Consimțământ Cookie-uri

Aparat de ras pentru utilizarea în mediul umed şi uscat Series 3 ProSkin Shave & Style 3010BT cu aparat pentru îngrijirea bărbii eficient și 5 piepteni, negru / albastru.

  • Bărbierire, tundere și conturare cu aparatul electric de ras și pentru îngrijirea bărbii 3-în-1, versatil, pentru bărbați
  • Include capul 3-Flex pentru eficiență și confort pentru piele, un cap al aparatului pentru îngrijirea bărbii și cinci piepteni pentru bărbi (nerase) (1-7 mm)
  • Aparat de ras electric pentru utilizarea în mediul umed şi uscat cu apă, spumă sau gel. Rezistent la apă până la -5 m
  • MicroComb™ ghidează firele de păr din bărbile lungi sau nerase, pentru a obține un bărbierit eficient, confortabil și curat
  • Baterii NiMH reîncărcabile, cu autonomie mare. Se încarcă complet într-o oră și are o autonomie de 45 de minute pentru tundere și bărbierit
Bărbierit. Tunde. Conturează.

Bărbierit. Tunde. Conturează.

Dispozitivul 3 în 1 esențial. Folosește Braun Series 3 Proskin Shave&Style pentru bărbierire, tundere și conturare. Acest aparat versatil este prevăzut cu trei elemente de bărbierit sensibile la apăsare pentru eficiență și confortul pielii, cu un cap al aparatului pentru îngrijirea bărbii și cinci piepteni, pentru îngrijirea bărbilor (nerase) de 1-7 mm.

Bărbierit curat cu capul 3-Flex

Bărbierit curat cu capul 3-Flex

Cele 3 elemente de bărbierit mobile (capul 3-Flex) se adaptează la fiecare contur facial, pentru contact maxim cu pielea. Dovedit chiar și pentru bărbi dificile de 3 zile.

Bărbierit în mediu umed sau uscat

Bărbierit în mediu umed sau uscat

Folosește apă, spumă sau gel pentru o alunecare mai ușoară și o senzație de piele mai fină. În plus, te poți rade chiar și sub duș.

MicroComb™

MicroComb™

Două rânduri de caneluri înguste, de aceeași dimensiune, care ghidează firele de păr pentru un bărbierit eficient și confortabil.

Aparat pentru îngrijirea bărbii cu 5 piepteni

Aparat pentru îngrijirea bărbii cu 5 piepteni

Atașează unul dintre cei cinci piepteni (1-7 mm) pentru a obține stilul de barbă preferat: o barbă de 3 zile sau acel aspect de barbă nerasă.

Delicate cu pielea.

Delicate cu pielea.

Lamele sensibile la apăsare ale produselor Braun se retrag automat pentru a-ți proteja pielea. Pentru un bărbierit delicat și o senzație de piele fină.

100% rezistent la apă şi lavabil

100% rezistent la apă şi lavabil

Complet rezistent la apă, ceea ce înseamnă că îl poți clăti rapid, pentru o curățare ușoară și igienică.

Baterie Ni-Mh reîncărcabilă

Baterie Ni-Mh reîncărcabilă

Aparatele de ras Series 3 Shave&Style sunt reîncărcabile. Se încarcă complet într-o oră și au o autonomie de 45 de minute pentru bărbierit. O alimentare rapidă de 5 minute oferă suficientă energie pentru un bărbierit.

Design german

Design german

Prindere ergonomică pentru utilizare intuitivă. Totul pentru a susține o experiență de bărbierire și tundere fără efort.

Conţinutul cutiei

Aparat de ras Series 3

Aparat de ras Series 3

Cap de tuns

Cap de tuns

2 piepteni: 1, 2 mm

2 piepteni: 1, 2 mm

3 piepteni: 3, 5, 7 mm

3 piepteni: 3, 5, 7 mm

Capac de protecție

Capac de protecție

Perie de curățare

Perie de curățare

Cablu de alimentare

Încărcător Smartplug

Soft bag

Geantă moale

Întreținere

Lame și dispozitive de tăiere de înaltă performanță

Obține performanțe maxime la bărbierit.

Caută lamele și dispozitivele de tăiere potrivite

Piese de schimb

Caută piese de schimb pentru aparatul pentru îngrijirea bărbii

Instrucțiuni de utilizare

Descarcă instrucțiunile de utilizare pentru aparatul pentru îngrijirea bărbii

Evaluări și recenzii

Acest câmp permite consumatorilor ca tine să-și exprime propriile opinii și comentarii. Braun nu reprezintă sau nu garantează acuratețea niciunei declarații sau revendicări despre produse făcute aici și nici nu susține orice opinie exprimată în cadrul acestei secțiuni.