Consimțământ Cookie-uri

Series 7 7865cc Wet & Dry shaver with Clean & Charge station and travel pouch, grey.

rating-staricon
(103)4.84 / 595% recommended

The Braun Series 7 shaver includes Sonic technology to read and adapt to your beard. Four shaving elements capture more hair in every stroke to provide a close, comfortable shave without compromises.

Puncte de atracție

Tehnologie SyncroSonic™

Tehnologia SyncroSonic™

Tehnologia Sonic de la Braun analizează și se adaptează bărbii. Aparatul de ras simte densitatea bărbii și asigură un plus de putere acolo unde este necesar

Motor AutoSensing

Tehnologie inteligentă AutoSense

Un motor inovator citește densitatea barbei tale și adaptează puterea bărbierului 13x pe secundă. Oferind cantitatea potrivită de putere chiar și cu barba mai densă.

Cinci moduri de bărbierit, de la Sensibil la Turbo

Cinci moduri de bărbierit, de la Sensibil la Turbo, pentru a-ți personaliza experiența de bărbierit în funcție de tipul pielii și de preferințe

Butoanele de personalizare te ajută să alegi cu ușurință unul dintre cele 5 moduri de bărbierit, de la sensibil la turbo.

4 elemente pentru bărbierit

2x Opti-Foil™

2x Opti-Foil™

Pentru o prindere perfectă a firelor de păr și eficiență de durată.

Dispozitv de tuns cu sistem de ridicare activă

Dispozitiv de tuns ActiveLift

Captează firele de păr de la nivelul pielii din zonele dificile.

Protective SkinGuard

Protecție SkinGuard

Netezește pielea pentru o experiență excepțională a bărbieritului

Sistem de bărbierit 8·D flexibil

Sistem de bărbierit 8·D flexibil

Cele 8 capete de ras pivotante flexibile urmăresc chiar și cele mai dificile contururi. Cu site și dispozitiv de tuns care flexează independent, montate pe un cap pivotant cu Micro- și MacroMotion. Se apropie de piele până la 0,05 mm.

Sistem MacroMotion

Sistem MacroMotion

Capul de ras pivotant la 40° urmărește natural conturul feței pentru a asigura un contact maxim cu pielea.

Caracteristici

Accesoriu pentru tuns eficient

Dispozitiv de tuns cu precizie

Dispozitivul integrat pentru tuns de precizie și delicat poate fi glisat din partea din spate a aparatului de ras pentru trasarea simplă și precisă a formei perciunilor.

Sistem de blocare de precizie MultiHead

Sistem de blocare de precizie MultiHead

Sistemul de blocare de precizie MultiHead de la Braun îți permite să blochezi capul de ras pentru un control maxim în zonele dificile de sub nas sau de sub bărbie.

Complet lavabil

100% rezistent la apă

Experimentează calitatea tehnologiei premium germane. Toate aparatele de ras Braun sunt rezistente la apă până la o adâncime de 5 metri, astfel încât le poți clăti cu ușurință sub jet de apă sau poți chiar să le folosești sub duș.

Bărbierit în mediu umed sau uscat

Bărbierit în mediu umed sau uscat

Cu aparatele Series 7 te poți rade într-un mediu uscat sau poți folosi apă, spumă sau gel pentru o alunecare mai ușoară și o senzație de piele mai fină.

Afișare avansată a stării bateriei și a igienei

Afișare avansată a stării bateriei și a igienei

Indicare foarte exactă a încărcării, a nivelului bateriei, a nivelului detaliat de igienă și a intervalului de schimbare a sitei.

50 de minute de bărbierit fără fir

50 de minute de bărbierit fără fir

Bateria Li-Ion de ultimă generație își păstrează performanța în orice moment și se reîncarcă complet într-o oră. Afișajul premium indică timpul de bărbierit rămas.

Durată de funcționare/încărcare

Durată de funcționare/încărcare

Se încarcă complet în 1 oră. Funcționează timp de 50 de minute. Bateria Li-Ion de ultimă generație furnizează energie în mod fiabil. O încărcare rapidă de 5 minute este suficientă pentru un bărbierit.

Bărbierit fără fir

Adaptare automată a tensiunii

Adaptare automată a tensiunii

Trusă de voiaj

Colour

Grey

Conţinutul cutiei

Series 7 Wet&Dry argintiuv

Series 7 grey Wet&Dry

Stație Curățare și Încărcare

Stație Curățare și Încărcare

Cartuș de curățare (1 buc.)

Cartuș de curățare (1 buc)

SmartPlug

Săculeț de călătorie

Perie de curățare

Perie de curățare

Întreținere

Site și blocuri de lame de înaltă performanță

Obține performanțe maxime la bărbierit.

Caută sitele și blocul de lame potrivite

Rezerve pentru curățare și încărcare

Caută rezerva potrivită pentru curățare și încărcare

Piese de schimb

Caută piese de schimb pentru aparatul de ras Series 7

Instrucțiuni de utilizare

Descarcă instrucțiunile de utilizare pentru aparatul de ras Series 7

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente despre Braun Series 7

Care este diferența între aparatele de ras cu sită și cele rotative?
Aparatele de ras rotative sunt proiectate să funcționeze cu mișcări ciclice, iar aparatele Braun cu sită sunt proiectate să funcționeze cu mișcări longitudinale eficiente, oferind control și precizie maxime. Sitele protejează pielea împotriva iritației și sunt proiectate special pentru a oferi cel mai complet și confortabil bărbierit pe care îl poate oferi un aparat Braun.

De ce am nevoie de o stație de curățare când pot să îmi curăț aparatul de ras Series 7 sub jet de apă?
Testele noastre arată că o curățare a aparatului de ras cu Stația Curățare și Încărcare este de 10 ori mai igienică decât curățarea sub jet de apă. În plus, este mult mai comodă: la simpla atingere a unui buton aparatul de ras este curățat, încărcat, lubrifiat și uscat automat.

Am deja o stație de curățare de la aparatul de ras Braun anterior (Pulsonic sau Syncro). Pot să o utilizez cu noul aparat de ras Series 7?
Nu. Stația de curățare Series 7 este cel mai recent model din gama Braun Clean&Charge și nu poate fi utilizat cu modelele anterioare. Cea mai recentă stație de curățare îți oferă cea mai bună tehnologie disponibilă într-o stație de curățare.

Cât de des trebuie să schimb cartușul de rezervă al stației de curățare?
Dacă îți cureți aparatul de ras cu stația de curățare de două ori pe săptămână trebuie să schimbi cartușul de rezervă la 2 − 3 luni pentru a beneficia de un aparat de ras perfect în fiecare zi. Opțiunea Salvare și abonare de pe Amazon îți permite să te abonezi la un sistem de livrare regulată la domiciliu și să economisești 10% din prețul rezervei stației de curățare și încărcare. Nu trebuie să îți mai faci griji și vei avea la dispoziție o rezervă de curățare și încărcare oricând ai nevoie.

Există recomandări pentru bărbieritul cu un aparat de ras electric cu sită?
Noi îți recomandăm să te bărbierești înainte de a face duș. Dacă au trecut câteva zile de când te-ai bărbierit ultima dată, de exemplu în weekend, îți recomandăm să îți tunzi barba înainte de a te bărbieri. Întinde-ți pielea și bărbierește-te contrar sensului de creștere a părului. Ține aparatul de ras în unghi drept (90°) în raport cu pielea. Menține presiunea constantă pentru a beneficia de cel mai eficient și confortabil bărbierit cu produsele Braun.

Cât de des trebuie să schimb capul de ras?
Noi recomandăm schimbarea tuturor pieselor de tăiere la 18 luni. Am inclus pe afișaj un indicator pentru piese de schimb, pentru ca tu să știi când trebuie să schimbi piesele de tăiere și să fii sigur că aparatul tău de ras beneficiază de performanțe maxime în fiecare moment.

Bateria are un efect de memorie, așa cum este cazul telefoanelor celulare sau al laptopurilor?
Nu. Aparatele din Series 7 sunt echipate cu o baterie Li-Ion fără efect de memorie. Poți reîncărca bateria oricând, iar descărcarea este extrem de lentă (spre deosebire de bateriile NiMh). De aceea, bateriile Li-Ion sunt cele mai puternice și mai eficiente baterii disponibile pentru aparatele de ras Braun.

Aparatele de ras Braun Series 7 au garanție? Pentru cât timp?
Toate aparatele de ras Braun au o garanție de 2 ani.

Ratings and Reviews

Acest câmp permite consumatorilor ca tine să-și exprime propriile opinii și comentarii. Braun nu reprezintă sau nu garantează acuratețea niciunei declarații sau revendicări despre produse făcute aici și nici nu susține orice opinie exprimată în cadrul acestei secțiuni.

rating-staricon
(103)4.84/5