Braun Smart IPL Skin i·expert, epilare IPL acasă, trusă de voiaj, aparat de ras Venus, 3 capete, PL7253

  • Cel mai rapid mod al nostru de a obține acasă o piele fină timp de 1 an¹: rezultate vizibile în doar 3 săptămâni.

  • Primul sistem IPL smart din lume cu inteligență receptivă care învață și se adaptează la pielea ta unică.

  • Cele mai bune rezultate, ușor și în siguranta: singurul IPL cu feedback privind acoperirea în timp real și recunoaștere inteligentă a capului. Ca și cum ai avea acasă o cosmeticiană personală.

  • Sigur întotdeauna: funcția integrată de protecție a pielii și filtrul UV îți oferă siguranță maximă și rezultate optime, fiind singurul IPL care adaptează automat fiecare impuls la tonurile pielii tale.

  • Delicat cu pielea: confortabil și practic fără durere, chiar și în zonele sensibile. Fă sesiuni din cap până în picioare: tratează picioarele, brațele, pieptul, spatele, fața, axilele, chiar și zona pubiană, cu capete special concepute pentru față și corp.

  • Planul tău de tratament personalizat: calendar inteligent, care se adaptează automat la stilul tău de viață ocupat.

  • Ia-l oriunde cu tine! Trusă de voiaj premium pentru călătorii și depozitare în siguranță: ține aparatul IPL și toate accesoriile într-un singur loc.

Dispozitivul Skin i·expert IPL în față, aplicația Skin i·expert pe dispozitive mobile afișează diferite interfațe de utilizator.

Aplicație gratuită conectată la dispozitiv

Sistemul receptiv și inteligent Skin i·expert îți învață nevoile și personalizează tratamentul pentru pielea ta. Aplicația gratuită conectată te ghidează în timp real, astfel încât să procedezi întotdeauna corect.

Trei accesorii IPL pentru față și zona pubiană, trunchi și axile

Precizie și minuțiozitate din cap până în picioare

Epilatorul IPL este prevăzut cu capete de precizie pentru zone mai mici, sensibile, cum ar fi fața și zonele pubiene (inclusiv muntele lui venus, labiile mari, perineu și zona din jurul anusului), un cap standard pentru axile și un cap lat pentru zonele mai mari ale corpului, cum ar fi pieptul sau coapsele.

Femeie folosind un dispozitiv IPL în zona inghinală

Piele fină, chiar și în zonele delicate

La simpla atingere a unui buton, 2 moduri pentru piele sensibilă adaptează intensitatea luminoasă pentru o piele fină de durată, chiar și în zonele sensibile și delicate. Ușor de utilizat, ideal pentru utilizatorii începători.

Dispozitiv IPL care afișează diferite niveluri de intensitate a nuanței pielii posibile

Protecție a pielii integrată

Tonul pielii variază de-a lungul corpului, astfel că senzorii pentru piele (cu filtru UV) îți scanează pielea 80x/sec pentru a detecta și cele mai mici variații de nuanță a pielii și adaptează automat puterea fiecărui impuls luminos în funcție de diferitele zone ale corpului. Acest lucru îți oferă echilibrul perfect de putere pentru rezultate de lungă durată, obținute în siguranță și cu ușurință acasă.

Dispozitiv IPL cu impulsuri luminoase de mare viteză

IPL cu fir

Spre deosebire de dispozitivele IPL fără fir, Skin i·expert IPL cu fir maximizează întotdeauna puterea și viteza impulsului luminos, cu un nivel ridicat de putere de până la 6 j/cm² și impulsuri rapide care sunt emise la fiecare 0,5 secunde. Acest flux continuu de impulsuri luminoase de mare viteză asigură glisarea fără efort, reducând la minim posibilitatea ratării unor zone.

Diagramă de tonuri ale pielii și tipuri de păr corporal cu o gamă largă de tonuri de piele

Diagrama de tonuri ale pielii și tipuri de păr corporal

Funcția integrată exclusivistă² de protejare a pielii optimizează automat puterea în funcție de tonul pielii tale.
Braun IPL este adecvat pentru o gamă largă de tonuri ale pielii, de la cele deschise la cele de culoare închisă medie, cu un păr de la blond natural până la cel maro închis sau negru. Aparatul IPL este cel mai puțin eficient pe părul foarte blond, roșcat, gri sau alb, unde există mai puțină melanină pentru a absorbi lumina.

¹Urmând tratamentul. Rezultatele individuale pot varia.
²Tehnologie împărtășită cu Cyden.

Conţinutul cutiei

expand and collapse icon

Evaluări și recenzii

Consimțământ Cookie-uri