Tuns, bărbierit sau ambele. Care metodă de bărbierit este cea mai potrivită pentru fața ta?

Tuns, bărbierit sau ambele

Cu gama de aparate de ras și de aranjare de la Braun, nu vei duce lipsă de opțiuni.

Indiferent dacă îți dorești o barbă tunsă sau un aspect proaspăt ras, alege metoda de îndepărtare a părului care ți se potrivește cel mai bine.

Bărbierit fin

Această metodă asigură un bărbierit fin, care reprezintă modul cel mai rapid de a avea un aspect îngrijit în fiecare zi. În acest caz, nu este vorba despre părul facial sau stilul acestuia, ci despre un bărbierit perfect, care îți lasă o senzație de prospețime și confort. Braun oferă o gamă foarte largă de aparate de ras de la cele cu performanțe optime din Series 9, la dispozitivele din gama Mobile, ușor de utilizat și comode pentru călătorii. Există, de asemenea, dispozitive speciale disponibile pentru experiențe noi de bărbierit, precum aparatele de ras CoolTec și WaterFlex. Indiferent ce cauți, există un aparat de ras Braun pentru tine.

Află mai multe
Utilizarea aparatului de ras Series de la Braun

Tundere

Barba este din ce în ce mai în vogă! Pentru a afla ce ți se potrivește cel mai bine, consultă pagina noastră „Conturul feței″, în care vei găsi câteva surse de inspirație. Indiferent dacă vrei să îți lași barba să crească sau să o întreții, va trebui să o tunzi și vei avea nevoie de un instrument adecvat pentru acest lucru. Am creat aparate pentru îngrijirea bărbii dedicate care asigură o precizie extraordinară. Toate îți vor oferi stilul pe care ți-l dorești.

Află mai multe
Utilizarea aparatelor pentru tuns barba de la Braun

Aparatul de tuns adecvat pentru aspectul tău perfect.

Cumpără acum
Aparat pentru îngrijirea bărbii Braun

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Aparate de ras electrice

Aparate de ras electrice

Găsește-ți aparatul de ras electric de la Braun.

Descoperă Braun Seria 9 Pro

Descoperă Braun Seria 9 Pro

Cel mai bun aparat de ras Braun, reinventat cu un capăt ProHead. Eficient și delicat la fiecare trecere, indiferent dacă e vorba de o barbă de 1, 3 sau 7 zile.

Consimțământ Cookie-uri