Îndrumări: perciunii

Îndrumări: perciunii

Sfaturi profesionale despre creșterea, tunderea și aranjarea perciunilor, indiferent de tipul de păr facial.

Perciunii atrag atenția asupra trăsăturilor tale și trebuie să le acorzi la fel de multă atenție ca și restului feței. Așa cum există bărbați care nu au o barbă deasă, există și unii care au aceeași problemă în ceea ce privește perciunii. Dar există remedii pentru orice situație.

Subțiere

Pentru multe frizuri cu păr scurt sau de lungime medie, cea mai bună modalitate de a acoperi lipsa perciunilor este aceea de a-i tunde pierdut sau de a-i subția. Subțierea poate varia de la subtilă la accentuată, în funcție de stilul preferat. Indiferent de varianta aleasă, aceasta creează o notă de individualitate pentru o frizură obișnuită și camuflează lipsa perciunilor

Creștere

Cealaltă opțiune este să îți lași perciunii să crească. Acest artificiu se potrivește cel mai bine pentru bărbații care au părul de lungime medie până la lungă. Iată cum: Separă o porțiune mică de păr care crește chiar în fața urechilor și tunde-o la lungimea dorită pentru perciuni.

Lungime

La determinarea lungimii perciunilor trebuie avute în vedere două aspecte: forma feței și personalitatea. Lungimea perciunilor poate varia de la scurți (partea de sus a urechii), lungi (partea de jos a urechii) la foarte lungi și orice variantă intermediară. Dacă aspectul este mai conservator, lățimea perciunilor nu trebuie să depășească 1 ½. Perciunii mai lați (peste 1 ½) presupun un stil și, cel mai probabil, o carieră mai creativă. Conturul feței este un alt aspect de luat în seamă. Cu cât fața este mai alungită, cu atât perciunii trebuie să fie mai scurți. Prin urmare, cu cât fața este mai scurtă, cu atât perciunii pot fi mai lungi (în limite rezonabile). Perciunii de lungime medie (deasupra mijlocului urechii) și cu formă ascuțită sunt printre cei mai obișnuiți. Perciunii lungi pot fi întâlniți în cercuri mici, mai creative. Dar personalitatea este întotdeauna un factor care determină aspectul cel mai potrivit.

Întreținere

Ultimul lucru, dar la fel de important, este întreținerea. Haide să începem cu modul de menținere a perciunilor egali. Testul meu faimos cu degetul arătător funcționează fără greșeală de fiecare dată! Pune degetele arătătoare în partea de jos a perciunului stâng și drept. Uită-te în oglindă și vezi care deget este mai sus față de celălalt. Dacă preferi lungimea corespunzătoare celui aflat mai sus, tunde-l pe cel mai lung puțin câte puțin (folosind în continuare testul cu degetul arătător) până când este egal cu celălalt.
Cea mai simplă metodă de a păstra controlul (indiferent de formă și dimensiuni), este cu ajutorul unui set de accesorii de tuns. Cu acestea vei putea să îți tunzi părul facial la dimensiunea dorită și să păstrezi această dimensiune în fiecare zi. Perciunii sunt o combinație între barbă și păr și, de aceea, ar fi bine să îi tunzi la 2−3 zile.
Pentru a păstra un aspect îngrijit, începe cu grătarul de protecție cel mai mare și redu dimensiunea până la lungimea dorită, tunzând de jos în sus (de la maxilar către tâmplă) pentru a îndepărta grosul părului. Pentru a păstra grosul părului și a îndepărta numai firele de păr rebele, tunde de sus în jos (de la tâmplă către maxilar). Această tehnică îți oferă și un aspect mai delicat.

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Trusă de îngrijire multifuncțională

Trusă de îngrijire multifuncțională

Îngrijire completă din cap până în picioare. 100% fără efort.

Aparat de tuns barba

Aparate profesioniste de tuns barba

Precizie profesionistă și control 100%.

Consimțământ Cookie-uri