Prea bun pentru a fi păstrat secret: Cele mai bune 8 aspecte privind epilarea

Cele mai bune 8 aspecte privind epilarea

1. Epilarea îți oferă o piele fină care durează

Epilarea îți oferă o piele fină, care durează până la patru săptămâni. Acest lucru este valabil deoarece părul îndepărtat din rădăcină crește mai greu decât cel eliminat de la suprafață, prin metode precum rasul sau aplicarea cremelor. În plus, când crește, părul este mai moale și mai subțire.

Epilarea îți oferă o piele fină care durează

2. Epilarea electrică este mai eficientă decât epilarea cu ceară a părului scurt

Deși atât epilarea cu epilatorul, cât și epilarea cu ceară îndepărtează părul de la rădăcină, aceasta din urmă poate aplatiza părul la nivelul pielii făcându-l mai greu de ridicat și îndepărtat. Tehnologia cu pensete Braun Silk-epil asigură prinderea firelor de păr de dimensiunea unui grăunte de nisip (0,5 mm). Fără zile de așteptare, fără agitație.

Epilarea electrică este mai eficientă decât epilarea cu ceară a părului scurt

3. Epilarea este delicată

Cu fiecare sesiune de epilare, disconfortul pe care l-ai simțit la prima utilizare se diminuează semnificativ. De aceea epilatoarele Braun Silk-épil îți oferă o experiență practic nedureroasă în cazul unei utilizări regulate.

Epilarea este delicată

4. Părul care crește în urma epilării este mai delicat

În primul rând, fiind îndepărtate de la rădăcină, firele de păr crescute după epilare au vârfurile mai moi și mai subțiri decât în cazul raderii și de aceea sunt mai moi și mai fine la atingere. În al doilea rând, pe măsură ce părul crește cu viteze diferite în funcție de faza de creștere în care se află, după primele câteva epilări, părul îndepărtat va fi mai puțin.

Părul care crește în urma epilării este mai delicat

5. Epilarea nu este doar pentru picioare

Epilatoarele Silk-epil au diverse accesorii, care diferă în funcție de modelul ales. Aceste accesorii sunt concepute special pentru a-ți oferi rezultate superioare pentru diverse părți ale corpului.

Epilarea nu este doar pentru picioare

6. Epilarea este recomandată pentru pielea sensibilă

Epilarea în cadă este noua soluție de îndepărtare a părului pentru femeile moderne din întreaga lume. Aceasta este ideală pentru piele sensibilă și pentru femeile care se epilează pentru prima dată. Deoarece pensetele capului de epilare nu trag direct pielea când îndepărtează părul, efectul asupra pielii este minim. Epilarea este o opțiune ideală pentru anotimpul rece sau cel cald, când îndepărtarea zilnică a părului poate irita pielea.

Epilarea este recomandată pentru pielea sensibilă

7. Adecvat pentru toate femeile, pentru tot timpul anului

Epilatoarele asigură pentru toate femeile o piele netedă, fără păr, de durată, indiferent de culoarea pielii, de bronz sau de culoarea părului.

Adecvat pentru toate femeile, pentru tot timpul anului

8. Rezultate imediate pe care te poți baza

Nu este necesară nicio pregătire, cum ar fi să te bărbierești sau să lași părul să crească - epilatorul Braun captează firele de păr în mod sigur, chiar dacă au dimensiunea unui fir de nisip (0,5 mm) și te ajută să ai o piele fină imediat, care durează până la 4 săptămâni. Astfel, este gata de utilizare oricând dorești.

Rezultate imediate pe care te poți baza

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Epilatoare Braun Silk-épil

Epilatoare Braun Silk-épil

Cea mai rapidă și precisă epilare pentru o piele fină ca la saloanele de înfrumusețare timp de până la 4 săptămâni.

Braun Silk-épil Beauty Set

Setul Braun Silk-épil Beauty

Pielea netedă perfect din cap până în picioare.

Consimțământ Cookie-uri