Trusă de îngrijire 17-în-1 7 MGK7491 barbă, corp, păr. Cu ProBlade, durată de funcționare de 100 de minute, casetă de depozitare, gri

  • Trusă de îngrijire din cap până în picioare 17-în-1 Braun: instrumente atent selecționate pentru îngrijirea bărbii, părului din urechi și nas, tunderea părului, precum și îndepărtarea părului corporal de pe întregul corp.

  • Fără efort, rapid, delicat: ProBlade este eficientă la fiecare trecere, chiar și în zonele problematice, pentru finisaje minunate și îngrijire confortabilă pentru tot corpul.

  • Îngrijire ușoară, indiferent de lungime: Tehnologia AutoSense se adaptează la densitatea părului tău și îți va oferi rezultate incredibile pentru păr de orice tip, lungime și grosime.

  • Construită să dureze: această trusă de îngrijire pentru bărbați are o baterie puternică Li-Ion cu durată de funcționare fără fir de 100 de minute, lame ascuțite pe toată durata de folosință a produsului și este 100% rezistentă la apă.

  • Atent selecționată pentru fiecare etapă a rutinei tale de acasă: această trusă de îngrijire pentru bărbați conține o organizator și un suport de încărcare pentru depozitare în baie.

Trusă de îngrijire multifuncțional Series 7

Trusă atent selecționată 17-în-1 pentru îngrijire din cap până în picioare.

Trusa de îngrijire multifuncțională Series 7

Barbă, corp și păr

Barbă, corp și păr

Îngrijire ușoară din cap până în picioare.

Lamă ascuțită ProBlade pe toată durata de folosință a produsului

fără efort la fiecare trecere.

100 de minute

de putere de tundere constantă.

Îngrijire ușoară și rapidă acasă.
Barbă, Cap, Corp

O trusă atent selecționată care le face pe toate.

¹Până la 13 setări de la 0,5 - 21 mm.

O trusă atent selecționată care le face pe toate.

Conţinutul cutiei

expand and collapse icon

Evaluări și recenzii

Consimțământ Cookie-uri