Aparat de tuns barba Pro 7 BT7420 cu ProBlade, buton rotativ de precizie, 8 instrumente de bărbierit, durată de funcționare de 100 de minute, gri

  • Bărbierit cu aspect profesionist în fiecare zi: precizie maximă și control 100% cu aparatul profesionist de tuns barba Braun 7.

  • Finisaje perfecte la fiecare trecere: vei prinde chiar și pe cele mai rebele fire de păr cu lama ProBlade ascuțită pe toată durata de folosință a produsului și vei obține uniformitate perfectă pentru orice tip de barbă datorită tehnologiei AutoSense.

  • Control 100% în mâinile tale: poți alege dintre 40 de setări pentru lungime în trepte precise de 0,5 mm cu buton rotativ de precizie.

  • Tunde, detaliază și tunde pierdut cu încredere acasă: instrumentele premium de bărbierit te ajută să obții finisaje perfecte cu linii clare, tuns pierdut și chiar fire de păr tunse perfect.

  • Construit să dureze: acest aparat de tuns pentru bărbați este 100% rezistent la apă pentru curățare ușoară, are o baterie puternică Li-Ion cu durată de funcționare fără fir de 100 de minute, lame ascuțite pe toată durata de folosință a produsului, suport de încărcare și o husă cu fermoar pentru depozitare în baie.

Aparat profesionist de tuns barba Series 7

Bărbierit cu aspect profesionist în fiecare zi.

Bărbierit cu aspect profesionist în fiecare zi.

Precizie profesionistă.

Lamă metalică ProBlade

prinde firele rebele .

100 de minute

de putere de tundere constantă.

Precizie profesionistă.

Control 100% în mâinile tale.

40 de setări pentru lungime

în trepte precise de 0,5 mm.

Control 100% în mâinile tale.

Tunde pierdut, detaliază, tunde.
Cu încredere, acasă.

Tunde pierdut, detaliază, tunde. Cu încredere, acasă.

Conţinutul cutiei

expand and collapse icon

Evaluări și recenzii

Consimțământ Cookie-uri