™ a Braun?

Ce are special noua tehnologie SensoSmart™ la Braun?

Tehnologiile avansate precum Braun SensoSmart™ asigură o experiență mai plăcută pentru utilizator cu ajutorul sistemului de ghidare inteligentă.
Unora dintre utilizatori le poate fi frică să folosească un epilator de teamă să nu le fie afectată pielea, dar nu este cazul. De exemplu, noua tehnologie SensoSmart™ a Braun folosește un led roșu ce se aprinde pentru a te ghida în legătură cu presiunea optimă pe care să o utilizezi în timpul epilării. Astfel, vei primi feedback privind presiunea pe care trebuie să o aplici pe piele pentru eficiență maximă. Chiar nu ai cum să dai greș. Utilizatorii cred deseori că trebuie să apese mai mult cu epilatorul comparativ cu aparatul de ras sau alte metode și de fapt nu este cazul. Folosirea unei presiuni prea mari scade de fapt eficiența. Cu noua tehnologie SensoSmart™ primești feedback constant pe măsură ce epilezi, prin ledul roșu, ca să nu apeși prea tare.

De ce oferă un epilator cu cap pivotant o experiență mai bună pentru utilizator?

De ce oferă un epilator cu cap pivotant o experiență mai bună pentru utilizator?

Femeile au forme și anumite zone ale corpului sunt mai pronunțate decât altele, de exemplu, gleznele, genunchii, axilele și zona inghinală. Nu e nimic mai eficient ca un sistem care urmează armonios formele corpului cu ajutorul capului pivotant.

Aceasta înseamnă că nu trebuie să revii tot timpul asupra aceleiași zone de pe piele?

Da. Este conceput să prindă mai multe fire de păr, ca să nu trebuiască să revii tot timpul asupra aceleiași zone. Capul pivotant alunecă pe piele, astfel că are un contact mai bun cu suprafața pielii, fapt valabil chiar și în zone dificile precum în partea din spate a genunchilor. Acesta se combină cu noua tehnologie SensoSmart™, ce ajută prin indicarea presiunii corecte, pentru a prinde și mai multe fire de păr la o singură trecere.

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Epilatoare Braun Silk-épil

Epilatoare Braun Silk-épil

Cea mai rapidă și precisă epilare pentru o piele fină ca la saloanele de înfrumusețare timp de până la 4 săptămâni.

Prea bun pentru a fi păstrat secret: Cele mai bune 8 aspecte privind epilarea

Totul despre epilare

Prea bun pentru a fi păstrat secret: Cele mai bune 8 aspecte privind epilarea.

Consimțământ Cookie-uri