Cum să îți îngrijești și să îți tunzi barba

Cum să îți îngrijești și să îți tunzi barba

Elemente de bază despre tuns: învață să îți iubești și să trăiești cu barba ta

Masculine, cu un aspect primitiv și autentic, este ușor de înțeles de ce bărbile tip hipster domină moda de aranjare a părului facial din prezent. Amintind de pădurarii simpli din New England și domnii rafinați din perioada Victoriană, bărbații eleganți din Brooklyn până la Berlin au respins aspectul proaspăt ras în favoarea bărbilor dese, a mustăților și a barbișoanelor cizelate. Aceste forme și stiluri din lumea veche

Așa că, indiferent dacă încerci să creezi o operă sau doar să perfecționezi una existentă, următoarele sfaturi îți oferă toate informațiile și sursele de inspirație de care ai nevoie: Barba perfectă presupune răbdare.
Acum că ai decis să îți lași barbă, vei descoperi repede că aceasta necesită o îngrijire și dedicație dincolo de simpla schimbare a lamei de ras. Iată câteva sfaturi pentru a supraviețui acestui proces.

Sfatul 1: Alegeți un model cu barbă.

Pentru a trece peste orice îndoieli legate de capacitatea de a-ți crește o barbă deasă, poate fi util să îți alegi propriul guru cu barbă. Amintindu-ți de ce ai început să-ți lași barbă, modelul tău îți va insufla tăria de care ai nevoie pentru a continua chiar și în cele mai grele clipe de îndoială și deznădejde.

Sfatul 2: Nu te apropia de lamă.

Pentru majoritatea bărbaților, obținerea unei bărbi de invidiat durează între patru și șase săptămâni. Este un proces îndelungat, care necesită perseverență și dedicație fără limite. Este important să nu uiți acest lucru și să stai departe de aparatul de ras, indiferent ce s-ar întâmpla. Bărbieritul nu face o barbă să crească mai deasă sau mai viguroasă, ci doar prelungește etapa de creștere, stricând toate eforturile de până atunci.

Sfatul 3: Acceptă-ți senzația de mâncărime.

Mâncărimea și iritația nu sunt niciodată plăcute, dar sunt prețul pe care trebuie să îl plătim pentru a avea o barbă de invidiat. Pentru a reduce iritația pielii, îți recomandăm să te speli zilnic pe față cu apă și săpun sau o cu soluție de curățare a feței și să folosești o cremă hidratantă sau antiiritantă pentru a reduce uscarea și înroșirea pielii.

Sfatul 4: Alege stilul preferat.

În timp ce suporţi neplăcerile creşterii bărbii, poţi să te relaxezi gândindu-te ce stil vei adopta la final. Consultă pagina „Forme de feţe şi stiluri de barbă” pentru idei.

Sfatul 5: Începe să tunzi.

După ce barba a crescut suficient şi te-ai decis ce stil să adopţi, poţi începe să o tunzi pentru a-i da o formă. Pentru aceasta, ai nevoie de un aparat de tuns bun cu care să defineşti linia gâtului înainte de a-ţi modela restul bărbii, dar de obicei se recomandă să păstrezi o linie naturală pentru a evita un aspect final bizar. Caută printre aparatele noastre de tuns pentru a alege varianta perfectă pentru barba ta

Fii atent! Trucul pentru o barbă perfectă constă în tunderea ei

Cât timp aştepţi să îţi crească barba, s-ar putea să uiţi să o îngrijeşti. Pentru a avea o barbă perfectă trebuie să o îngrijeşti regulat; până la urmă îţi doreşti o barbă stilată nu un smoc de păr.

Sfatul 1: Tunde-ţi barba pentru a menţine lungimea dorită.

Pentru un tuns eficient, îţi recomandăm să deplasezi aparatul de tuns în toate direcţiile pentru a capta firele de păr rebele. Când te piepteni, se recomandă contrariul. Deplasează pieptenele în direcţia de creştere a părului pentru a obţine un aspect îngrijit şi elegant.

Sfatul 2: Nu îţi fie teamă să te bărbiereşti fin.

Pentru unele tipuri de barbă este esențial să îți bărbierești fin anumite părți ale feței. Astfel, accentuezi contrastul dinte zonele în care ai barbă și cele în care nu ai și obții contururi bine definite. Aparatul de ras de precizie este conceput special pentru a oferi un bărbierit fin și contururi bine definite în unele zone, cum sunt perciunii.

Sfatul 3: Păstrează-le curate.

Aşa cum te speli zilnic pe faţă şi pe barbă, la fel de important este să te îngrijeşti şi aparatele de bărbierit. Păstrează-le curate în permanenţă şi menţine-le în formă maximă pentru a îţi îngriji barba perfectă, de care să fii mândru.

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Trusă de îngrijire multifuncțională

Trusă de îngrijire multifuncțională

Îngrijire completă din cap până în picioare. 100% fără efort.

Aparat de tuns barba

Aparate profesioniste de tuns barba

Precizie profesionistă și control 100%.

Consimțământ Cookie-uri