Series 8 8467cc Aparat De Ras Cu Sistem De Utilizare În Mediu Umed Și Uscat, Cu Stație Smartcare 5 în 1 Și Trusă De Voiaj, argintiu.

  • Bine ai venit la următorul nivel al bărbieritului cu Braun Series 8: un aparat de ras electric pentru bărbați, puternic la fiecare trecere și delicat cu pielea.

  • Ajută la prinderea mai multor fire de păr: acest aparat de ras utilizează tehnologia sonică unică de la Braun, cu 10.000 de microvibrații, care ajută aparatul de ras să alunece delicat pe piele.

  • Contact ferm superior, chiar și în zonele dificile: acest aparat de ras electric are un cap adaptabil la 40° și lame mobile, care se adaptează automat la contururile feței pentru contact ferm și îngrijire delicată a pielii din orice zonă a feței.

  • Stație SmartCare 5 în 1: selectează inteligent un program de curățare, încarcă automat și curăță igienic, lubrifiază și usucă aparatul de ras - pentru un aparat de ras ca nou, cu o simplă atingere a unui buton.

  • Fabricat în Germania: acest aparat electric de ras pentru bărbați este 100% rezistent la apă și poate fi utilizat cu spumă, gel de ras sau chiar sub duș.

Puternic la fiecare trecere. Delicat cu pielea.

Pentru un bărbierit puternic, dar delicat
Bine ai venit la următorul nivel al bărbieritului

Bine ai venit la următorul nivel al bărbieritului

Cu Braun Series 8, nu trebuie să alegi între un bărbierit fin și o piele protejată. Tehnologia sonică inovatoare, cu 10.000 de microvibrații, ajută la prinderea mai multor fire de păr în timp ce aparatul alunecă delicat pe piele.

Contact ferm peste tot

Contact ferm peste tot

Capul pivotant compact la 40° se adaptează perfect la contururile feței tale, asigurând un bărbierit fin și delicat de până la 0,05 mm - chiar și în zonele greu accesibile.

Bărbierit puternic, dar delicat - chiar și pentru bărbi dese

Bărbierit puternic, dar delicat - chiar și pentru bărbi dese

Tehnologia sonică unică de la Braun utilizează 10.000 de vibrații sonice pentru a prinde mai multe fire de păr la fiecare trecere. Tehnologia AutoSense asigură un bărbierit puternic chiar și pentru cele mai dese bărbi.

Bărbierit și tuns de precizie

Bărbierit și tuns de precizie

Use precision trimmer for trimming long hairs. The Precision Switch locks the shaver's head and enables you to easily capture tricky hair—offering unparalleled precision and control.

Pentru un aparat de ras ca nou

Pentru un aparat de ras ca nou

Cu o simplă atingere a unui buton, Stația SmartCare 5 în 1 selectează inteligent programul de curățare necesar, încarcă automat și curăță igienic, lubrifiază și usucă aparatul de ras.

Experiență revigorantă

Experiență revigorantă

Fiind 100% rezistent la apă, poți folosi aparatul Series 8 cu spumă, gel sau chiar sub duș pentru o experiență de bărbierit delicată și revigorantă.

Durată de funcționare îndelungată

Durată de funcționare îndelungată

Bateria Li-Ion puternică durează 60 de minute de utilizare și include o opțiune de încărcare rapidă de 5 minute.

Conţinutul cutiei

expand and collapse icon

Întreținere

expand and collapse icon

Lame și dispozitive de tăiere de înaltă performanță

Obține performanțe maxime la bărbierit.

Caută lamele și dispozitivele de tăiere potrivite

Rezerve pentru curățare și încărcare

Caută rezerva potrivită pentru curățare și încărcare

Piese de schimb

Caută piese de schimb pentru aparatul de ras Series

Instrucțiuni de utilizare

Descarcă instrucțiunile de utilizare pentru aparatul de ras Series

Evaluări și recenzii

Consimțământ Cookie-uri