Îngrijirea şi îndepărtarea părului corporal pe mapamond

Îngrijirea şi îndepărtarea părului corporal pe mapamond

Îndepărtarea părului de pe corp nu este doar o tendinţă singulară adoptată de câteva persoane avangardiste.

Bărbaţi din întreaga lume au transformat îndepărtarea părului corporal într-un element natural al rutinei lor de îngrijire. Totuşi, răspunsul la întrebările cum, unde şi de ce se rad este reprezentat de o multitudine de preferinţe naţionale şi stiluri locale. Unii preferă să se radă complet pe piept, alţii să se tundă în zona inghinală sau la subraţ... un caz clasic de „Câte bordeie...″!

Pentru a-ţi oferi o imagine de ansamblu asupra lumii internaţionale a îngrijirii corporale, există câteva fapte neplăcute despre ce înseamnă îndepărtarea părului corporal pentru bărbaţii de pe mapamond. Şi poate cine ştie, s-ar putea să descoperi că în adâncul sufletului eşti italian sau francez...!

Îngrijirea corporală şi îndepărtarea părului în Germania

De fapt, germanul păros nu îşi merită numele. Acesta preferă mai degrabă aspectul proaspăt ras şi curat faţă de cel plin de păr, dar gluma ni s-a părut mult prea amuzantă! Germanul păros preferă aspectul proaspăt bărbierit celui cu barbă tunsă scurt. Are o predilecţie pentru rasul la subraţ şi nu se dă în vânt după rasul pe picioare. Îi place să îşi desăvârşească aspectul răzându-se pe piept şi în zona inghinală, pentru a obţine un exemplu excelent de îngrijire corporală germană.

Îngrijirea corporală şi îndepărtarea părului în Italia

Armăsarul italian nu este doar un pasionat al spaghetelor şi al vinului bun, ci îi place şi să se răsfeţe cu o rutină serioasă de îndepărtare a părului de pe corp. Ţinta sa preferată este pieptul său masculin: îi place să fie proaspăt ras şi neted pentru a scoate în evidenţă muşchii obţinuţi cu greu. Ocazional, se ocupă şi de subraţ, zona inghinală şi picioare pentru a obţine aspectul perfect de „amore galore”.

Îngrijirea corporală şi îndepărtarea părului în Franţa

Francezului ferchezuit îi place ca părul de pe corp să fie la fel ca gazonul de lângă cabana lui din Normandia: tuns scurt şi bine îngrijit. Pentru a evita ieşirea părului axial, zona asupra căreia îşi canalizează eforturile de tundere este cea de la subraţ, pe care o îngrijeşte cu foarte multă atenţie. Pentru un aspect şi mai sofisticat, francezul ferchezuit are grijă, de asemenea, şi de piept şi zona inghinală, dar nu este interesat de rasul picioarelor − poate pentru că nu vrea să arate ca nişte picioare de broască.

Îngrijirea corporală şi îndepărtarea părului în SUA

Yancheul elegant ia în serios îndepărtarea părului şi îşi tunde cu grijă părul corporal. El acordă cea mai mare atenţie zonei inghinale. Nu se spune că anumite părţi ale corpului par mai mari după tuns?! De asemenea, el se tunde şi în zona axilei, preferând să se epileze pe piept pentru a îndrepta toată atenţia către zona pubiană

Îngrijirea corporală şi îndepărtarea părului în Anglia

Britanicul vesel nu este doar un fan al aglomeraţiei &şi al cartofilor prăjiţi cu peşte, ci şi un personaj foarte atent cu aspectul său, în special cu zona axilei. Lui îi place să aibă zona axilei proaspăt rasă şi, de asemenea, îşi rade din când în când părul de pe piept şi din zona pubiană. Cu toate acestea, tipul britanic obişnuit nu agreează rasul pe picioare − acesta fiind unul dintre lucrurile care îl face pe Mr. Beckham un personaj excepţional…!

Îngrijirea corporală şi îndepărtarea părului în Spania

Spaniolul spectaculos va avea întotdeauna pieptul şi picioarele epilate. El preferă să îşi arate corpul iberic bronzat şi se bărbiereşte fin în loc să poarte barbă. Pentru a obţine un aspect perfect pentru fiesta şi siesta, spaniolul spectaculos îşi va rade zonele axilară şi inghinală şi chiar şi părul de pe ceafă, sprâncenele sau părul din cap, oricând are chef - imaginea completă a unui Don Juan căruia îi clocoteşte sângele în vene!

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Trusă de îngrijire multifuncțională

Trusă de îngrijire multifuncțională

Îngrijire completă din cap până în picioare. 100% fără efort.

Aparat de tuns barba

Aparate profesioniste de tuns barba

Precizie profesionistă și control 100%.

Consimțământ Cookie-uri