Consimțământ Cookie-uri

Aparat de ras pentru utilizarea în mediul umed şi uscat Series 9 9390cc cu stație de curățare și încărcare și trusă de voiaj de piele, argintiu

Braun Series 9 este cel mai eficient aparat electric de ras din lume: cele 5 elemente de bărbierit captează mai multe fire de păr cu o singură trecere pentru un bărbierit perfect. Acest aparat de ras cu sită vă oferă un bărbierit mai ferm și delicat fără compromisuri. Aparatul de ras electric alunecă pe piele și este potrivit pentru utilizarea în mediul umed şi uscat. Poți acum să te bărbierești fără fir pentru mai mult timp (60 min) cu 20% mai multă baterie decât modelul anterior Series 9. Include Afișaj Pro cu meniu performant. Toate aparatele Series 9 sunt fabricate în Germania cu măiestrie premium.

Puncte de atracție

5 elemente pentru bărbierit sincronizate

Aparat de tuns cu sistem de ridicare și tăiere

Aparat de tuns cu sistem de ridicare și tăiere

Învelit în titaniu. Taie chiar și părul care stă lipit de piele.

Aparat de tuns cu direcționare și tăiere

Aparat de tuns cu direcționare și tăiere

Taie firele de păr care cresc în direcții diferite.

Protecție pentru piele

Protecție pentru piele

Protejează pielea la fiecare trecere

2x OptiFoil™

2x OptiFoil™

Ajunge chiar și la ultimul fir de păr pentru un bărbierit perfect.

Performanță

Cap 10D flexibil

Cap 10D flexibil

Elemente flexibile de tăiere independente montate pe un cap pivotant pe 10 direcții cu: Sistem MicroMotion combinat cu Sistem MacroMotion pentru o adaptabilitate facială maximă, oferindu-ți un contact mai îndelungat cu pielea pentru un bărbierit mai minuțios.

Cip avansat de 32 de biți

Cip avansat de 32 de biți

Ajustează puterea aparatului de ras la barba ta pentru a bărbieri chiar și cea mai densă barbă în mod eficient.

Ajustare densitate barbă

Ajustare densitate barbă

Detectează barba și ajustează puterea în consecință

Tehnologie SyncroSonic™ cu 40.000 de acțiuni de tăiere pe minut.

Tehnologie SyncroSonic™ cu 40.000 de acțiuni de tăiere pe minut.

Îmbunătățit cu tehnologia Sonic. Tehnologia SyncroSonic™ patentată de Braun analizează și se adaptează bărbii. Îi verifică densitatea de 160 de ori pe minut. Oferă un plus de putere exact acolo unde este cea mai mare nevoie.

Aparat de tuns cu înveliș de titan

Aparat de tuns cu înveliș de titan

Titanul este un metal extrem de durabil și are o rezistență foarte mare la coroziune. În plus, are și un aspect deosebit. De aceea, Braun îl folosește pentru învelișul aparatului de tuns.

Afișaj Pro

Afișaj Pro

Un afișaj care conține toate informațiile necesare pentru a-ți păstra aparatul de ras nou nouț.

Sistem Pro de curățare și încărcare

Sistem Pro de curățare și încărcare

Un aparat de ras ca nou în fiecare zi. Staţia de curăţare şi încărcare selectează automat programul de curăţare, curăţă igienic, lubrifiază, usucă și încarcă aparatul de ras prin simpla atingere a unui buton.

Caracteristici

Accesoriu pentru tuns eficient

Accesoriu pentru tuns eficient

Dispozitivul integrat pentru tuns delicat și de precizie poate fi glisat din partea din spate a aparatului de ras pentru trasarea simplă și precisă a formei perciunilor.

Sistem de blocare a capului de precizie

Sistem de blocare a capului de precizie

Sistemul ușor de accesat de blocare a capului de precizie blochează capul complet flexibil de ras în cinci poziții pentru a asigura o precizie mai mare a bărbieritului. Acest lucru este deosebit de util atunci când te bărbierești în zonele greu accesibile, cum ar fi zona de sub mandibulă sau de sub nas.

Baterie Li-Ion+

Baterie Li-Ion+

Cea mai avansată baterie Li-lon a noatră. Acum durează mai mult cu 20%. O singură încărcare – o lună de bărbierit.¹ Încărcare rapidă pentru un singur bărbierit în doar 5 minute.
¹ Noul S9 vs modelul anterior S9

Sistem de utilizare în mediul umed și uscat

Sistem de utilizare în mediul umed și uscat

Bărbierește-te într-un mediu uscat sau folosește apă, spumă sau gel pentru o alunecare mai ușoară și o senzație de piele mai fină.

100% rezistent la apă

100% rezistent la apă

Curăță aparatul de ras cu ușurință sub apă.

Adaptare automată a tensiunii

Adaptare automată a tensiunii

Bărbierit fără fir

Trusă de voiaj

Conţinutul cutiei

Aparat de ras Series 9 argintiu

Aparat de ras Series 9 argintiu

Stație de curățare și încărcare

Stație de curățare și încărcare

Cartuș de curățare (1 buc)

Cartuș de curățare (1 buc)

Cablu de alimentare

Încărcător Smartplug

Trusă de voiaj din piele

Trusă de voiaj din piele

Perie de curățare

Perie de curățare

Întreținere

Site și blocuri de lame de înaltă performanță

Obține performanțe maxime la bărbierit

Caută sitele și capetele de tăiere potrivite

Rezerve pentru curățare și încărcare

Caută rezerva potrivită pentru curățare și încărcare

Piese de schimb

Găsiți piese de schimb

Instrucțiuni de utilizare

Descărcare instrucțiuni de utilizare

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente despre Braun Series 9Care este diferența între aparatele de ras cu sită și cele rotative?
Aparatele de ras rotative sunt proiectate să funcționeze cu mișcări ciclice, iar aparatele Braun cu sită sunt proiectate să funcționeze cu mișcări longitudinale eficiente, oferind control și precizie maxime. Sitele protejează pielea împotriva iritației și sunt proiectate special pentru a oferi cel mai complet și confortabil bărbierit pe care îl poate oferi un aparat Braun.

De ce am nevoie de un centru de curățare când pot să îmi curăț aparatul de ras sub jet de apă?
Testele noastre arată că o curățare a aparatului de ras folosind stația de curățare și încărcare este de 10 ori mai igienică decât curățarea sub jet de apă. În plus, este mult mai comodă: la simpla atingere a unui buton aparatul de ras este curățat, igienizat, lubrifiat și uscat automat.

Am deja un centru de curățare de la aparatul de ras Braun anterior (Pulsonic sau Synchro). Pot să îl utilizez la noul aparat de ras Series 9?
Nu, centrul de curățare Series 9 este cel mai recent model din linia de curățare și încărcare de la Braun și nu poate fi utilizat cu modelele anterioare. Cea mai recentă stație de curățare îți oferă cea mai bună tehnologie disponibilă într-o stație de curățare.

Cât de des trebuie să schimb cartușul de rezervă al stației de curățare?
Dacă îți cureți aparatul de ras cu stația de curățare de două ori pe săptămână trebuie să schimbi cartușul de rezervă doar la 2 − 3 luni pentru a beneficia de un aparat de ras ca nou în fiecare zi.

Există recomandări pentru bărbieritul cu un aparat de ras electric cu sită?
Noi îți recomandăm să te bărbierești înainte de a face duș. Întinde-ți pielea și bărbierește-te contrar sensului de creștere a părului. Ține în permanență aparatul de ras în unghi drept (90°) în raport cu pielea. Menține presiunea constantă pentru a beneficia de cel mai eficient și confortabil bărbierit de la Braun. Pentru tunderea perciunilor, a mustății sau a bărbii, aparatele din Series 9 sunt echipate cu un dispozitiv de tuns de precizie, cu performanțe de tăiere superioare. Pentru a utiliza acest dispozitiv confortabil și precis nu trebuie decât să îl glisezi în sus.

Cum curăț aparatul de ras?
Aparatele de ras Braun Series 9 cc sunt dotate cu stația de curățare și încărcare automată Braun, care curăță aparatul mai igienic decât apa de la robinet. Stația de curățare și încărcare cu acțiune cvintuplă: curăță, încarcă, lubrifiază, selectează programul de curățare și usucă în mod automat prin simpla apăsare a unui buton, pentru a spori eficiența de tăiere. De asemenea, toate aparatele de ras Series 9 sunt rezistente la apă până la o adâncime de 5 m și permit spălarea completă.

Cât de des trebuie să schimb capul de ras?
Noi recomandăm schimbarea tuturor pieselor de tăiere la 18 luni. Am inclus pe afișaj un indicator pentru piese de schimb, pentru ca tu să știi când trebuie să schimbi piesele de tăiere și pentru a beneficia de performanțe maxime în orice moment.

Bateria are un efect de memorie, așa cum este cazul telefoanelor celulare sau al laptopurilor?
Nu. Aparatele din Series 9 sunt echipate cu o baterie Li-Ion fără efect de memorie. Poți reîncărca bateria oricând, iar descărcarea este extrem de lentă (spre deosebire de bateriile NiMh). De aceea, bateriile Li-Ion sunt cele mai puternice și mai durabile baterii disponibile pentru aparatele de ras Braun.

Unde este fabricat aparatul de ras Series 9?
Asemeni tuturor aparatelor de ras Braun din clasa premium, Series 9 este proiectat și fabricat în Germania pentru a garanta cea mai înaltă calitate și fiabilitate. Toate aparatele noastre de ras sunt proiectate și testate pentru o durată de funcționare de 7 ani, oferindu-ți garanția unei experiențe unice Series 9 îndelungate.

Evaluări și recenzii

Acest câmp permite consumatorilor ca tine să-și exprime propriile opinii și comentarii. Braun nu reprezintă sau nu garantează acuratețea niciunei declarații sau revendicări despre produse făcute aici și nici nu susține orice opinie exprimată în cadrul acestei secțiuni.