Epilatoare electrice

Cea mai rapidă și precisă epilare pentru o piele fină ca la saloanele de înfrumusețare timp de până la 4 săptămâni.

Cea mai rapidă și mai precisă epilare.
Cel mai bun sistem de epilare & exfoliere 5 în 1.
Cel mai eficient pentru păr scurt. Fără durere la folosirea repetată.
Epilare foarte delicată în mediu umed și uscat, pentru o piele fină timp de până la 4 săptămâni.
Alimentare continuă pentru piele mereu fină.
Evidențiază şi îndepărtează cele mai scurte fire de păr pentru o finețe care durează mai mult.
Piele incredibil de netedă din cap până în picioare.

Descoperă gama noastră de epilatoare Braun Silk-épil. Dacă sunt utilizate în mod constant, epilatoarele Braun asigură îndepărtarea nedureroasă a părului, astfel că puteți obține cu ușurință o epilare de durată, pentru o piele fină.

5 tratamente. 1 aparat.

Cel mai rapid și precis epilator din toate timpurile, Braun Silk-épil 9 Wet & Dry îndepărtează chiar și cele mai scurte fire de păr, pe care ceara nu le poate prinde, asigurând o piele fină ca la saloanele de înfrumusețare timp de până la 4 săptămâni. Atașează peria pentru exfoliere în profunzime și redu firele de păr crescute sub piele printr-o exfoliere de 6 ori mai eficientă decât cea manuală. Peria pentru exfoliere delicată îți netezește vizibil pielea, asigurând o senzație de piele irezistibil de fină și mătăsoasă. Capul de ras este ideal pentru îndepărtarea firelor de păr chiar și în cele mai sensibile zone. Cea mai nouă componentă a familiei: Cap pentru masaj profund, pentru o circulație a sângelui mult mai bună și îmbunătățirea vizibilă a aspectului pielii.

Îndepărtează păr de 4 ori mai scurt decât ceara. mai exact, de 0,5 mm.

Noul epilator Braun Silk-epil 9 cu tehnologia pensetelor MicroGrip îți asigură un nivel nou al epilării de precizie. Având un cap de epilare mai lat, cu pensete mai lungi și mai profunde, Braun Silk-epil 9 îndepărtează cu precizie chiar și cele mai scurte fire de păr, pe care ceara nu le poate îndepărta (începând cu înălțimea de 0,5 mm). Prin urmare, nu va mai trebui să aștepți să crească părul de pe corp pentru a-l putea îndepărta cu ceară. Preia controlul. Fără zile de așteptare, fără agitație.

100% rezistent la apă pentru o utilizare confortabilă în mediu umed și uscat.

Nu rata nimic.

Sistemul de iluminare inteligentă indică cele mai fine fire de păr pentru o îndepărtare perfectă a părului.

Totul despre pielea frumoasă

Epilează, exfoliază, netezește pielea și rade zonele sensibile.