Cum să previi iritaţia pielii şi mâncărimea după bărbierit

Cum să previi iritaţia pielii şi mâncărimea după bărbierit

Evitarea iritării pielii este una din problemele cu care te-ai putea confrunta la un moment dat. Nu intra în panică! Ţinând cont de câteva sfaturi simple în rutina ta zilnică poţi reduce riscul apariţiei de arsuri după ras.

Sfatul 1: Investeşte în aparatul de ras potrivit şi foloseşte tehnica adecvată

Selectarea aparatului de ras potrivit şi utilizarea tehnicii adecvate joacă un rol important în prevenirea creşterii firelor sub piele şi în reducerea iritaţiei. Unele aparate de ras electrice se încing spre cap, determinând inflamarea şi iritarea pielii.

Indiferent de ce ai nevoie, Braun îţi oferă o experienţă de bărbierit de cel mai înalt nivel, aparatul de ras potrivit pentru nevoile pielii tale cu o performanţă fiabilă. Alege Braun Series 9 pentru tehnologie şi performanţă inovatoare într-o clasă proprie – un aparat de ras care elimină părul atât de eficient, încât pielea ta este aproape lipsită de iritaţie. Sau încearcă singura tehnologie de răcire activă din lume, pentru a ameliora şi calma iritaţia pielii, cu Braun ºCoolTec. Sau ai putea să alegi o experienţă de bărbierit cu totul diferită cu aparatul Braun WaterFlex compatibil cu spumă şi gel.

Tehnologia de răcire activă pentru aparatul de ras Braun °CoolTec.

Sfatul 2: Cum să îţi pregăteşti faţa pentru bărbierit

S-a demonstrat că folosirea spumei sau a gelului înmoaie semnificativ pielea şi, prin urmare, scade riscul de iritare în timpul bărbieririi. Totuşi, dacă preferi bărbieritul uscat, fără spumă, îţi recomandăm să nu te speli pe faţă înainte de a te bărbieri, deoarece pielea este puţin inflamată după spălare. În ambele cazuri, nu uita că trebuie să menţii presiunea, dar nu să apeşi prea tare, deoarece acest lucru poate creşte probabilitatea de apariţie a arsurii după bărbierit.

Pregăteşte-ţi faţa pentru bărbieritul cu aparatele de ras Braun.

Sfatul 3: Cel mai rău lucru pe care îl poţi face este să-ţi ignori pielea imediat după bărbierit

Tratamentul de după bărbierit este la fel, dacă nu chiar mai important decât cel de dinainte şi de bărbieritul propriu-zis. Dacă ţi se pare că au mai rămas nişte fire în piele, le poţi ridica folosind o pensetă, dar ai grijă să nu le smulgi de tot. Va face părul să crească la loc mai în profunzime. Foloseşte apă rece sau un prosop rece pe faţă pentru a răcori pielea şi a închide porii. De asemenea, poţi folosi tonic spray pentru a readuce la normal nivelul de pH al pielii, deoarece este posibil să fi fost afectat de apa de la chiuvetă. Şi, bineînţeles, un aftershave adecvat este cel mai bun mod de a încheia bărbieritul.

S-ar putea să îţi placă şi asta:

Aparate de ras electrice

Aparate de ras electrice

Găsește-ți aparatul de ras electric de la Braun.

Descoperă Braun Seria 9 Pro

Descoperă Braun Seria 9 Pro

Cel mai bun aparat de ras Braun, reinventat cu un capăt ProHead. Eficient și delicat la fiecare trecere, indiferent dacă e vorba de o barbă de 1, 3 sau 7 zile.

Consimțământ Cookie-uri