De ce Braun este cea mai bună alegere pentru o piele sensibilă

Evitarea iritării pielii este una din problemele cu care te-ai putea confrunta la un moment dat. Nu intra în panică! Ținând cont de câteva sfaturi simple în rutina ta zilnică poți reduce riscul apariției de arsuri după ras.

De ce Braun este cea mai bună alegere pentru o piele sensibilă

Aparate de ras Braun Series

Nu esti sigur ce model ți se potrivește cel mai bine?

Compară toate modelele

Motivul 1
Cel mai bun aparat de ras pentru pielea ta

Selectarea aparatului de ras potrivit și utilizarea tehnicii adecvate joacă un rol important în prevenirea creșterii firelor sub piele și în reducerea iritației. Unele aparate de ras electrice se încing spre cap, determinând inflamarea și iritarea pielii. Braun îți oferă o experiență de bărbierit de cel mai înalt nivel, aparatul de ras potrivit pentru nevoile pielii tale cu o performanță fiabilă:

Alege Braun Seria 9 Pro. Cel mai bun aparat de ras Braun.¹ Incredibil de blând.

Tehnologie și performanță inovatoare într-o clasă proprie – un aparat de ras care elimină părul atât de eficient, încât pielea ta este aproape lipsită de iritație.

Sau ai putea să alegi o experiență de bărbierit electric cu totul diferită: aparatele de ras Braun Series 3 ProSkin.

Aparatul electric de ras Braun Series 3 ProSkin reîncărcabil, cu sită, asigură un bărbierit mai rapid și un confort de excepție al pielii. Cele 3 elemente pentru bărbierit sensibile la presiune se adaptează la toate contururile feței și tehnologia specială Micro Grip asigură captarea mai multor fire de păr la prima trecere.

Motivul 2
Mediu umed sau uscat - alegerea îți aparține

S-a demonstrat că folosirea spumei sau a gelului înmoaie semnificativ pielea și, prin urmare, scade riscul de iritare în timpul bărbieririi. Totuși, dacă preferi bărbieritul uscat, fără spumă, îți recomandăm să nu te speli pe față înainte de a te bărbieri, deoarece pielea este puțin inflamată după spălare. În ambele cazuri, nu uita că trebuie să menții presiunea, dar nu să apeși prea tare, deoarece acest lucru poate crește probabilitatea de apariție a arsurii după bărbierit.

Mediu umed sau uscat - alegerea îți aparține

Motivul 3
Tehnologie avansată – minuțiozitate și inteligență

Prima caracteristică evidentă: toate aparatele de ras Braun acționează în linie dreaptă și nu în cerc, așa cum probabil ai observat la aparatele de ras rotative. Considerăm că această direcție de bărbierit este mai intuitivă și mai eficientă. În urma testării de către un institut independent s-a dovedit, de exemplu, că aparatele Series 9 prind mai mult păr la o singură trecere decât oricare alt aparat de ras²

Mai mult, aparatele Braun Series 9 și Series 7 sunt singurele aparate de ras din lume echipate cu tehnologie intelligent Sonic, care analizează de 160 de ori pe minut și se adaptează în mod automat densității bărbii. Aparatul de ras asigură mai multă forță exact acolo unde este nevoie, pentru mai puține treceri și un bărbierit mai personalizat.

Series 9

Motivul 4
Contact ferm și blândețe fără compromisuri

Numărul mai mic de treceri reduce pur și simplu riscul iritării pielii. De aceea, mulți bărbați cu pielea sensibilă aleg eficiența unui aparat de ras electric Braun.
Pentru o protecție maximă a pielii, Braun a prevăzut o sită ultrasubțire între piele și lamele extrem de ascuțite. Fiecare sită este prevăzută cu un model unic cu 1.064 de găuri ergonomice care prind fiecare fir de păr într-un unghi perfect. Astfel, beneficiezi de eficiența de durată pe care ți-o dorești, fără ca pielea ta să intre în contact direct cu lamele.

Contact ferm și blândețe fără compromisuri

¹ Braun Series 9 în comparație cu produse de top din aceeași clasă. Testat pe bărbi de 3 zile.
² Pe baza cotei globale a valorii Braun pe piața de bărbierit cu folie electrică, din aprilie 2016 până în aprilie 2017. Sursa: Institutele de cercetare de piață

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Aparate de ras electrice

Aparate de ras electrice

Găsește-ți aparatul de ras electric de la Braun.

Descoperă Braun Seria 9 Pro

Descoperă Braun Seria 9 Pro

Cel mai bun aparat de ras Braun, reinventat cu un capăt ProHead. Eficient și delicat la fiecare trecere, indiferent dacă e vorba de o barbă de 1, 3 sau 7 zile.

Consimțământ Cookie-uri