Consimțământ Cookie-uri

Aparat de ras Series 9 Wet & Dry, Ediție Design, negru

  • Cel mai eficient aparat electric de ras din lume: bărbierit cu un contact ferm, delicat și impecabil
  • Ediție Design Braun Series 9: aparat de ras în ediție limitată cu trusă de voiaj exclusivă, la aniversarea Braun a 100 de ani
  • Conceput să dureze: aparat electric de ras fabricat în Germania. Beneficiază de o garanție de 5 ani¹
  • Sistem de utilizare în mediu umed şi uscat: aparat de ras electric pentru bărbați, rezistent la apă și extrem de durabil
  • Baterie de durată: reîncărcare completă în 1 oră pentru 60 de minute de utilizare fără fir
  • Confort la nivelul pielii: vibrațiile sonice permit alunecarea pe pielea ta, pentru un bărbierit cât mai delicat cu putință
Un design bun este simplu

Un design bun este simplu

Produsele Braun sunt concepute pentru utilizare facilă. Dar la baza acestei simplități se află un proces de inginerie complex care are scopul de a asigura funcții clare și intuitive.

Un design bun este util

Un design bun este util

Considerăm că un design bun este util. Fiecare element tehnologic al produselor noastre este conceput pentru a deservi o nevoie - Braun creează produse care au un scop anume.

Un design bun este conceput pentru a dura

Un design bun este conceput pentru a dura

Susținem fiecare design cu materiale premium și tehnologie de înaltă calitate. Produsele Braun sunt create pentru a fi durabile în fața timpului, tendințelor și uzurii.

Rezultate impecabile cu o singură trecere

Rezultate impecabile cu o singură trecere

Series 9 reacționează inteligent la contururile tale unice și la densitatea bărbii tale. Pentru un bărbierit impecabil cu o singură trecere - indiferent dacă îl folosești pe uscat, cu apă, spumă sau gel.

Un bărbierit fin și delicat

Un bărbierit fin și delicat

Capul de ras pivotant este prevăzut cu 5 elemente flexibile pentru un bărbierit fin și confortabil - îmbunătățit de cele 10.000 de vibrații sonice ale aparatului de ras, care asigură un bărbierit atât delicat, cât și deplin.

100% rezistent la apă

100% rezistent la apă

Curăță-ți aparatul Series 9 cu ușurință, în apă. Bărbierește-te cu spumă sau gel pentru o senzație revigorantă a pielii.

Baterie avansată

Baterie avansată

Cea mai avansată baterie Li-Ion a noastră. 1 oră de utilizare cu o încărcare completă, încărcare rapidă de 5 minute pentru un singur bărbierit.

5 elemente pentru bărbierit

5 elemente pentru bărbierit

5 elemente pentru bărbierit, pentru a rade mai mult păr cu o singură trecere.

Trusă de voiaj în ediție limitată

Trusă de voiaj în ediție limitată

Trusă de voiaj exclusivă pentru aniversarea Braun a 100 de ani, pentru organizarea și transportul tuturor instrumentelor tale la un loc.

Conţinutul cutiei

Series 9 Wet & Dry

Series 9 Wet & Dry

Trusă de voiaj în ediție limitată

Trusă de voiaj în ediție limitată

Perie de curățare

Perie de curățare

Cablu de alimentare

Încărcător Smartplug

Întreținere

Site și blocuri de lame de înaltă performanță

Obține performanțe maxime la bărbierit.

Caută lamele și capetele de tăiere potrivite

Piese de schimb

Caută piese de schimb pentru aparatul de ras Series

Instrucțiuni de utilizare

Descarcă instrucțiunile de utilizare pentru aparatul de ras Series

Întrebări frecvente

Braun Series 9 Întrebări Frecvente

Cum pot beneficia de garanție extinsă?

Pentru extinderea garanției, scanează codul QR de pe ambalaj sau, pur și simplu, fă clic aici. Vei avea nevoie de codul de bare de pe ambalaj și trebuie să păstrezi bonul în caz de defecțiune a produsului.

Care este diferența între aparatele de ras cu lamă și cele rotative?

Aparatele de ras rotative sunt proiectate să funcționeze cu mișcări ciclice, iar aparatele Braun cu lamă sunt proiectate să funcționeze cu mișcări longitudinale eficiente, oferind control și precizie maxime. Lamele protejează pielea împotriva iritației și sunt proiectate special pentru a oferi cel mai complet și confortabil bărbierit pe care îl poate oferi un aparat Braun.

Am deja un centru de curățare de la aparatul de ras Braun anterior (Pulsonic sau Syncro). Pot să îl utilizez cu noul aparat de ras Series 9?

Nu. Centrul de curățare Series 9 este cel mai recent model din linia de Curățare și Încărcare Braun și nu poate fi utilizat cu modelele anterioare. Cea mai recentă stație de curățare îți oferă cea mai bună tehnologie disponibilă într-un centru de curățare.

Există recomandări pentru bărbieritul cu un aparat de ras electric cu lamă?

Noi îți recomandăm să te bărbierești înainte de a face duș. Întinde-ți pielea și bărbierește-te contrar sensului de creștere a părului. Ține în permanență aparatul de ras în unghi drept (90°) în raport cu pielea. Menține presiunea constantă pentru a beneficia de cel mai eficient și confortabil bărbierit cu produsele Braun. Pentru tunderea perciunilor, a mustății sau a bărbii, aparatele din Series 9 sunt echipate cu un dispozitiv de tuns de precizie, cu performanțe de tăiere superioare. Pentru a utiliza acest dispozitiv confortabil și precis nu trebuie decât să îl extinzi.

Cum curăț aparatul de ras?

Toate aparatele de ras Series 9 sunt rezistente la apă până la o adâncime de 5 m și permit spălarea completă

Cât de des trebuie să schimb capul de ras?

Noi recomandăm schimbarea tuturor pieselor de tăiere la 18 luni. Pentru a menține o performanță optimă, am inclus pe afișaj un indicator pentru piese de schimb, pentru ca tu să știi când trebuie să schimbi piesele de tăiere.

Bateria are un efect de memorie, așa cum este cazul telefoanelor mobile sau al laptopurilor?

Nu. Aparatele din Series 9 sunt echipate cu o baterie Li-Ion fără efect de memorie. Poți reîncărca bateria oricând, iar descărcarea este extrem de lentă (spre deosebire de bateriile NiMh). De aceea, bateriile Li-Ion sunt cele mai puternice și mai durabile baterii disponibile pentru aparatele de ras Braun.

Unde este fabricat aparatul de ras Series 9?

Asemenea tuturor aparatelor de ras Braun din clasa premium, Series 9 este proiectat și fabricat în Germania pentru a garanta cel mai înalt nivel de calitate al materialelor și fiabilitate. Toate aparatele noastre de ras sunt proiectate și testate pentru o durată de funcționare de 7 ani, oferindu-ți garanția unei experiențe unice Series 9 îndelungate.

Evaluări și recenzii

Acest câmp permite consumatorilor ca tine să-și exprime propriile opinii și comentarii. Braun nu reprezintă sau nu garantează acuratețea niciunei declarații sau revendicări despre produse făcute aici și nici nu susține orice opinie exprimată în cadrul acestei secțiuni.