Aparat de ras pentru utilizarea în mediul umed şi uscat Series 3 Shave&Style 310BT cu aparat pentru îngrijirea bărbii eficient și 5 piepteni, negru / albastru.

  • Bărbierire, tundere și conturare cu aparatul electric de ras și pentru îngrijirea bărbii 3-în-1, versatil, pentru bărbați.

  • Include capul 3-Flex pentru eficiență și confort pentru piele, un cap al aparatului pentru îngrijirea bărbii și cinci piepteni pentru bărbi (nerase) (1-7 mm).

  • Aparat de ras electric pentru utilizarea în mediul umed şi uscat cu apă, spumă sau gel. Rezistent la apă până la -5 m.

  • Aparat de ras și pentru îngrijirea bărbii fără fir, rezistent. Proiectat și fabricat în Germania de către Braun.

  • Două baterii NiMH reîncărcabile, cu autonomie mare. Se încarcă complet într-o oră și are o autonomie de 30 de minute pentru tundere și bărbierit.

Braun Series 3 Shave&Style.

Aparat electric de ras și pentru îngrijirea bărbii 3-în-1 pentru bărbierire, tundere și conturare. Sistem de utilizare în mediu umed și uscat.

Braun Series 3 Shave&Style
Shave. Trim. Edge.

Bărbierit. Tunde. Conturează.

Dispozitivul 3 în 1 esențial. Folosește Braun Series 3 Shave&Style pentru radere, tundere și conturare. Acest aparat versatil este prevăzut cu trei elemente de bărbierit sensibile la apăsare pentru eficiență și confortul pielii, cu un cap al aparatului pentru îngrijirea bărbii și cinci piepteni, pentru îngrijirea bărbilor (nerase) de 1-7 mm.

Clean shave with 3 Flexible blades

Bărbierit curat cu 3 lame flexibile

Cele 3 elemente de bărbierit mobile (capul 3-Flex) se adaptează la fiecare contur facial, pentru contact maxim cu pielea. Dovedit chiar și pentru bărbi dificile de 3 zile.

Shave wet or dry

Bărbierit în mediu umed sau uscat

Folosește apă, spumă sau gel pentru o alunecare mai ușoară și o senzație de piele mai fină. În plus, te poți rade chiar și sub duș.

Contururi precise

Contururi precise

Atașează capul de tuns pentru conturarea ușoară a perciunilor și mustății. Lamele ascuțite pe toată durata de folosință a produselor Braun sunt proiectate conform celor mai înalte standarde.

Aparat pentru îngrijirea bărbii cu 5 piepteni

Aparat pentru îngrijirea bărbii cu 5 piepteni

Atașează unul dintre cei cinci piepteni (1-7 mm) pentru a obține stilul de barbă preferat: o barbă de 3 zile sau acel aspect de barbă nerasă.

Delicate cu pielea.

Delicate cu pielea.

Lamele sensibile la apăsare ale produselor Braun se retrag automat pentru a-ți proteja pielea. Pentru un bărbierit delicat și o senzație de piele fină.

100% rezistent la apă şi lavabil

100% rezistent la apă şi lavabil

Complet rezistent la apă, ceea ce înseamnă că îl poți clăti rapid, pentru o curățare ușoară și igienică.

Baterie Ni-MH reîncărcabilă

Baterie Ni-MH reîncărcabilă

Aparatele de ras Series 3 Shave&Style sunt reîncărcabile. Se încarcă complet într-o oră și au o autonomie de 30 de minute. O alimentare rapidă de 5 minute oferă suficientă energie pentru un bărbierit.

Design german

Design german

Prindere ergonomică pentru utilizare intuitivă. Totul pentru a susține o experiență de bărbierire și tundere fără efort.

Conţinutul cutiei

expand and collapse icon

Întreținere

expand and collapse icon

Lame și dispozitive de tăiere de înaltă performanță

Obține performanțe maxime la bărbierit.

Caută lamele și dispozitivele de tăiere potrivite

Piese de schimb

Caută piese de schimb pentru aparatul pentru îngrijirea bărbii

Instrucțiuni de utilizare

Descarcă instrucțiunile de utilizare pentru aparatul pentru îngrijirea bărbii

Evaluări și recenzii

Consimțământ Cookie-uri